Uspokojení ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
envy
25.7.13 21:20

Ahoj jsem muz a jak tak koukam mel bych se stydet za chlapy…mel sem dost sexu1alnich partnerek a i kdyz to bylo sex na 14 dni tak sem kazdou znicil, staci jen nebyt sobec…partnerek mam za sebou 75 a nestalo se ze bych jednou neuspokojil, kazda se vracela. dokazal sem je tak uvolnit ze delaly to co nikdy predtim, to co pisu nejsou kecy jednu divku sem udelal 17× jak vaginalne tak oralne z toho trikrat prez kalhoty a velikost meho penisu ha ha 13 na 3,5
tak tak takze borci velky pero nestaci, taky to chce mozek, pak se divite ze vas podvadeji, sex je soucast vztahu, a nejlepsi tak 1 az 2× do tydne, nekdy je super pockat 14 dni. nekdy rychla akce pri vareni zvednout saty nebo stahnout teplaky a sup sup pul minuty a garantuju v tom soku a ve spravnem nacasovani je spolecny orgazmus do 30 sekund, hlavne mluvit a naslouchat tomu druhemu, jit do partnerky az o to zada, pohledem nebo touhou

• Citovat
  • Upravit
13714
25.7.13 21:22
@envy píše:
Ahoj jsem muz a jak tak koukam mel bych se stydet za chlapy…mel sem dost sexu1alnich partnerek a i kdyz to bylo sex na 14 dni tak sem kazdou znicil, staci jen nebyt sobec…partnerek mam za sebou 75 a nestalo se ze bych jednou neuspokojil, kazda se vracela. dokazal sem je tak uvolnit ze delaly to co nikdy predtim, to co pisu nejsou kecy jednu divku sem udelal 17× jak vaginalne tak oralne z toho trikrat prez kalhoty a velikost meho penisu ha ha 13 na 3,5
tak tak takze borci velky pero nestaci, taky to chce mozek, pak se divite ze vas podvadeji, sex je soucast vztahu, a nejlepsi tak 1 az 2× do tydne, nekdy je super pockat 14 dni. nekdy rychla akce pri vareni zvednout saty nebo stahnout teplaky a sup sup pul minuty a garantuju v tom soku a ve spravnem nacasovani je spolecny orgazmus do 30 sekund, hlavne mluvit a naslouchat tomu druhemu, jit do partnerky az o to zada, pohledem nebo touhou

No a pak ses probudil a měl jsi ruku v nočníku, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 00:03

Mám takového chlapa je to na mašli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.17 00:11

Žena by si měla umět říct, nebo naznačit co potřebuje.
Muž by měl od přírody alespoň okrajově vědět jak ženu uspokojit. Znát co je předehra, kde sáhnout a že se nestačí jen přitulit a zase odvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.21 23:55

Milé maminky, muži jsou egoisti tak z toho musíte vycházet v posteli dvojnásob. Pokud to dělá špatně, musíte mu říct, že je v pohodě když to nepůjde hned a být prostě trpěliví a zkoušet to a říkat jak se lepší a ono to nějak půjde. Vím co má moje žena ráda a jak, ale každé milování je jiné a tak prostě když to zrovna potřebuje jinak normálně to řekne. Jednou pusou, jednou prsty tvrději, jednou něžněji, jednou ptákem a pokud se natolik stydíte, že si neumíte říct jak byste to zrovna chtěly, tak mi to přijde divný. Podle mě chlap který vnímá ženu je rád, za každou radu jak ji dovést k cíli a není na tom nic ke stydění. To si to jako děláte jak nechcete a blbě na sebe koukáte? :lol: to snad ne, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.22 13:44
@ENVY píše:
tak tak takze borci velky pero nestaci, taky to chce mozek, pak se divite ze vas podvadeji, sex je soucast vztahu, a nejlepsi tak 1 az 2× do tydne, nekdy je super pockat 14 dni. nekdy rychla akce pri vareni zvednout saty nebo stahnout teplaky a sup sup pul minuty a garantuju v tom soku a ve spravnem nacasovani je spolecny orgazmus do 30 sekund, hlavne mluvit a naslouchat tomu druhemu, jit do partnerky az o to zada, pohledem nebo touhou

Zaujal mě tento Váš příspěvek v celé diskuzi. Možná se stydíte za chlapy, ale zamyslet byste se měl hlavně nad sebou. Muži jsou někdy natvrdlí, ale evidentně v tomto příběhu ženě stojí za to se zeptat na radu a zůstat věrná svému manželovi, k Vám se ženy zřejmě vracejí jen kvůli tomu sexu, ale jinak se kvůli Vám obtěžovat nebudou. Je něco jiného zakládat si na tom, že umíte u mnoha žen vyvolat orgasmus a díky tomu si namlouvat, že nejste sobec, mnohem těžší je mít jistotu, že už 10 a více let máte vedle sebe šťastnou manželku. Kolem Vás až budete poněkud starší žádná žena asi kvůli tomu sexu věrně poskakovat nebude a o milujících dětech si budete nechávat zdát. A to je hodně smutné.
Víte, já bych řekla, že možná každá žena si představuje, že by ten její muž mohl udělat někdy něco jako ve filmu, jenže málokterá mu kvůli této predstavě zahne s někým jako jste vy 😁.

Příspěvek upraven 05.12.22 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.12.22 13:58

Bohužel musím z vlastní zkušenosti říci, že mnoho žen není schopno, ochotno sdělit partnerovi co se jim líbí a co by chtěly. Mnohdy předpokládají, že muž to tak nějak vycítí. Nejhorší je, když žena na počátku vztahu dává muži najevo, že se jí něco líbí a ono to ve skutečnosti není pravda. Pak je muž z toho jaksi vedle a když žena nekomunikuje vznikají " nedorozumění ". Pak je zaděláno na problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
5.12.22 14:03
@Anonymní píše:
Píšu rovnou anonymně, protože je to docela citlivý téma, ale už kolikrát jsme na to s přítelem narazili a mě by zajímalo, jak to máte vy?

Chci se zeptat, jestli si myslíte, že chlap by měl umět uspokojit ženu nebo je to na ní, aby ho to naučila. Proč se ptám? No u nás je to tak, že přítel to neumí, jsme spolu 9 let a máme dvě dětičky. Je to můj první vážný sexuální vztah, takže to nemám s čím porovnat. Prostě se udělá on a je konec, lehne nebo si jde dělat svoji práci, ale mě se nezeptá, jestli nechci pomoct, jestli mi to stačí. Přijde mi to dost sobecký, ale vždycky, jak na to narazíme, tak se pohádáme a řekne mi, že to je moje vina, že jsem ho to nikdy nenaučila. Je pravda, že jsem docela stydlivá a pár let jsem to neřešila (bylo mi taky kolem 15), ale teď už mi to vadí a přijde mi to od něj nefér, že on vyvrcholí vždy a já nic nebo si to tak maximálně můžu udělat sama. Přitom jsem mu to už několikrát vysvětlovala, ale nějak se k tomu nemá a stále říká, že neví jak.

Tak nějak mi přijde, že je zažitý, že chlap musí být uspokojen vždy a ženská na to asi nemá nárok. Trpěly byste to nebo se mám vzbouřit?

Sex je pro mě důležitý a chci aby to klapalo, ale bohužel se mi to zatím vůbec nedaří a podepisuje se to na vztah celkově. :cry:

Děkuju za jakékoliv reakce. :-D

Uspokojení koho? 8o

Ženy nelze nikdy uspokojit, ale jestli myslíš sex, tak tam se to občas podařit může, ale celkově to nelze, ne dlouhodobě, ani se o to nesnaž, musel bys zešílet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.12.22 15:39
@7913 píše:
Bohužel musím z vlastní zkušenosti říci, že mnoho žen není schopno, ochotno sdělit partnerovi co se jim líbí a co by chtěly. Mnohdy předpokládají, že muž to tak nějak vycítí. Nejhorší je, když žena na počátku vztahu dává muži najevo, že se jí něco líbí a ono to ve skutečnosti není pravda. Pak je muž z toho jaksi vedle a když žena nekomunikuje vznikají " nedorozumění ". Pak je zaděláno na problém.

Přesně takovou mám 2,5 roku přítelkyni. Sice jí dokážu uspokojit, ale je to takové bez náboje, ukojení potřeby. Co mě se líbí nebo chtěl bych zkusit se nikdy nezeptala. O sexu se nechce bavit. Je to nuda. Jinak vše ostatní je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
6.12.22 11:55
@Anonymní píše:
Píšu rovnou anonymně, protože je to docela citlivý téma, ale už kolikrát jsme na to s přítelem narazili a mě by zajímalo, jak to máte vy?

Chci se zeptat, jestli si myslíte, že chlap by měl umět uspokojit ženu nebo je to na ní, aby ho to naučila. Proč se ptám? No u nás je to tak, že přítel to neumí, jsme spolu 9 let a máme dvě dětičky. Je to můj první vážný sexuální vztah, takže to nemám s čím porovnat. Prostě se udělá on a je konec, lehne nebo si jde dělat svoji práci, ale mě se nezeptá, jestli nechci pomoct, jestli mi to stačí. Přijde mi to dost sobecký, ale vždycky, jak na to narazíme, tak se pohádáme a řekne mi, že to je moje vina, že jsem ho to nikdy nenaučila. Je pravda, že jsem docela stydlivá a pár let jsem to neřešila (bylo mi taky kolem 15), ale teď už mi to vadí a přijde mi to od něj nefér, že on vyvrcholí vždy a já nic nebo si to tak maximálně můžu udělat sama. Přitom jsem mu to už několikrát vysvětlovala, ale nějak se k tomu nemá a stále říká, že neví jak.

Tak nějak mi přijde, že je zažitý, že chlap musí být uspokojen vždy a ženská na to asi nemá nárok. Trpěly byste to nebo se mám vzbouřit?

Sex je pro mě důležitý a chci aby to klapalo, ale bohužel se mi to zatím vůbec nedaří a podepisuje se to na vztah celkově. :cry:

Málo se snažíš, máte na to stejně času a on to tak pěkně stihne… :mrgreen:

Pro mě není nic důležitějšího u sexu, než pohled na uspokojenou ženskou, takže nechápu jak jej to mlže nechat chladným, musíš se ale asi taky snažit, evidentně ho to samotného nějak netankuje, takže se při tom více snažit a více myslet na sebe :)

• Citovat
  • Upravit
30946
6.12.22 12:00

Jop, je to sobecky a měl by vyvinout víc snahy i na tvém uspokojení. Když mu to nende, tak se mu musí pomoct, ale v jeho případě to hází na tebe, neboť to jeho ego neunese. Nevidím v tom popisu moc iniciativy, že by se o to snažil. Špatný vzorek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
6.12.22 12:22

Z evolučního hlediska je uspokojení ženy naprosto zbytečné. Navíc je to i rušivý element a odvádí to chlapa od požadovaného výkonu. Ženská by se neměla vůbec hýbat nebo vydávat zvuky, protože pak se kopulační proces zbytečně zdržuje a prodlužuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.11.23 00:06

Ahoj,
Jen všem lidem kteří říkají že se to mužům musí vysvětlit. Ano, je to určitě moc důležité, aby chlap věděl jak na to, ale u nějakých lidí jako například u nás tohle není ten problém. Chtěla jsem říct že to mám vlastně stejně. Nikdy mě neudělal. On se udělá a já nic. Pak je konec. Už jsem mu říkala jak na to, všechno jsem vysvětlila. Možná na mě na začátku párkrát trochu sáhne, aby se mohl udělat, to je všechno. Často se ho ptám nebo poprosím jestli může, ale on se vždy vymluví. Většinou řekne potom, teď ne, jsem unavený, teď se mi nechce. Nebo mi to slíbí a pak nic. Je pro mě těžký mu to říct na rovinu že to takhle nechci. Ale nechci ho nutit protože by to pak dělal s nechutí. Taky mi někdy příjde že na to nemam právo protože nejsem dost hezká, ale nedá se to vydržet. Zkouška jsem dělat jakože nemam zájem o to aby na mě sahal (zabralo jen krátkodobě). Nebo ho hodně uspokojovat že to třeba opětuje (nezabralo).

Prosím poraďte mi jsem bezradná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 00:22

Já bych poradila abys ho to naučila. A z popisu to působí, že bys možná i ráda. Ale on nafoukne hubu dřív, než mu stihneš něco říct. Takže nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nemesis2
14.11.23 01:06
@Anonymní píše:

Chci se zeptat, jestli si myslíte, že chlap by měl umět uspokojit ženu nebo je to na ní, aby ho to naučila. Proč se ptám? No u nás je to tak, že přítel to neumí, jsme spolu 9 let a máme dvě dětičky. Je to můj první vážný sexuální vztah, takže to nemám s čím porovnat. Prostě se udělá on a je konec, lehne nebo si jde dělat svoji práci, ale mě se nezeptá, jestli nechci pomoct, jestli mi to stačí. Přijde mi to dost sobecký, ale vždycky, jak na to narazíme, tak se pohádáme a řekne mi, že to je moje vina, že jsem ho to nikdy nenaučila. Je pravda, že jsem docela stydlivá a pár let jsem to neřešila (bylo mi taky kolem 15), ale teď už mi to vadí a přijde mi to od něj nefér, že on vyvrcholí vždy a já nic nebo si to tak maximálně můžu udělat sama. Přitom jsem mu to už několikrát vysvětlovala, ale

nějak se k tomu nemá a stále říká, že neví jak.

Hele já na lízačky nejsem, buď se to nauč vaginálně nebo basta :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria