Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte! Mám dievčatko, ktoré má 9. mesiacov. Doteraz som ho uspávala vždy iba ja. Teraz sa naskytla príležitosť, že si konečne niekam s manželom možeme vyrazit a ja mám obavu, ako to malá zvládne večer, ked ju bude uspávat babička. Máte s tým niekto skúsenost? Ako to takto velke detičky zvládajú..?!? Už teraz mám obavu a premýšlam, či to nie je moc skoro na povyrazenie. Alebo sa zbytočne trápim a miminka to zvládajú lepšie, než rodičia? POradíte mi? Ďakujem
bubulili,
záleží na okolnostech, tedy
…
Babičky hlídaly jen párkrát:
Základ je mít s sebou telefon - a je jasné, že na něj budeš každých 5 minut koukat, jestli jsi něco nepřeslechla ![]()
Takže, já bych to zkusila! Hezky se bavte!
Nanka
Dakujem Nanka.
Nie, nekojím, takže v tomto to je jednoduchsie.
Rituál mám akurát v tom, že po uložení do postielky sa momentálne velmi tahá na moje ruky..(posledný týžden ju moc nenosím na rukách ja, ale babička, takže asi je to aj chýba) Poukazujem jej v izbe plyšové zvieratka a dáme „papa“, lebo už išli spinkat a tak možem kludne uložit malú aj ja.., potom sa to ale bohužial opakuje, lebo sa nevie ešte uložit. Po:,–(í sa a postaví v postielke a musím jej dat čajík. Proste vymýšla, ale potom už zaspinká. Bohužial, tento týžden u starých rodičov sa vačšinou stalo, že na mojich rukách. Možno koli tomu mám tie obavy… No uvidím, ale dakujem, že si napísala svoj názor.
Ahoj bubulili,
jestli je ti k necemu i pohled z druhe strany(jako uspavacka, ktera dostane za ukol uspat male dite), tak tady je.
jedno mrne jsem uspavala cca sedmimesicni - bylo to v pohode, rodice mi rekli co jim zabira, a zabralo to) . Pozdeji jsem s tim samym mimcem mela jednou problem ho uspat- usnulo jen mne v rukou a jak jsme se hnula tak sirena
. ale pry na nej neco lezlo.
Druhe mrne uspavam obcas taky cca od trictvrte roku a obvykle v pohode. jednou jsem mela problem, kdyz jsem ji dala spat moc brzo - desne jsem ji tim nastvala
.
Taky bych to byt tebou zkusila. Deti na „cizi“ element nekdy reaguji az prekvapive dobre
. ano a rodice snaseli odlouceni taky hur nez deti
(ale to je vcelku samozrejme).
H.