Úvazek učitelky MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úvazek učitelky MŠ
Dobrý den, mám zcela jednoduchý dotaz na paní učitelky v MŠ. Učitelka MŠ má úvazek 31 hodin přímé pedagogické činnosti. Jedná se o „45minutovky“ jako ve škole, nebo se v MŠ 1 hodina = 60 minut? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No nevím jak to kde je, ale my máme cca 6hod denně přímé práce s dětmi + 2 hod nepřímé práce je to něco přes 40 hod týdně celkem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zami píše:
@blecha72 ale úvazky jsou na vyučovací hod. - 45 min.
To ano. Ale v reálu vše může být jinak. Jen reaguji na představu, že učitel ve škole pracuje 22×45 minut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 ten počet hodin na plný úvazek se liší
na 1. stupni mají více než na SŠ, jo pracuje. nepracuje 8,5 hod.
- Citovat
- Upravit
AHojky, může se někde dohledat konkrétně kolik hodin má učitelka Mš na přímou a nepřímou činnost? Protože u nás se to nějak neřeší. ředitelka jen tak po nátlaku učitelek řekla…tak si vemte tu hodinu na nepřímou činnost…
Díky moc. A
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@Alca99 je to „státní“ školka, nebo soukromá?
Ahojky, je to soukromá, ale třeba pláty nám dává stát. My jsme nějak na půl.. Já tam m teprve budu nastupoval na plný uvazek… Moc o tom nevím, proto se ptam. A moc nechapu, kdy si mám dělat přípravu… Jako ve svém volném čase? KdBy tomu aspoň ten plat odpovidal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alca99 v soukromé školce je to mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa stenou je sranda
Samozřejmě že 60. Ty budeš z práce pěkně vyjukaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Tak nevim,60 nebo 45 min…dik
To je snad logické… Úvazek je v hodinách - 60 minut- které v práci stavíš ( přímá pedagogická činnost) a pak máš něco na přípravu ( nepřímá p. činnost), vychází to při 100% úvazku na cca (6+2 hodiny/den). To, že učitelka v MŠ je s dětmi stále, je snad jasné… A učitelka v ZŠ má mezi hodinami přestávku ( kdy je ale pořád v práci - domů na těch 15 minut nejde) snad taky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit