Utrogestan a Borax globule v těhotenství

Anonymní
27.3.21 20:23

Utrogestan a Borax globule v těhotenství

Ahoj, jsem v 10 tt a gynekolog mi nasel mykozu. Vytok nemam, ale pali me trochu dole. Doporucil mi Rosalgin vyplach a Borax globule zavadet. Do toho vecer zavadim 2 Utrogestany. Kamoska ma v tehu stejny problem a jeji doktorka rikala, ze pres Borax se spatne dostane ucinna latka z Utrogestanu, tak ho ma polykat. Muj gynekolog rekl normalne zavest Borax i Utros. Polykat Utros nechci, v prvnim tehotenstvi jsem po nem byla pri polknuti jak priotravena.
Stalo se vam, ze jste zavadely Borax i Utros najednou? Delaly jste treba dvou hodinove odstupy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.3.21 20:52

Dělala jsem vždy odstup.
Nebo užívala jinou cestou.

• Citovat
  • Upravit
1238
27.3.21 21:01

Me doktor rekl, ze pokud beru utrogestan vaginalne, tak borax davat proste nemam. Utrogestan mi zpusobil mykozu, takze jsem ho radsi brala oralne a chvili se cejtila divne a bylo po mykoze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 21:15

Utrous nepolykat, ucinna latka se nedostane do tela cela…Bezny gynekolog nevi, lekari v CARech vedi. Borax v klidu pouzivat, samozrejme s odstupem. Pokud problem zpusobil Utrous, tak lze vymenit treba z Crinone.Dr.by mel vedet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 11:37
@Anonymní píše:
Utrous nepolykat, ucinna latka se nedostane do tela cela…Bezny gynekolog nevi, lekari v CARech vedi. Borax v klidu pouzivat, samozrejme s odstupem. Pokud problem zpusobil Utrous, tak lze vymenit treba z Crinone.Dr.by mel vedet.

Jj, to jsem si načetla, že při polykání je jeho vstřebávání minimální. Nadále zavádím. Stejně nejsem schopna ho polykat. O těch potížích způsobených Utrošem jsem četla. Myslíš, že opravdu způsobuje mykózy? Já ho beru i kvůli imunitě, kvůli jeho imunomodulačnímu účinku, tak nevím, jestli změna bude možná. Zeptám se imunoložky. Ví se, že Crinone gel to nedělá? Myslím infekce… Děkuji! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 14:44
@Anonymní píše:
Jj, to jsem si načetla, že při polykání je jeho vstřebávání minimální. Nadále zavádím. Stejně nejsem schopna ho polykat. O těch potížích způsobených Utrošem jsem četla. Myslíš, že opravdu způsobuje mykózy? Já ho beru i kvůli imunitě, kvůli jeho imunomodulačnímu účinku, tak nevím, jestli změna bude možná. Zeptám se imunoložky. Ví se, že Crinone gel to nedělá? Myslím infekce… Děkuji! :kytka:

Nemyslim, ze zpusobuje mykozy, ale ja pri jeho uzivani mykozu mela. Celkove jsem mela jednou obdobi, kdy jsem ho nesnasela, kuze cervena, svediva, bylo to strasne a pak jsem ho zavadela na zacatku tehotenstvi cele 3 mesice a vse ok. Naposledy- take v zacatku tehotenstvi- jsem prave pri nem dostala mykozu, ale porad si nemyslim, ze za to muze Utrous. Kazdopadne je tam slozka, na kterou jsou nektere holky citlive a Utrous nesnesou.Mne tehdy dr.dal Crinone, problem jsem s nim nemela, je to alternativa a muze se jako imunomodulace dle potreby, jde o tu latku, kterou maji oba preparaty- o progesteron, lisi se jen v nosiči…( to co drzi lek pohromade).Bohuzel jsem mela zamlkle tehot.,takze dlohodobejsi zkusenost s Crinone nemam…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 14:45
@Anonymní píše:
Nemyslim, ze zpusobuje mykozy, ale ja pri jeho uzivani mykozu mela. Celkove jsem mela jednou obdobi, kdy jsem ho nesnasela, kuze cervena, svediva, bylo to strasne a pak jsem ho zavadela na zacatku tehotenstvi cele 3 mesice a vse ok. Naposledy- take v zacatku tehotenstvi- jsem prave pri nem dostala mykozu, ale porad si nemyslim, ze za to muze Utrous. Kazdopadne je tam slozka, na kterou jsou nektere holky citlive a Utrous nesnesou.Mne tehdy dr.dal Crinone, problem jsem s nim nemela, je to alternativa a muze se jako imunomodulace dle potreby, jde o tu latku, kterou maji oba preparaty- o progesteron, lisi se jen v nosiči…( to co drzi lek pohromade).Bohuzel jsem mela zamlkle tehot.,takze dlohodobejsi zkusenost s Crinone nemam…

Kam chodis na imunologii? :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 14:46
@Anonymní píše:
Jj, to jsem si načetla, že při polykání je jeho vstřebávání minimální. Nadále zavádím. Stejně nejsem schopna ho polykat. O těch potížích způsobených Utrošem jsem četla. Myslíš, že opravdu způsobuje mykózy? Já ho beru i kvůli imunitě, kvůli jeho imunomodulačnímu účinku, tak nevím, jestli změna bude možná. Zeptám se imunoložky. Ví se, že Crinone gel to nedělá? Myslím infekce… Děkuji! :kytka:

Kam chodis na omumologii? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 14:53
@Anonymní píše:
Kam chodis na omumologii? :)

K Dr. Malíčkové :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 20:05
@Anonymní píše:
K Dr. Malíčkové :)

Jee taky jsem k ni chodila :),prekvapilo me, ze imunomodulaci formou Utrouse s Tebou resi ona…muzu se zeptat, jaky jsi mela problem? Se mnou to resil vzdy dr. z CARu…dik

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 20:58
@Anonymní píše:
Jee taky jsem k ni chodila :),prekvapilo me, ze imunomodulaci formou Utrouse s Tebou resi ona…muzu se zeptat, jaky jsi mela problem? Se mnou to resil vzdy dr. z CARu…dik

Protože Utrogestan má imunomodulační účinek a ona je imunoložka. :) Dokonce ho i předepisuje. Můj problém je duální - jednak nízká buněčná imunita a současně vysoké hodnoty proti trofoblastu (embryu). Balancuje to pícháním imunoglobulínu, ale toto je přirozené početí v době vyšších hodnot proti embryu. Proto je vhodné to podpořit ještě Utrošem. No a taky pro sichr na udržení. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex