Utrogestan a hormony¨

6
30.6.21 18:20

Utrogestan a hormony

Ahoj holky, už dva roky se snažíme o mimi. V minulém roce se sice zadařilo, ale dopadlo to zamlklém těhu. Teď půl roku už to řešíme s DR. Dostali jsme Ovitrelle, clostilbegyt a absolutně nic, jen totálně rozházené hormony. Teď jsem měla Norethisteron na zastavení krvácení a od neděle jsem měla nasadit Utrogestan, ale dnes jsem začala krvácat. Nevím jesli ho mám brát dál nebo co a jak. Dr má dovolenou, abych se zeptala. Nemáte některá zkušenosti prosím? Nevím co jak dál. Díky moc za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69005
30.6.21 19:01

Pokud krvácíš, nebrala bych ho, to je hormon druhé fáze cyklu. Al nejsem doktor a netuším, jaké s tebou měl úmysly. Jinak jsi s cyklem problémy neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.6.21 20:21

Než mě začali ládovat veškerýma hormonama, tak jsem nikdy problém neměla. Po všech těch preparátech mi doktor oznámil syndrom polycystická ovaria.. proto mi nasadil Utrogestan pro pomoc při dozrávání vajíček. Jsem z toho všeho úplný jelen, tělo si dělá co chce a už jsem z toho všeho znechucená. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
30.6.21 21:45

V tom případě bych se na to vykašlala. Pokud byl do té doby cyklus normální a pravidelný a jediný problém bylo jedno ZT, na PCO bych to asi neviděla… ale nejsem doktor. Pokud si nejsi jistá, zajděte přímo k odborníkům do CARu a nechte se vyšetřit pořádně někým, pro koho je to denním chlebem. Jinak Utrogestan není na lepší dozrání vajíček - dává se ve fázi, kdy už je vajíčko dávno zralé a po ovulaci. Ale opravdu pokud jsi s cyklem problémy neměla, vykašlala bych se na hormony a nechala si ověři ovulaci v přirozeném cyklu. Jinde než u svého dr., který nejdřív nasadí léky a pak hledá diagnózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
30.6.21 21:46

Teď znovu koukám na úvodní příspěvek - za dva roky snay jediné otěhotnění… ano, určitě bych zašla do CARu a neřešila to s obvoďákem. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí