Úspěšnost IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
13.6.11 08:26
Díky moc a přeji, ať ti KET vyjde.
ladun píše:
no to je nádhera vědět, že to může takto vyjít :potlesk: :potlesk: . Přeju hodně štěstí Tobě i miminkům :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
13.6.11 08:52

no a jak tak vidím, tak byla nedávno ještě svatba :potlesk: , moc gratuluji :hug: , musíš být sťastná maminka čekatelka :hug: . Ať Vám to všechno vyjde a do společné cesty hodně štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
13.6.11 12:24

My byli 2× na ICSI ve ZLíně a napoprvé jsme v obou případech těhotní, navíc teď čekáme dvojčátka. Věřte holky, jde to a určitě se zadaří i vám! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
13.6.11 12:57
Sluníčko28 píše:
Jj, čekám dvojčátka po KETu, jsem v 16.tt.
ladun píše:
Sluníčko28 píše:
Držím palce.
Nám se povedlo na potřetí (IVF - mimoděložní, KET - nic, 2.KET - dvojčátka v bříšku), měli jsme ICSI a problémem byl dost špatný spg.
Sluvi, Vám se po KET povedly dvojčátka?? Omluvám se, že vstupuji bze pozvání a ohlášení :oops: :?: , ale zaujelo mě Vaše téma, tak nakukuji..Držím pěsti všem :hug:

Sluníííí,ještě jednou velikááááánská gratulace :huban: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a ať vše jde tak jak má ke zdárnému konci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.11 19:27

Ahoj,narazila jsem náhodou na vaši diskusi a nedá mi nepřispět svými dlouholetými zkušenostmi a načtenými informacemi :)
ICSI je výběr v tu chvíli vizuálně nejlepší spermie (morfologicky,pohybově) a píchnutí do vajíčka,
PICSI je předvýběr spermie s co nejméně poškozenou DNA a schopností navázat se na vajíčko (takže výběr podobný přirozenému oplození) a následným ICSI;
a IMSI je ICSI s velkým zvětšením - takže je v té spermii vidět více morfologických chyb než při menším zvětšení jako když se dělá ICSI - součástí IMSI je samozřejmě zase píchnutí spermie do vajíčka (ICSI).
Geneticky 100% správná spermie, která by pak šla použít, se nedá. Jde jen vyšetřit celkové % poškození DNA spermií - pokud je to statisticky významné, pak se doporučuje provést PICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minecka
3.7.11 20:02

unica brno-icsi 9900,picsi 3000 a imsi dělají taky-ale cenu nevím

• Citovat
  • Upravit
489
18.7.11 16:29
sestramona píše:
Tak to ti drzim pesti…ctvrty…to uz je i na me moc. Ja vim, ze.clovek pak zkousi kde co a jde i do plne hrazeneho pokusu a vrazi do toho co ma a muze. Slysela jsem, ze s darovanymi je to daleko uspesnejsi…ale ta palka za to 8-o. A krom toho ten pocit, ze mas „cizi“ embrio v sobe…asi bych to neustala…to uz radsi adopce… nejak by mi vadil ten pocit, ze to neni moje a je to ve me… :nevim:
A delali ti i imuno? My mame tech problemu nekolik…me ovuluje jen pravej vajecnik, kterej je ke vsemu po mym ohss z clostilbegytu zapadlej za delohou a je tam horsi pruchodnost vejcovodu, manzel ma 93% spermii morfologicky spatnych a k tomu mi vcera prisla genetika a mam nejakou trombofilni vadu, ktera spociva v tom, ze mi hrozi ucpani pupecniku krevni srazeninou a tim odumreni plodu a mimo jine rozstepy patere a bricha. Taky dobry… mam brat kys.listovou…nic jinyho na to neni. Proto se bojim…aby se neco nestalo…uz jsem jednou potratila…dekuju, ale stacilo… :-( :nevim:

Mohu se zeptat jak jsi dopadla ??? Jsi těhu??? Já jsem byla teď na druhém pokusu IVF ,tak jsem zvědavá ..jsme oba zdraví a nic …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.7.11 17:32

ahojky
jeste nevim…cekam na et…byla.jsem v sobotu, 18 oocytu…z toho 10 zralych…oplodneni PISCI…oplodneny 4…dnes 2 ctyrbunecna a 2 dvoubunecna…et nejspis ve stredu po PK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
18.7.11 17:51
sestramona píše:
na urceni geneticky spravne spermie je jeste IMSI. Dela to prazskej gennet…ostatni car nevim… Icsi stoji 8000, picsi 14000 a imsi 18000.

Ahoj holky, já mám po IVF dělali mi IMSI, AH, PK a dnes jsem 13+1 Je to trošku dražší záležitost, v OV ji dělají IMSI 11tis. Ale dr řekl, že vzhledem k mému věku (39) je to nejidealnější. Jó a zapoměla jsem podotknout, jsem po 1 IVF. Takže určo věř že to výjde, protože z 90% je to v hlavě. Vím, že mě asi spousta holek vypíská, ale opravdu, když tomu budete věřit, tak máte z poloviny vyhráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.7.11 19:41

ahojky…ja tomu verim…spis na to nemyslim…
co ma byt, to bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
22.7.11 17:36
peteris píše:
sestramona píše:
na urceni geneticky spravne spermie je jeste IMSI. Dela to prazskej gennet…ostatni car nevim… Icsi stoji 8000, picsi 14000 a imsi 18000.
Ahoj holky, já mám po IVF dělali mi IMSI, AH, PK a dnes jsem 13+1 Je to trošku dražší záležitost, v OV ji dělají IMSI 11tis. Ale dr řekl, že vzhledem k mému věku (39) je to nejidealnější. Jó a zapoměla jsem podotknout, jsem po 1 IVF. Takže určo věř že to výjde, protože z 90% je to v hlavě. Vím, že mě asi spousta holek vypíská, ale opravdu, když tomu budete věřit, tak máte z poloviny vyhráno :palec:

ahojky,nevidím důvod,proč by tě měly holky vypískat-ono je to totiž pravda,že to je v hlavě a musíš věřit.A víš co jsem navíc dělala já?Po ET jsem doma pěkně 5 dní poctivě ležela a hladila bříško......a jak to dopadlo?Honzík je už na světě… :palec:A můj věk?Za nedlouho 42… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.7.11 20:04

držím pěstičky - pro štěstí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.7.11 20:15

nevim zda to bylo me ale tak i tak dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.7.11 20:28
sestramona píše:
nevim zda to bylo me ale tak i tak dekuju :hug:

Jasně ,že bylo :-)))) přeji dvě plnotučné//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
23.7.11 22:14

:mrgreen: dekuju moooooc :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.