Utrogestan a těhotenství???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mirushe
13.3.12 12:27

zdravím, já mám dva zásadní dotazy, co je ivf? a beru utrogestan na udržení těhotenství, užívám ho normálně, nezavádím, je to jedno? moc děkuji, jsem z toho uplně mimo, prosím o odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Jentyne
18.3.12 20:45

Ahoj holky, tak utrogestan dobrán a opět čekáme. Jen kdyby ta prsa tak nebolela … A co u vás?
:roll:

• Citovat
  • Upravit
Jentyne
20.4.12 09:09

Ahojky holky, tak u nás běží třetí cyklus, tento měsíc bez Clostilbegytu, ovšem musela jsem dostat zase Pregnyl a od úterka teď beru opět utrogestan. Včera tj. cca 5 dní po ovu jsem měla píchání a „bolest“ v podbřišku, chvílemi jsem se nemohla narovnat, ale už je vše ok. Bez léků nám sliznice narostla skoro na 1 cm, až se pan doktor divil, že během 4 dnů ještě narostla skoro o 2 mm. Snad se zadaří a pokud ne, budu si užívat dnů bez počítání :-)
A jak se daří vám? :dance:

• Citovat
  • Upravit
2
5.6.18 04:14

Dobrý den chci se zeptat beru utrogestan snažíme se s přítelem už půl roku o miminko tak mě ho doktor teď předepsal beru ho druhý měsíc ten sem měla menstruaci jen den a půl a už nic myslíte si že můžu být těhotná nebo je to téma lékáma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.6.18 04:17

Dobrý den chci se zeptat beru utrogestan snažíme se s přítelem už půl roku o miminko tak mě ho doktor teď předepsal beru ho druhý měsíc ten sem měla menstruaci jen den a půl a už nic myslíte si že můžu být těhotná nebo je to téma lékáma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.6.18 18:44

@Kmentova. Nevim zda to muze byt tim. Mozne je vse…Ja dnes zacala poprvé s utog. Tak uvidim co to semnou udela.. Jinak mam nepr. Cyklus takze me doktorka začla stimulovat na srovnani. Pac by jsme tez chteli uz mimi. Pred 15 dny me napsal estrofem 1 rano. na rust sliznice, mela jsme ji nizkou. Včera jsme byla na konrole a pekne narostla. Tak me napsala utrog. Ted uzivat estrofem nemam a mam zacit s tim utrog.1.0.1.pakby mela ms dojit.. A pak po ni mam dobrat zbyle toho estrofemu ty dva tydny a pak zas 10dni utrog. A me by zajímalo zda jak me hned skonci ms mam hned brat ten estrofem nebo nechat 7 dni pauzu a zacit 8 den. Na to sme se zapomela zeptat.. Tak snad někdo bude vědět. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí