Utrogestan + Macmiror complex 500

Mianinka
23.1.14 18:21

Utrogestan + Macmiror complex 500

Ahoj,
Chci se zeptat beru utrogestan vaginálně 1-0-1 a ted mi doktorka zjistila zánět a předepsala mi Macmiror complex 500 na noc taky zavádět. Ráno po probuzení mám žlutý výtok to z té tabletky, ale odpoledne jsem měla trochu hnědý.. Jsem na konci 7tt cítím tlaky v podbříšku, občas mě tam píchne.. Měla jste to taky některá? Předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
23.1.14 18:32

Mohla jsi se při zavádění škrábnout, pokud se necítíš, tak si skoč na gyndu, pohotovost. A utrogestan - ten noční polykej, dokud nedobereš Macmiror.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mianinka
23.1.14 18:34

Právě já ho polykala ale moc jsem zvracela, že jsem skoro na kapačkách skončila :(

• Citovat
  • Upravit
658
23.1.14 18:36

Já taky brala utrogestan i macmiror a ten večerní utrogestan jsem polykala a ráno jsem ho zaváděla.. A výtok jsem měla taky ale to bylo jen v době užívání utrogestanu, pak to přešlo.. Tlaky v podbříšku cítím taky a to skoro celé těhu (teď jsem ve 28tt.) Může to být tím že ti roste děloha a začíná pomaličku tlačit na spodek.. Mě doktor při píchnutí nebo tlačení v podbříšku vždycky říkal že mám hodně ležet a odpočívat.. Tak hodně lež, odpočívej a moc se nepřemáhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
23.1.14 18:40

Tak v tom případě zaváděj - oba léky…ale šetrně, pokud budeš krvácet, nebo výtok - (hnědý) potrvá, tak skoč na kontrolu, ať jsi klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mianinka
23.1.14 18:47

Možná plaším, hnědý výtok už není, ale mám strach protože v 5tt jsem silně krvácela a skončila na pohotovosti, tak se ted bojím.. A to pobolívání podbříšku je ok?

• Citovat
  • Upravit
4228
23.1.14 19:03

Proč by jste plašila, máte obavy, to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mianinka
23.1.14 19:13

Uvidím jak mi bude do rána, jinak zajdu na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
4838
23.1.14 19:16
@Mianinka píše:
Možná plaším, hnědý výtok už není, ale mám strach protože v 5tt jsem silně krvácela a skončila na pohotovosti, tak se ted bojím.. A to pobolívání podbříšku je ok?

ahoj ja jsem 23. tyden / zeptej se gynekolozky zda si to muzes zmenit / ja zavadim na noc dve tablety vaginalne a macmiror si davam pres den v 11. hodin / je nutne mit vlozku a alespon 15 minut lezet, ale je to naprosto funkcni.
jo a to zavadeni systemem 2 na noc doporucuji nejlepsi doktori a kapacity v CR..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mianinka
23.1.14 20:01

Já se jí ptala a ona že utroš a macmiror nevadí když zavádím.. Jen po utrošitak hodku, dvě čekám a pak zavedu macmiror.

• Citovat
  • Upravit
14
24.1.14 17:46

Dobrý den,
chtěla bych také přidat příspěvek a zeptat se, jestli ten macmiror nijak nevadí miminu.
Jsem ve 25+4,měla jsem dva dny tmavě hnědý výtok, tak jsem šla k doktorovi a zjistil akutní zánět, jinak je vše v pořádku, neotvírám se i mimčo je v poho atd…Je mi 39 let a miminko je vymodlené. Tak mám trochu obavu, zavádím čípek na noc a čekáme na výsledky ze stěrů, zatím to prý na hospitalizaci není. Můj doktor má dovolenou jako naschvál, tak jsem musela na pohotovost do nemocnice. Nevím, jestli můžu být v klidu, poradíte holky? Moc děkuju

Broňa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
24.1.14 20:11

@bronik1 Já myslím že macmiror miminku neublíží, já ho brala tuším v 19 nebo 20tt na infekci močového měchýře. A doktor mi říkal že zrovna tohle je lék který je šetrný a těhulkám se při zánět nebo infekcích předepisuje. Takže žádný strach.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
24.1.14 20:34
@bronik1 píše:
Dobrý den,
chtěla bych také přidat příspěvek a zeptat se, jestli ten macmiror nijak nevadí miminu.
Jsem ve 25+4,měla jsem dva dny tmavě hnědý výtok, tak jsem šla k doktorovi a zjistil akutní zánět, jinak je vše v pořádku, neotvírám se i mimčo je v poho atd…Je mi 39 let a miminko je vymodlené. Tak mám trochu obavu, zavádím čípek na noc a čekáme na výsledky ze stěrů, zatím to prý na hospitalizaci není. Můj doktor má dovolenou jako naschvál, tak jsem musela na pohotovost do nemocnice. Nevím, jestli můžu být v klidu, poradíte holky? Moc děkujuBroňa :mavam:

ahojky. ja ho beru po druhe ted jsem 23 tyden a vsechno tuki tuk v poradku.. takze klid nohy nahoru a pohoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.14 00:03

Ahojky,
moc děkuju za odpovědi, už jsem klidnější. S toho zánětu mě píchá v podbřišku takové jehličky jakoby, snad je to s toho.Dnes si budu zavádět teprve po druhé, tak nevím, kdy to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.3.19 20:20

Snaha o dítě

Dobry den chci se zeptat zda muzu otěhotnět pres macmiror 500. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí