Máte doma oxymetr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
27.3.21 10:03

Máme, ale jsme oba zdravotníci a manžel ho nosí do práce. Měříme tím klientům puls, je to rychlejší, než s hodinkami :lol:. Jinak ho doma nepoužíváme, já ho mám i na chytrých hodinkách a když si vzpomenu, tak to spustím. Jestli myslíš kvůli respirátoru, mám ho na obličeji celou směnu a kyslík na 99-100% pořád. Už jsme to zkoušeli s kolegy několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.3.21 10:40
@levandule23 píše:
Dělám objednávku z lékárna a váhám, jestli přihodit i Oxymetr.
Nikdy dřív mě nenapadlo o něm přemýšlet, teď je ale všude vychvalovaný a často se o něm mluví.
Máte to, má cenu ho mít ve své lékárničce?

Ne, ale vsadím se, že ty levnější jsou skoro nedostupné. Jako chvíli respirárory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
27.3.21 10:46

Ano mám ale jen proto že dcera má srdeční vadu a měřili jsme saturace, kvůli covidu bych určitě nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
27.3.21 10:53

@levandule23 mám ho už několik let, bez ohledu na covid. Jednou jsem měla docela závažný zápal plic a oximetr se hodil. Sice jen pro orientaci a info, ale byla jsem víc v klidu, když jsem ho měla. Byla to první věc, co použili na plicním. Myslím, že investice to není velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
27.3.21 11:01

Oxymetr máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.3.21 15:01

Koupili jsme nedávno úplně obyčejný, ale kvůli tomu, že syn je těžce nemocný a má problémy s dýcháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
27.3.21 23:55

Koupila jsem ho preventivne, pokud bychom onemocneli kovidem a koupila jsem ho i tchanovcum, kdyz onemocneli a lecili se doma. Dala jsem na doporuceni zdravotniku z reportaze, kdyz prijizdeli se sanitkou k domacim pacientum, kteri kdyby meli oxymetr doma, tak by vedeli, ze si tu zachranku meli zavolat mnohem drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí