Utrogestan v prvním trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
21.1.12 04:07

Ahoj, mě dr. řekla, že vaginálně je plně zpracován a využit,orálně se prý do samotné dělohy nedostane tolik léčivé látky. Brala jsem 2-2-2 a nyní v 8tt 1-1-2,nekrvácím, problémy nemám, beru ho po ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.1.12 07:20

Při krvácení a špipnění se bere PO

• Citovat
  • Upravit
1140
21.1.12 08:10

ahoj, brala jsem 4× denně (buď 2+2 perorálně, nebo 4×1 vaginálně), doktor mi říkal, že je to jedno, tak jsem nejdřív polykala, ale pak se mi tak motala hlava, že jsem se sotva držela na nohách, bylo mi na zvracení, nejlépe si na 2 hodinky lehnout a spát (což se s malým dítetěm špatně udělá). Tak jsem ho začala zavádět a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
21.1.12 09:22

Já ho brala vaginálně 2 ráno a 2 večer, řekla mi to tak doktorka, ale kdyby něco, tak jsem mohla i orálně… Tobě jako neřekl doktor, když Ti ho psal, jak ho máš užívat? To je divné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
21.1.12 09:51

Já beru také orálně..měla jsem nevolnosti jako blázen, tak jsem po dohodě s doktorem chvilinku zaváděla, jenže jsem po tom měla mykozu, tak jsem ho zase začala polykat. Také ho beru po ZT a vše je v pořádku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
h84
182
21.1.12 09:51

Ahoj záleží kolik denně jich máš, pokud krvácíš, lepší polykat, jinak zbytečně vyjde z tebe ven, pokud ne, nebo lehce špiníš zaváděj, já jich brala 5 denně, a střídlala jsem to protože vaginálně se nestíhali rozpouštět, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
21.1.12 10:33

ahoj, brala jsem na udrzeni tehotenstvi (kvuli spineni nekdy kolem 7tt) 2-0-2 vaginalne, hlava se mi primo netocila, ale pamatuju si, ze nejak divne mi po nem bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
21.1.12 11:28

Normálně jsem ho polykala. většinou je k tomu doporučený i přísný klidový režim. o tom vaginálním podávání je to jenom v letáku jinak se to spíš polyká, co já vím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.12 12:36

Me doktorka nerekla jak to podavat a me jaksi nenapadlo se zeptat, vzdycky jsem prasky jenom polykala, az jsem se o vaginalnim podavani precetla v leteku. Beru 1-0-1. Vcera jsem krvacela, tak proto mi ho doktorka predepsala, ale dneska uz dobre, zatim jsem brala 3 tableky a vaginalne. Ve ct mam jit na kontrolu, tak bud vyckam do ctvrtka a nebo v pondeli zavolam doktorce. Holky dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
3507
21.1.12 18:28

Ahojky, také jsem brala ultragestan a může se brát oběma způsoby, vaginálně je to ale lepší v těhotenství…také jsem brala nejdříve ústy a bylo mi špatně, když jsem začla vaginálně už se ty stavy vytratily. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
21.1.12 20:16

Beru ho tak i tak. Lepší je to vaginálně ale když jsem chodila do práce tak jsem ho i polykala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
23.1.12 12:58

brala jsem ho 14týdnů po IVF a jedině vaginálně jelikož když jsem ho brala perorálně točila se mi hlava a pořád se mi chtělo spát a vaginálně to bylo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí