Utrogestan a velmi slabá MS

8283
5.12.12 20:07

utrogestan a velmi slabá ms

Ahoj chtěla bych se optat zda jste některá měla stejný problém…

jde o to že mi dr nasadil utrogestan na srovnání cyklu, dřív jsem měla i 50 dní cyklus, první cyklus při ztrohestanu byl asi 28 dní krvácení přišlo až po dobrí utrogestanu a ms byla velmi silná, což jsem počítala ale tento měsíc přišla ms už po 4 dnech takže jsem utrogestan přestala brát jenomže krvácení bylo velmi slabé řekla bych že jsem jen špinila a přišlo mi to jen jako bílkový hlen zabarvený krví, žádné pucky jako vždycky (omlouvám se za výraz) a trvala jen 2 a půl dne, měl jste to taky někdo? mám to počítat jako začátek nového cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1104
24.6.13 21:46

Tak mám ten samý problém. Po dobrání utrogestanu jsem začala špinit a jednou denně špinila tři dny jen na papíře. Dnes jsem si dělala test a nic. Nemáte někdo zkušenost co to muže značit. Vždy jsem na něj reagovala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.6.13 22:28

I kdyz zacnete spinit tak ho nemate prestat brat, ae dobrat ho tak jak vam rekl dpktor. Ja ho beru treti mesic a ten prvni mesic brani jsem taky spinila, minuly mesic jsem mela ms normalni a ted po 15 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
25.6.13 07:15

@ducki ale já ho dobrala měla jsem ho brát 10 dní a to jsem brala. Ale po dobrání po třech dnech přišlo jen tohle špinění místo ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
25.6.13 09:01

@lynč tak to se muze jeste rozjet, hold na nekoho moc nepusobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.20 16:46

@lynč měla jsem totéž, jsk to tenkrát prosím dopadlo? Já jen den a půl a krev nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí