Uspavani miminka vecer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Teri212
27.5.22 21:52

Uspavani miminka vecer

Ahoj, zajímalo by mě, jak uspávate svá miminka. mě přijde mala vždy hrozně roztěkana..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
27.5.22 22:02

Od narození stejně. Koupání, kojení (později UM) a uložit do postýlky. Pokud začala výjimečně plakat, dostala dudlík. Jinak jsem se vždy snažila, aby bylo mimčo minimálně 1,5 - 2 hodiny před koupáním vzhůru, aby se unavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
27.5.22 22:27

První 2 měsíce jsme uspávali na rukou, a do cca 8 měsíců na jóga míči. Pak jsme jeli na dovolenou, kde balón nebyl, tak začal syn usínat tak, že byl s námi v posteli, přitulil se a usnul. Usíná tak teď i doma (má necelý rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
27.5.22 22:38

Obě kojením.

• Citovat
  • Upravit
15141
27.5.22 22:41

Mě dcery jako miminka, vlastně i jako batolata usínaly u kojení. Bylo to rychlé a uciné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
27.5.22 23:37

Prvni dceru jsem musela kojit a u toho neustale nosit, vetsinou 3 hodiny v kuse. Ted uz se mi to zda neuveritelne. Ale nic jineho nezabiralo. Taky jsem pak mela problem s levou rukou.

Druha a treti usinaly u kojeni vleze se mnou. Vetsinou tak do hodiny az dvou usnuly. Ctvrte je ted 15 mesicu a je to same co druha a treti. Nekdy se zadari, ze usne i za pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5937
28.5.22 07:19

Poslední spánek tak, aby miminko bylo unavené, ale ne přetažené. V 7 koupeme, nakrmíme a dáme do postýlky. V ložnici je tma. Zazpívám, pohladím a malá do chvilky spí. Teď začaly růst zoubky, tak je to trochu horší. To musíme cca 15 minut chovat až pak postýlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
28.5.22 08:55

První dva měsíce usinal u kojení, pak se to změnilo a od té doby hopsáme na míči. Teď je mu 7 měsíců a každý večer doufám, že u kojení zase usne 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.5.22 09:15

Kojením, v tom lepším případě :lol: Když na to nemá náladu, tak hopsáme na míči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
28.5.22 09:29

Malá u kojení usne, ale při přendání do postýlky se opět vzbudí, takže při nejhorším dám dudlík a hladim po čelíčku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
28.5.22 12:24

Několikahodinovým chozením a houpáním v náruči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.5.22 12:36

Mlíko nebo v šátku občas jsem si sedla na gauč a chovala ho, jak kdy a taky zalezi jak velky. Ted v posteli pohádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.5.22 14:28

Neuspavam, nechci byt otrokem hodinoveho uspavani v naruci nebo na mici, takze od narozeni jedene stejny ritual - vykoupat, nakojit v loznici za tmy, presunout do postylky, pohladit, podat dudel a odejit. Zezacatku mel obcas stavy, ze knoural a museli jsme mu jit podat dudel treba 20×, ale ted uz to zvlada dobre, zavrti se v postylce a do 15 minut spi jak spalek. Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
28.5.22 15:09
@Ernais píše:
Neuspavam, nechci byt otrokem hodinoveho uspavani v naruci nebo na mici, takze od narozeni jedene stejny ritual - vykoupat, nakojit v loznici za tmy, presunout do postylky, pohladit, podat dudel a odejit. Zezacatku mel obcas stavy, ze knoural a museli jsme mu jit podat dudel treba 20×, ale ted uz to zvlada dobre, zavrti se v postylce a do 15 minut spi jak spalek. Pohoda.

No jo, kdyby se ti po dvou minutach revu zacal dusit, tak bys holt musela byt otrokem hodinoveho uspavani. A mas super, ze chce dudlik. Z nasich ctyr ho chtela jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
28.5.22 17:58
@Janča6 píše:
No jo, kdyby se ti po dvou minutach revu zacal dusit, tak bys holt musela byt otrokem hodinoveho uspavani. A mas super, ze chce dudlik. Z nasich ctyr ho chtela jen jedna.

Hlavně tohle jde s miminkem, které samo v postýlce vysloveně neřve a nepláče, protože takhle malá miminka asi těžko někdo nechá „vyřvat“… takže kdo řvoucí miminko má, tak prostě nosí a moudré řeči ho rychle přejdou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí