Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dukka608 píše:. A opravdu je ten váš vztah tak super, aby Ti to za to stálo? Já bych v tomhle nebyla. Chlapů jsou miliardy, najdeš si x jiných a lepších.
Ahoj,
Jen všem lidem kteří říkají že se to mužům musí vysvětlit. Ano, je to určitě moc důležité, aby chlap věděl jak na to, ale u nějakých lidí jako například u nás tohle není ten problém. Chtěla jsem říct že to mám vlastně stejně. Nikdy mě neudělal. On se udělá a já nic. Pak je konec. Už jsem mu říkala jak na to, všechno jsem vysvětlila. Možná na mě na začátku párkrát trochu sáhne, aby se mohl udělat, to je všechno. Často se ho ptám nebo poprosím jestli může, ale on se vždy vymluví. Většinou řekne potom, teď ne, jsem unavený, teď se mi nechce. Nebo mi to slíbí a pak nic. Je pro mě těžký mu to říct na rovinu že to takhle nechci. Ale nechci ho nutit protože by to pak dělal s nechutí. Taky mi někdy příjde že na to nemam právo protože nejsem dost hezká, ale nedá se to vydržet. Zkouška jsem dělat jakože nemam zájem o to aby na mě sahal (zabralo jen krátkodobě). Nebo ho hodně uspokojovat že to třeba opětuje (nezabralo).Prosím poraďte mi jsem bezradná
Si dobrej