Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máme, ale jsme oba zdravotníci a manžel ho nosí do práce. Měříme tím klientům puls, je to rychlejší, než s hodinkami
. Jinak ho doma nepoužíváme, já ho mám i na chytrých hodinkách a když si vzpomenu, tak to spustím. Jestli myslíš kvůli respirátoru, mám ho na obličeji celou směnu a kyslík na 99-100% pořád. Už jsme to zkoušeli s kolegy několikrát.
@levandule23 píše:
Dělám objednávku z lékárna a váhám, jestli přihodit i Oxymetr.
Nikdy dřív mě nenapadlo o něm přemýšlet, teď je ale všude vychvalovaný a často se o něm mluví.
Máte to, má cenu ho mít ve své lékárničce?
Ne, ale vsadím se, že ty levnější jsou skoro nedostupné. Jako chvíli respirárory.
Ano mám ale jen proto že dcera má srdeční vadu a měřili jsme saturace, kvůli covidu bych určitě nekupovala
@levandule23 mám ho už několik let, bez ohledu na covid. Jednou jsem měla docela závažný zápal plic a oximetr se hodil. Sice jen pro orientaci a info, ale byla jsem víc v klidu, když jsem ho měla. Byla to první věc, co použili na plicním. Myslím, že investice to není velká.
Koupili jsme nedávno úplně obyčejný, ale kvůli tomu, že syn je těžce nemocný a má problémy s dýcháním.
Koupila jsem ho preventivne, pokud bychom onemocneli kovidem a koupila jsem ho i tchanovcum, kdyz onemocneli a lecili se doma. Dala jsem na doporuceni zdravotniku z reportaze, kdyz prijizdeli se sanitkou k domacim pacientum, kteri kdyby meli oxymetr doma, tak by vedeli, ze si tu zachranku meli zavolat mnohem drive.