Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ja uz jsem sp taky zazila…proto se o tom nechci bavit a jinou moznost nez ze je vse ok nepripoustim…a nechci se ted babrat v potratech…to fakt ne…
Sestro Mono,
můžu se zeptat, kolik ti je let a kolik manželovi? ![]()
Aha, aha, a jak dlouho jste se předtím snažili? Možná jsi to tu už psala, nevím, pokud ano, tak promiň… ![]()
nebrala.jsem 3 roky.hak…pozor jsme.si.nedavali…intenzivne jsme se snazili rok a pul na to…pak.prislo.zamlkly tehu a nasledoval car.
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli některé z vás povedlo otěhotnět (a příp. i donosit) hned napoprvé po IVF?
@mojetyna
Ano, mně se podařilo otěhotnět hned po 1. IVF. V dubnu budu rodit.
@mojetyna manželova sestřenice na první dobrou chlapeček (už mu bude 6) pak s mražáčky to nevyšlo po 2×. A nakonec vyměnila pána a tam na první dobrou dvojčata přirozeně - prosím anonym ![]()
Mám kamarádku, ta to zkoušela několik let, prošla si několika klinikami a nakonec ji prostě pomohli až na jedné… je to hodně individuální…
Jinak nakonec se ji teda zadařilo na IVF klinice Zlín… Třeba někomu tato informace pomůže…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.