Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No já jsem z toho hodně špatná a pořád nechápu jak to mohli udělat
ta baba je ještě překvapená z toho jak jsou vůči tomu lidi negativní nechápu co čekala je mi z nich na blití ![]()
@Mika.ella1 veterinář je takový smudla stará třída, už moc lidí k němu nechodí a zrovna u něj to není poprvé co se takhle zachoval na žádost majitele ![]()
Tak hlavně, že jsou vnoučátka v pohodě, ale vůbec by mě nepřekvapilo kdyby měli co nevidět dalšího. Hračku pro vnoučátka.
@kemeny13 právě jako když pes má košík a kluk mu ji vypálí vodítkem jen tak
ona se teď brání že psa vzali k nejakymu odbornikovi a ten jim řekl okamžitě utratit
samozřejmě jí to nikdo nevěří protože je to ukecana baba
sama psy mám a že párkrát zavrceli když je malej zatahal nebo stipnul to přeci není důvod k utraceni
samy se na něm podepsali svojí výchovou a on za to zaplatil životem je mi z toho hodně zle ![]()
Vnoučátka jsou přece na prvním místě a běda tomu kdo se na ně křivě podívá, nebo se nedej bože nechce nechat mlátit a kopat natož pak zavrčí. Je to strašné co napíšu, ale bylo to pro psa vysvobození, byl by týraný celý život.
Prasárna.
Taky super příklad pro ty děti. Jestlipak i prarodiče nezačnou být jednoho dne na obtíž.
S tím veterinářem je to těžký. Asi bych ho taky nahlásila, ale zároveň bych měla obavy, kolik ubitých nebo utopených zvířat přibyde, když tenhle typ vetů postupně vymizí. Ono by to fakt chtělo trestat hlavně ty „páníčky“. A sociální tlak je v tomhle případě dobrý nástroj.
Chudak pes, veterinare nahlasit, kdyz to tak reknu tak to mel aspon rychle nez nekde u stromu v lese, ale je to prasarna ![]()
Když si někdo takový pořídí podobnýho psa, tak jsem vždycky radši, když lidi řeší bezdůvodný utracení než aby se muselo v budoucnu řešit další zardoušený dítě…
@Tarjei Zákon na ochranu proti týrání § 5
(1) Nikdo nesmí bez důvodu usmrtit zvíře.
(2) Důvodem k usmrcení je:
Veterináře bych nahlásila.
@Michelle_M aha takze 2.c)… veterinar rekne, ze mu majitele sdelili, ze zvire bylo agresivni. Veterinar tezko bude z
overovat, jak to fakt bylo, jak by to asi udelal?
Zdravím, jaký máte názor na utrácení psa? V tomhle případě jde o křížence staforda cca rok starého, sousedi si ho přivezli jako štěně prý ho od někoho koupili na parkovišti
samotný pes mi nepřišel agresivní spíš mě štvalo jak málo ho venčí 5 min s košíkem kopat míč a hotovo, nekdy ho vencili i jejich vnoučata které se k němu nechovali fakt pěkně takže pes údajně na ně vrcel a byl agresivní, proto ho dnes dali utratit, spousta lidí to nechápe a já taky ne, je přeci spoustu jiných řešení než tohle
Má vůbec veterinář právo uspat psa bez nějakých podkladů že pes někomu ublížil jak oni tvrdí?