Útvar v oku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
24.5.11 21:35

utvar v oku

Ahoj.Zítra stejně nejspíš skončíme u lékaře ale chci tak trochu uklidnit a nebo trochu vědět co to muže být..

Malému včera praskla žilka v oku.Dnes se mu tam utvořil bílej utvar cca mm na mm mezi koutkem oka a panenkou .Na bolest si nestěžuje,vidí normálně,oči si nijak extra nešmudlá.
Myslíte že to muže být ječné zrno?Myslela sem že spíš se dělá na včku nebo v koutku oka.
Co by to mohlo být netušíte?
K panence s vnitřního koutku(teda od nosu ) to m zakrvavěné od té prasklé žilky(né moc ani málo) a zbytek oka je v pořádku.
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7858
24.5.11 22:02

Kamčo nemáš náhodou fotku?Barče taky jednou zrudlo oko od koutku směrem k panence,nejdřiv to vypadalo jako od prasklé žilky,ale druhý den to bylo horší a taky tam měla takovej podivnej utvar,ono se to strašně blbě popisuje jak to vypadalo,prostě kousek za koutkem,jeli jsme na oční a nejdřiv jí lečili zánět,nakonec z toho byla alergie páč jí ATB nezabírali,vubec jí to ale nesvědilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.5.11 22:21

cauky :mavam:
jj,fotka by se hodila.ja trpim na jecna zrna dost casto,ale priznam se, ze je mam pokazde jen na vicku,tak asi neporadim :nevim:
ale kazdopadne by to chtelo kontrolu u ocniho dr.
drzim palce at je vse ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rencin
24.5.11 22:33

Ahoj, mne se jednou udelalo jecny zrno uprostred oka, bylo to po telocviku v kvetnu na hristi s okolim absolutne neposekanym a plnym ruznych pylu (jsem alergik). Smrdlala jsem si porad oci a po nejaky dobe jsem citila, ze tam neco mam, pak jsem i hur videla (jak se mi to rozsirovalo), bylo to bily, trochu na dotek rosolovity. Dostala jsem na to nejaky kapky, zacalo to mizet vlastne jeste nez jsem se dostala k doktorce.. Takze by to jecny zrno klidne byt mohlo, podle me…

• Citovat
  • Upravit
48576
24.5.11 22:47

Fotečku bohužel nemám.Vypadá to prostě jen jako vystouplá bílá rohovka trochu jako tvar kapky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.11 22:48

má to skoro takovéhttp://jecnezrno.cz/…iption_L.jpg + tu bílou kapku

foto sem našla na internetu není to mé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.5.11 22:52
Kamča.dalmatinka píše:
má to skoro takovéhttp://jecnezrno.cz/…iption_L.jpg + tu bílou kapkufoto sem našla na internetu není to mé dítě

tyyy jo, tak to ti neporadim, ja trpim na klasicky jecnaky na vicku :think:
no kazdopadne zitra k mudr.at se na to nekdo mrkne.

• Citovat
  • Upravit
1493
24.5.11 23:24

Ahoj,
jednu dobu jsem to mívala docela často. Většinou jsem měla tzv. suché oko, jindy se mi udělal zánět bělimy. Ten útvar jsem na oku mívala taky, někdy to k tomu patří.
Většinou se mi to zahojilo do týdne samo (ale mě to oko i bolelo - ne ten útvar, ale celé to rudé v oku). Na oční jsem šla jen jednou se zánětem bělimy (útvar tam byl taky, ale nebolel, bolelo to okolo) - dostala jsem nějaké kapky a po týdnu bylo zas všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.11 23:34

Taky si myslím že malej má trochu problém s vlhkostí oka.4asto sem ho viděla jak si nalízne ruku a vloží do oka.No stejně nás návštěva nemine,ale moc díky
Zítra písnu o co jde :-? Dala jsem oční mast co jsem koupila na pohotovosti a ráno moudřejší večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.5.11 23:40

Asi uz spis, ale Domca mel toto asi pred pul rokem a sla jsem k doktorce a byl to zanet spojivek :-?
Take jsem myslela na jecne zrno a prdlajs, prvni den trochu cervene, druhy den vice zilek a treti den se udelal bily utvar, presne jak popisujes..
Po kapani a uzavreni doma to zmizelo :roll:
TAk jsem zvedava co to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.5.11 23:41

Jo a neteklo mu z toho, nemel hnis, moc si to ani nemnul.. to jsem docela koukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí