Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já brala do 12 týdne a pak vysadila…
být tebou,beru večer,než si jdeš lehnout…
Prosím tě, ve 14.tt už si tělo vyrábí progesteronu tolik, že to vysazení ani nepozná
Někteří doktoři klidně i po IVF nechají třeba v 8.tt vysadit ze dne na den a kupodivu ženské jim nepotrácejí o nic víc než jinde. takže ji vem, kdykoliv budeš chtít, a fakt neboj, kvůli tomu vysazení jedné poslední tablety se nerozkrvácíš - kdyby tam to riziko bylo, tak ti to nechají v klidu brát dál. Bylo-li jediným důvodem braní IVF, tak v téhle fázi už je to fakt čistě funkce placeba a čas vzetí poslední tablety nemá na nic žádný vlvi, dokonce kdbys ji nevzala vůbec, tělo to ani nezaregistruje. Přeji pohodový zbytek těhotenství ![]()
Ano, zhruba od 8.tt přebírá funkci žlutého tělíska placenta, vysazování se rozhodně neboj. Důvod ke krvácení není, plod je již velký, vyvinutý, první trimestr za tebou
Je jedno, kdy budeš utrogetsan zavádět, za mě je tedy pohodlnější dávat ho na večer a přes den mít klid.
Dobre tak ve směs to je jedno kdy tak zítra ho vezmu třeba večer . Ja jen měla strach abych se nerozkrvacela nebo tak
tak snad to bude dobre
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky chci se zeptat jsem po IVF teď jsem cca 13+5tt brala sem po celou dobu utrogestan zavadela sem zezacatku po 6 tabletach denně před týdnem 3× 1tabletu a teď v pátek mi doktor říkal ať dva dny beru 1-0-1 a pak zbytek doberu po jedné tablete zavadim tu tabletku odedneska jen ráno je to jedno kdy? Zda ráno nebo večer tu 1 tabletku bojím se abych nezačala krvacet ale gynekolog říkal ze tedka by to měla převzít všechno placenta dekuju za radu