Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zdravím všechny
Chtěla bych poprosit o radu - jsem silná mamina, konf. velikost 50 a plánuju koupi šátku na nošení mimča. Zajímá mě, jakou velikost v metrech zvolit při koupi pružného a nepružného šátku, co vy sami spíš doporučujete? Chtěla bych využít všechny úvazy. Nějak se mi zdá 5 metruů málo
Díky za zkušenosti ![]()
@lubomíra O tohle jsem se taky zajímala…Didymos má nejdelší co jsem našla pevnej šátek (5,7m), ale bazarovej určo neseženeš tuhle dýlku, takže celkem dost peněz za novej…
Nakonec jsem riskla a koupila Natibaby 5,2m a sedí mi i mám rezervu…novej za 1790,–…
Ale oni to píšou na těch stránkách didymos ty velikosti…že do vel. 50 ti na všechny úvazy stačí těch 5,2 metrů…
http://www.didymos.cz/…likosti.html
Moc děkuju, mám vyhlédnutý šestimetrový, takže snad nepřestřelím ![]()
@lubomíra
A kde mají šestimetrový? Jako pevnej? Já myslim, že to už je celkem dost…čim delší tim se s tim blběji manipuluje…
@lubomíra Mám také velikost 50 a máme šátek 4,6m a je nám akorát co se týká úvazu kříž s kapsou. Což je podle mě největší žrout šátků.
Aha, tak mám raději zvolit pětimetrový? Je fakt, že čím delší, tím horší vázání.. Já prostě jen, že jsem tlouštík a co je většině akorát, je mě tak do půlky
![]()