Utrogestan ve zvýšeném dávkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65348
17.5.15 11:46

@esterkaE. je to normální…měla jsem to vždy takhle po něm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.5.15 11:57

Dobře, tak se raději nebudu upínat na to, že by to tentokrát mohlo vyjít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.5.15 10:45

@Gata2 no asi ne, ale já mám problémy i s ovulkou, takže vlastně ani nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
21.5.15 18:26

Holky ahojte, tak prsa bolí pořád i po dobrání utroše a MS zatím nikde, test negativní :nevim: Za jak dlouho jste MS po dobrání dostaly? Jsem z toho už trochu nervózní, začala jsem se smiřovat, že to zase nevyšlo, ale čekala jsem aspoň MS, že dojde po dobrání… Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.5.15 23:08

No, MS ma prijit do 3-4 dni…zalezi, jak mivas dlouhy cyklus. @esterkaE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
22.5.15 07:46

@Gata2 Děkuji za odpověď, ale teda pokud bych to měla mít jak minulý cyklus, tak teda můžu čekat ještě necelé dva týdny :-D Přece je to i na úpravu cyklu, proto mi to dr. dala, a na zvýšení sliznice a případné udržení. No teď je to 4den a nic :think: Tak snad to brzy dostanu, když už testy jsou negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
24.5.15 10:18

Ahoj holky :) Mám ještě dotaz k utrogestanu :) Když zkrátí cyklus o 16 dní oproti tomu minulému, tak posune tím případně v tom dalším cyklu ovulku dopředu? Mám začít brát i clostík, ale moc se mi do něj nechce. Tak mě napadlo ještě, jestli se může stát i tohle? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.20 13:41

Utrogestan dávkování

Zdravím všechny.
Mám dotaz na ty, které si upravily dávkování. V této době se nemohu dovolat k mému ošetřujícímu doktorovi. Mám brát 1 tabletku 19 - 24DC ale menstruace přichází až 28 - 29 DC což znamená, že by se vajíčko nejspíše nestihlo uhnízdit? Mohu si upravit dávkování alespoň do 28DC a zvýšit dávku na 1-0-1 denně? Máte někdo zkušenosti? Přijde mi to málo jedna tableta denně. Jinak to mám na případné udržení těhu, plus podporu sliznice.
Děkuji za odpověďi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.21 08:49
@Anonymní píše:
Zdravím všechny.
Mám dotaz na ty, které si upravily dávkování. V této době se nemohu dovolat k mému ošetřujícímu doktorovi. Mám brát 1 tabletku 19 - 24DC ale menstruace přichází až 28 - 29 DC což znamená, že by se vajíčko nejspíše nestihlo uhnízdit? Mohu si upravit dávkování alespoň do 28DC a zvýšit dávku na 1-0-1 denně? Máte někdo zkušenosti? Přijde mi to málo jedna tableta denně. Jinak to mám na případné udržení těhu, plus podporu sliznice.
Děkuji za odpověďi.

Také mám tyto myšlenky :think:
Beru Utrogestan 1-0-1 už 2 měsíce Původně na úpravu menstruace od 15dc na 10 dnů abych konečně otěhotněla jelikož jsem dostávala menstruaci cca 4 dny po ovulaci a trvala kolem 14 dni 🙈. Menstruace se už krásné srovnala a já ukecala doktorku abych začala Utrogestan brát až po ovulaci tj. 19dc, jelikož mám každý měsíc pozitivní test ale jakmile utrouse vysadim, dostaví se menstruace. Ale i tak chce, abych jej přestala brát kolem 25DC. 8o Dnes jdu k doktorce, protože chce manžela poslat na spermiogram a chci se ji zeptat jestli nemůže bych chyba na stále nízké hladině progesteronu, ze by sliznice stále nebyla dost připravena na uhnizdeni. Stále si myslim, ze chyba je hlavně u mě a ne u nej 🤷🏼‍♀️
Je to dost nepříjemné, po roce snažení mít konečně dokonce 2 měsíce po sobě pozitivní test a nakonec z toho stejně nic není 🤷🏼‍♀️
Takže bych rada ale s jejím souhlasem brala klidně 2-0-2 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.3.21 09:27

Kdyby jsi měla nízké dávkování, tak krvácíš.

• Citovat
  • Upravit
22.3.21 10:09

@esterkaE. Třeba se ještě zadaří 🍀 Já teda bolest a svědění prsou plus to, že mi brutálně vylezly žíly na hrudníku měla jako jediné příznaky otěhotnění. A ještě jsem večer chodila žrát do ledničky. A bylo to ještě tak 14 dní před pozitivním testem, taky tam ještě nic nebylo v tý době ani duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
22.3.21 10:27

Jestli nevěříš dr., tak běžte do CARu, tam vás proklepnou důkladně a třeba hned nasadí hormony, pokud by se jim něco nezdálo. Utrogestan nasaď 3-4. den po ovulaci, takže nejlépe měřit teplotu, aby ta ovulace byla potvrzena, a ber ho zhruba do dvanáctého dne po ovulaci, ten poslední den si udělej test. Kdyby byl pozitivní, tak hlavně nevysazovat a brát dál. Nevím, co tím myslíš, že jsi prosila dr., vždyť ty si sama ten lék bereš, tak jestli ho nasadíš o pár dní později, tak jí to bude jedno. Dr. jedou podle tabulek, že ovulace je 14. den cyklu, tak pokud tušíš, že to máš jinak, holt se budeš muset přizpůsobit svému cyklu, ne tabulkovému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
22.3.21 10:38

Jinak pokud to embryo není v pořádku, tak se klidně může spustit MS a děloha se začne čistit, i kdybys do sebe narvala dvojnásobnou dávku Utrogestanu, už se mi to stalo několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 14:16

Každopádně jsem byla u doktorky a říkám ji, všechno co sem psala výš a sama usoudila, ze každý měsíc otehotnim ale děloha to neudrží, tak řekla at Utrogestan vůbec nevysazuji. At zůstanu na 1-0-1 dávkování ale neprestanu ho brát a tím se to udrží pravdepodobne😇 tot moje nejnovější info 😇
Brát ho mám začít až po probehnute ovulaci 😇

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí