Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych poradit, včera večer jsem začla krvácet(ne dramaticky)
doktor mě vyšetřil a říkal, že je všechno v pořádku. Dostala jsem Utrogestan a Ascorutin.
Večer jsem si vzala Utrogestan + Ascorutin a šla spát. Ráno jsem šla na záchod a čůrala jsem krev a ještě krvácela. Ráno jsem si vzala další dávku a už jen hnědě špiním.
Myslíte, že se přes noc mohlo miminku něco stát nebo jen chvíli trvá než prážky zaberou? Dekuji za odpovědi a případné uklidnění.
![]()
@sloníci Ty prášky neumí zázraky, mohou trochu pomoct, ale neznamená to, že to krvácení umí zastavit.
Utrogestan zavádíš, nebo polykáš? Mohla to být cévka, mohla sis poškodit čípek, ale také to může být začínající potrat
Držím pěsti ![]()
Zavádím, ale v noci jsem neměla žádné bolesti nic, tak nevím
@sloníci No já jsem to také zaváděla, též bez bolesti, ale krvácela jsem a pak už jen špinila a bylo to tím, že jsem zavedla prášek moc hluboko a rýpla se čípku
Takže to může být i tím..
Díky snad máš pravdu, já krvácela trošku ještě před zavedením a pak ráno ale bez jakých koliv kousků a bolesti a ted už dobrý, tak snad to bude dobrý, já jsem i po císaři už tak možná je to všechno citlivější ![]()
@sloníci to bude ok, kdyby se neco s prdousem stalo, tak bys rano krvacela vic nebo by te bolelo vic bricho. Ja uz mam Utrog dva tydny a Ascorut jsem mela tyden a ted uz nekrvacim. Urcite to nezabere hned. Hlavne Utrog je jen hormon na podporu tehu. Ten Ascorut mi teda rekli, ze by bylo lepsi brat vecer po jidle…jestli do sebe neco dostanes
drzim palce at je vse ok!
Určitě by to melo zabrat…Já ho brala taky a v pohodě se krvácení zastavilo…pan doktor mi rekl ze je to neco jako vyziva pro miminko a od 12 tt si ho placenta vyrabi sama. Ja jsem ho musela vysadit protoze jsem mela strasné výtoky a pálení ![]()
Holky, beru utogestan a ascorutin, týden nic a ted jsem začala zase špinit, mám se začít bát? k Dr. jdu až v pondělí odpoledne a to čekání mě ubíjí
Mně tenkrát Dr. říkal, kdyby se to opakovalo, že mám přijít. Ale to bylo fakt čistý rudý krvácení. Špinění by snad mělo být celkem "normální. Ale samozřejmě pokud by ses měla celý víkend stresovat…