Úvaz na bok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.4.13 16:40

Uvaz na bok

Mate niekto skusenosti s viazanim dietata do satky ba bok? Mne by to vyhovovalo viac ako uvaz na brucho, ale skusila som tieto dva a slecna mi z nich vypadava… zaklana, predklana sa a vobec sa vrti ako… ehm, to mam z domu naucene ponekud neslusne :oops:

http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…

Mate vyskusany uvaz na bok, z ktoreho dieta nevypadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
15.4.13 16:55

Kriz na bok, klokan na bok.
Jeste jsem kdysi videla navod na kriz s kapsou na bok, z toho by ti dite nemelo vyskakat, ale nezkousela jsem.

J dneska nesla v krizi na bok a dobry, ale on vzdycky cumi jak suva z nudli, tak nedokazu posoudit, zda kdyby delal cavyky, tak by z toho vyskakal. Klokana n bok jsem taky nosila casto u nejstarsiho, ale ten byl jao nosenec dost ukazneny.

Zkousela jsi ji dat neco do ruky k jidlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.4.13 17:00

Já nosila na boku - Kříž na bok
A malá mi tam držela. Ale už byla starší víc jak rok.Do roka jsem nosila na břiše.
Většinou jsem jí strčila do ruky nějakou hračku, ideálně na popruhu aby jí neztratila a byl klid.
PAk jsem zkoušela i smyčku na bok.Ten je taky docela pevný, jen mi dlouho trvalo, než jsem to celé poutahovala.Ale to bude asi o cviku.

• Citovat
  • Upravit
4034
15.4.13 17:01

Hmmmm, toto se mi hodí. Přes mladého už nevidím na cestu, je kapku větší, tak jsem chtěla koumat úvazy na bok. Zkusím ty dva z videa, jeví se mi celkem dobře, když se horní lem šátku dobře utáhne, tak mi to přijde ok. :nevim: Máš pevný šátek? Z elastického se určitě vykroutí rychle, když nemá jištění přes ramena. Pevný by to měl udržet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 17:17

Mam pevnu satku, ale v prvom uvaze sa slecna hrala na supermana - skoncila „nalezato“ predomnou, u druheho uvazu si tu cast satky co mala mat pod zadkom nejakym sposobom vytiahla na chrbat.
Uznavam ze som to mohla spatne dotiahnut - aj ked mne sa zdalo ze sa ani nenadychnem, ale to moje trdlo sa vyklana a zaklana aj pri uviazovani a snazi sa skocit hlavicku z naruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.13 21:31

@Bábi Zlopočasná obecne uvazy, kde mas dite vlastne jen jako v ringslingu, zkratka nema nic poradne mezi nohama, tak neni vhodne pro neukaznene nosence, protoze vyhopsaji. Na to je dobry ten kriz na bok, z toho ti dite zkratka nemuze vypadnout.
Po dotazeni je dobre parkrat lehce poskocit, aby se tam dite spravne utrepalo a odhalili se pripadne nedokonalosti uvazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 22:06

Asi to skusim s tym krizom. Alebo satkovanie vzdam kym potvora neodrastie a neprestane sa mrskat :mrgreen: Aj ked je mozne ze potom uz bude chodit po svojich, ona uz teraz reve jak pavian pokial nestoji na dvoch nohach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.4.13 22:44

Tak dnes jsem v tom úvazu z druhého odkazu nesla mladého do školky, s mladou do logopedie a domů a nevím no.. nakláněl se hooooodně dopředu, dolů, sjížděl mi celý, neměl moc dobře nožky.. zkusím ho ještě jednou a pořádně poutahuju, ale asi to nebude můj favorit. Navíc teda mám šátek 5m a pořádný kusanec mi zůstal viset, což mi docela vadilo. Asi se na to boční nošení hodí spíš ten krátký šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí