Úspěšnost IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
24.7.11 09:08

Ahoj! :mavam:

Také nás zřejmě čeká IVF a také mám obavy - asi jako každá - z neznámého. Chtěla jsem se zakladatelky zeptat, jak dlouho jí trvalo, než došlo od první konzultace v CAR k prvnímu IVF.

Držím pěstičky, aby první pokus vyšel! :palec:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.7.11 11:12

ahojky :mavam:
no poprve jsme byli v gennetu 1.4. a stimulovat jsem zacala 6.7. :-)
mezi tim jsem byla na hysteroskopii, odebirali mi hormonalni profil, manzel na spermiogramu, oba genetika a pohlavne prenosne choroby. Asi se to takhle protahlo, protoze se kazde vys.u zeny ridi menstr. cyklem…hystero tusim 11 DC, horm.profil 2DC…Po hysteru by se pry nemelo.hned dalsi cyklus rozjizdet ivf, ale az dalsi…coz jsme dodrzeli..
je to asi individualni, podle CARu, podle vasich dg., atd…neda se rict, ze to trva tak a tak.dlouho… znam takovy, co to meli vse za mesic a hop na ivf, pak takovy, co je vysetrovali horem dolem a zdlouhave a sli nejprv na IUI. My na IUI nemohli, manzel ma hodne spatny spg…s tim to ani nejde.
Drzim palce …hlavne budte oba trpelivy, je to beh na dlouhou trat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
24.7.11 20:58

Ahoj, :mavam:

toho já se právě bojím snad nejvíc, že se všechno moc potáhne a bude to ještě dlouho trvat, než vlastně k IVF dojde. A já jsem po tom všem snažení a neustálém čekání prostě netrpělivá, ach jo…
Kdypak ty budeš testovat?? Moc přeju, ať najdeš // :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
24.7.11 22:21

mam testovat za 14 dni.po transferu…coz je 3.8. a pak 4.8. na krev
jeste dlooouha doba :roll: :mrgreen:
jinak pocitej s tim ze to trvat bude…musis byt trpeliva… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.7.11 08:00

Dobré ránko! :mavam:

Takže transfer jsi měla cca 20.7.,pokud dobře počítám? A jsi doma na neschopence, hladíš bříško? :wink:
Ještě bych chtěla vědět, já-zvědavka, zda bylo něco vážně nepříjemné-odebírání vajíček nebo transfer? A po transferu musíš chvíli zůstat ležet?

Hezký den přeju a úspěšné hlazení! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
25.7.11 08:38

jj…mam to v podpisu vsechno

na odber te uspi a na transfer jsi vzhuru a nic to neni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
25.7.11 10:40
Mia77 píše:
Dobré ránko! :mavam:

Takže transfer jsi měla cca 20.7.,pokud dobře počítám? A jsi doma na neschopence, hladíš bříško? :wink:
Ještě bych chtěla vědět, já-zvědavka, zda bylo něco vážně nepříjemné-odebírání vajíček nebo transfer? A po transferu musíš chvíli zůstat ležet?

Hezký den přeju a úspěšné hlazení! :palec:

nevím jak ve vašem CARu,ale u nás se po transferu 2 hodiny leží a potom doporučují 3-5 dní doma ležet a nic,ale opravdu nic nedělat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.7.11 10:37

Tasemnice, velká gratulace! :kytka:
My teprve jdeme na první konzultaci, takže já ještě opravdu nevím, jsem úplná novicka :wink:
Takže jsi měla neschopenku a ležela doma? Nic nedělat: tedy jen zajít na toaletu a jinak vážně nic? :wink: No ale za mimíska to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
26.7.11 13:20
Mia77 píše:
Tasemnice, velká gratulace! :kytka:
My teprve jdeme na první konzultaci, takže já ještě opravdu nevím, jsem úplná novicka :wink:
Takže jsi měla neschopenku a ležela doma? Nic nedělat: tedy jen zajít na toaletu a jinak vážně nic? :wink: No ale za mimíska to stojí…

Ahojky,děkuju :huban: byla jsem na neschopence-jsem poněkud starší ročník… :mrgreen: Vážně,dojít na toaletu a jinak nic a už vůbec ne žehlit a nebo podobný aktivity........prostě jen koukat na televizi a nebo si číst a hlavně-hodně pít a hladit bříško a povídat si s nima..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 13:32

kazdy car to ma jinak
jo a ja hlasim // :dance: :srdce: :srdce:
porad rikan ze budu mit dvojky holky…a je to jasny kdyz uz mam 6.den po et // :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
26.7.11 14:12
sestramona píše:
kazdy car to ma jinak
jo a ja hlasim // :dance: :srdce: :srdce:
porad rikan ze budu mit dvojky holky…a je to jasny kdyz uz mam 6.den po et // :dance: :dance:

nechci tě zklamat,ale na // 6tý den je brzo......aby to bylo pozitivní-Přeju ti to z celého srdce,ale aby jsi nebyla zklamaná......!!!!Nejdříve 9tý den a to ještě ta druhá bude jako duch!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 19:06

tasemnice

me nemas cim zklamat…brzy na to neni.. ovitrelle daaavno v krvi nemam a zavadeli mi 4 denni…je tu plno diskuzi, kde pisou holky ze mely 6.den // a byly to dvojcatka…
a nejsem naivni…jsem zdravotnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.7.11 20:38

Sestro mono,
držím, aby to tak bylo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
26.7.11 20:49

mio dekuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
26.7.11 21:16
sestramona píše:
tasemniceme nemas cim zklamat…brzy na to neni.. ovitrelle daaavno v krvi nemam a zavadeli mi 4 denni…je tu plno diskuzi, kde pisou holky ze mely 6.den // a byly to dvojcatka…
a nejsem naivni…jsem zdravotnik…

já jsem neřekla,že jsi naivní,já jsem jen řekla,aby jsi nebyla zklamaná.....Ale přeju ti to,lhala bych,kdybych řekla že ne......taky jsem si tím prošla a ne jen jedním,ale předposlední-bohužel skončilo na 6tt SP a poslední coby samoplátce a byly pětidenní, vedlo k úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.