Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, poznal by gynekolog těhotenství přes vnější utz dělohy, pokud jsem měla poslední ms před stykem 21.3. a pak nám praskl kondom 30.4., přičemž se přítel neudělal. Menstruaci jsem dostala normálně.
Budeš se ptát pořád dokola každý den? https://www.emimino.cz/…stvi-497952/
Teoreticky by to poznat mel, ale musí to tam hledat
pokud mu o svém podezření nereknes a budeš jen čekat na nějaké preventivce, jestli si něčeho nevšimne, tak bych to nebrala jako spolehlivou informaci ![]()
Narovinu nevím co řešíš když se přítel neudělal. Těhotenství by jsi na sobě mohla začít znát už sama s prvními příznaky a ano, gynekolog by to mohl poznat, když mu o tom ale neřekneš tak nic hledat nebude..
@Myšule101 Ale mohl by to poznat, i kdybych mu o tom nic neřekla, že? Jinak žádné příznaky nemám a neměla jsem ![]()
@Anonymní píše:
@Myšule101 Ale mohl by to poznat, i kdybych mu o tom nic neřekla, že? Jinak žádné příznaky nemám a neměla jsem
Si udělej test ![]()
@Anonymní píše:
@Myšule101 Ale mohl by to poznat, i kdybych mu o tom nic neřekla, že? Jinak žádné příznaky nemám a neměla jsem
Děloha je dost velká a plod dost malý na to aby si toho nemusel vůbec všimnout. Radši mu o tom řekni😊
@Anonymní píše:
Mohl, ale nemusel, v tomhle týdnu je to ještě malinke a snadno se to přehlídne.
@Anonymní píše:
Ale proč bys mu to neříkala, když potřebuješ potvrdit, že těhotná jsi / nejsi?
@Michelle_M Je mi jenom sedmnáct a nechtěla jsem, aby na mě koukal blbě. ![]()
@Anonymní píše:
@Michelle_M Je mi jenom sedmnáct a nechtěla jsem, aby na mě koukal blbě.
Od toho tam ten gynekolog je. Lepší to řešit teď než-li pozdě.
Ahoj, poznal by gynekolog těhotenství přes vnější utz dělohy, pokud jsem měla poslední ms před stykem 21.3. a pak nám praskl kondom 30.4., přičemž se přítel neudělal. Menstruaci jsem dostala normálně.