Úspěšnost IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
10.6.11 17:27

na urceni geneticky spravne spermie je jeste IMSI. Dela to prazskej gennet…ostatni car nevim… Icsi stoji 8000, picsi 14000 a imsi 18000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69001
10.6.11 18:36

Oni to nedelaji vsude, ale na dost mistech uz jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.6.11 18:58

no muj muz ma oligotetraaazoospermii a hned nam nabidli picsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69001
10.6.11 19:02

Můj muž má normospermii a nenabídli nám nic :mrgreen:
To jen tak do statistiky :-) První dva pokusy bez ICSI a dohromady bylo 6 embryí, druhé dva pokusy s ICSI a dohromady bylo jedno čtyřbuněčné. To jen tak do té statistiky, problém je asi v mých vejcích (ač teda jsem taktéž navenek vzorně zdravá) a s tím zatím nikdo nic neudělá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.6.11 20:24

ugluk…
a ty uz mam mimco? Nebo jste stale ve fazi pokus-omyl…
jdu za chvili na ivfko..docela se bojim, i kdyz uz jsem „smirenejsi“ se vsim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69001
10.6.11 20:28

Teď čekám na výsledky čtvrtýho pokusu. Ale ono je fakt mnohdy lepší, když přijdou na nějaký konkrétní problém, který doktoři vědí, jak obejít, než když jsou oba vzorně zdraví a přesto se nedaří (v našem případě teď šest let) a přesně jak píšeš, doktoři to řeší metodou pokus-omyl a doufá se, že třeba něco zafunguje. U mě se nakonec nějak shodují, že bude problém ve vajíčkách, takže je to spíš o čekání na to, až se urodí jednoho dne nějaké s perspektivou, aby z něj vyrostlo dítko, nebo až mi dojde trpělivost a půjdu do darovaných :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.6.11 23:18

Tak to ti drzim pesti…ctvrty…to uz je i na me moc. Ja vim, ze.clovek pak zkousi kde co a jde i do plne hrazeneho pokusu a vrazi do toho co ma a muze. Slysela jsem, ze s darovanymi je to daleko uspesnejsi…ale ta palka za to 8-o. A krom toho ten pocit, ze mas „cizi“ embrio v sobe…asi bych to neustala…to uz radsi adopce… nejak by mi vadil ten pocit, ze to neni moje a je to ve me… :nevim:
A delali ti i imuno? My mame tech problemu nekolik…me ovuluje jen pravej vajecnik, kterej je ke vsemu po mym ohss z clostilbegytu zapadlej za delohou a je tam horsi pruchodnost vejcovodu, manzel ma 93% spermii morfologicky spatnych a k tomu mi vcera prisla genetika a mam nejakou trombofilni vadu, ktera spociva v tom, ze mi hrozi ucpani pupecniku krevni srazeninou a tim odumreni plodu a mimo jine rozstepy patere a bricha. Taky dobry… mam brat kys.listovou…nic jinyho na to neni. Proto se bojim…aby se neco nestalo…uz jsem jednou potratila…dekuju, ale stacilo… :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69001
10.6.11 23:35

No, my jsme fakt oba zdraví, včetně imuna a genetiky :-) Ale tak ono člověku vážně nic nezbyde, prostě žijeme, máme se rádi a zkoušíme to, snad to jednou klapne.
Tobě přeju, ať je to co nejdřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
10.6.11 23:49

byla bych ta nejstastnejsi pod sluncem…kdyby to vyslo hned.napoprve… uvidime…doufam…co mi zbyva…

a tobe preju, at uz ti to take klapne…uprime te odivuju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
12.6.11 00:06
Sluníčko28 píše:
Držím palce.
Nám se povedlo na potřetí (IVF - mimoděložní, KET - nic, 2.KET - dvojčátka v bříšku), měli jsme ICSI a problémem byl dost špatný spg.

Sluvi, Vám se po KET povedly dvojčátka?? Omluvám se, že vstupuji bze pozvání a ohlášení :oops: :?: , ale zaujelo mě Vaše téma, tak nakukuji..Držím pěsti všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.6.11 20:05
Jj, čekám dvojčátka po KETu, jsem v 16.tt.
ladun píše:
Sluníčko28 píše:
Držím palce.
Nám se povedlo na potřetí (IVF - mimoděložní, KET - nic, 2.KET - dvojčátka v bříšku), měli jsme ICSI a problémem byl dost špatný spg.
Sluvi, Vám se po KET povedly dvojčátka?? Omluvám se, že vstupuji bze pozvání a ohlášení :oops: :?: , ale zaujelo mě Vaše téma, tak nakukuji..Držím pěsti všem :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
12.6.11 22:12

no to je nádhera vědět, že to může takto vyjít :potlesk: :potlesk: . Přeju hodně štěstí Tobě i miminkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
13.6.11 08:26
Díky moc a přeji, ať ti KET vyjde.
ladun píše:
no to je nádhera vědět, že to může takto vyjít :potlesk: :potlesk: . Přeju hodně štěstí Tobě i miminkům :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
13.6.11 08:52

no a jak tak vidím, tak byla nedávno ještě svatba :potlesk: , moc gratuluji :hug: , musíš být sťastná maminka čekatelka :hug: . Ať Vám to všechno vyjde a do společné cesty hodně štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
13.6.11 12:24

My byli 2× na ICSI ve ZLíně a napoprvé jsme v obou případech těhotní, navíc teď čekáme dvojčátka. Věřte holky, jde to a určitě se zadaří i vám! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.