Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak utrogestan dobrán a opět čekáme. Jen kdyby ta prsa tak nebolela … A co u vás?
![]()
Ahojky holky, tak u nás běží třetí cyklus, tento měsíc bez Clostilbegytu, ovšem musela jsem dostat zase Pregnyl a od úterka teď beru opět utrogestan. Včera tj. cca 5 dní po ovu jsem měla píchání a „bolest“ v podbřišku, chvílemi jsem se nemohla narovnat, ale už je vše ok. Bez léků nám sliznice narostla skoro na 1 cm, až se pan doktor divil, že během 4 dnů ještě narostla skoro o 2 mm. Snad se zadaří a pokud ne, budu si užívat dnů bez počítání ![]()
A jak se daří vám? ![]()
Dobrý den chci se zeptat beru utrogestan snažíme se s přítelem už půl roku o miminko tak mě ho doktor teď předepsal beru ho druhý měsíc ten sem měla menstruaci jen den a půl a už nic myslíte si že můžu být těhotná nebo je to téma lékáma!
Dobrý den chci se zeptat beru utrogestan snažíme se s přítelem už půl roku o miminko tak mě ho doktor teď předepsal beru ho druhý měsíc ten sem měla menstruaci jen den a půl a už nic myslíte si že můžu být těhotná nebo je to téma lékáma!
@Kmentova. Nevim zda to muze byt tim. Mozne je vse…Ja dnes zacala poprvé s utog. Tak uvidim co to semnou udela.. Jinak mam nepr. Cyklus takze me doktorka začla stimulovat na srovnani. Pac by jsme tez chteli uz mimi. Pred 15 dny me napsal estrofem 1 rano. na rust sliznice, mela jsme ji nizkou. Včera jsme byla na konrole a pekne narostla. Tak me napsala utrog. Ted uzivat estrofem nemam a mam zacit s tim utrog.1.0.1.pakby mela ms dojit.. A pak po ni mam dobrat zbyle toho estrofemu ty dva tydny a pak zas 10dni utrog. A me by zajímalo zda jak me hned skonci ms mam hned brat ten estrofem nebo nechat 7 dni pauzu a zacit 8 den. Na to sme se zapomela zeptat.. Tak snad někdo bude vědět. Dekuji
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
zdravím, já mám dva zásadní dotazy, co je ivf? a beru utrogestan na udržení těhotenství, užívám ho normálně, nezavádím, je to jedno? moc děkuji, jsem z toho uplně mimo, prosím o odpověď.