Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dělám objednávku z lékárna a váhám, jestli přihodit i Oxymetr.
Nikdy dřív mě nenapadlo o něm přemýšlet, teď je ale všude vychvalovaný a často se o něm mluví.
Máte to, má cenu ho mít ve své lékárničce?
Nevím, jestli je „teď všude vychvalovaný“
… to spíš lidi kupovali při domácí léčbě covid, ne?
Taky jsem zvazovala, hlavne po zadychavani pri covidu. Pak jsem prisla na to, ze okysliceni mi sleduji chytre hodinky. Sice asi nebudou uplne presne, ale pro orientacni hodnotu dostacujici.
Pokud nejste covid pozitivní s vážnějšími projevy (to byste byli hospitalizovaní) anebo jinými dechovymi potížemi, tak je vám doma oxymetr uzitecny asi jako hřeben plešatému ![]()
Někde ho mám, ale použil jsem ho jen pro vyzkoušení po koupi, od té doby někde na něj padá prach.
@LotusLady píše:
Pokud nejste covid pozitivní s vážnějšími projevy (to byste byli hospitalizovaní) anebo jinými dechovymi potížemi, tak je vám doma oxymetr uzitecny asi jako hřeben plešatému
Tak zase pokud je někdo kovid pozitivní, tak pak už sedí doma on i zbytek domácnosti a blbě se nakupuje.
@vokishka píše:
Tak zase pokud je někdo kovid pozitivní, tak pak už sedí doma on i zbytek domácnosti a blbě se nakupuje.
Když jsi kovid pozitiví, tak máš trávit co nejvíce času mezi lidmi.
Nemám a ani nevím o nikom, kdo by ho měl. Už stačí, že babička řádí 100× denně s tonometrem, ještě toto tak ![]()
Já o něm uvažovala už před tím, ale pořídila jsem ho až po tom, co měl tchán covid a půjčila mu ho jeho PL, která měla slovy dva. Tak jsem si řekla, že v případě, kdyby k nám covid taky zavítal a náš PL by usoudil, že by bylo dobré monitorovat stav oxymetrem, tak by byl třeba rád, že nemusí přemýšlet jestli jeden ze svých oxymetrů půjčí zrovna nám.
Nemáme, chtěla jsem ho koupit babce, ale řekla že ne. tk nic. koupila bych ho jen kdyby někdo z nás doma měl nějáké závažné onemocnění.