Už 15 dní trvající menstruace!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
25.1.11 18:57
ALISHI píše: :mavam: Ahojky holky, vlastně takoví mí strážníčci :andel: …tak jsem dnes byla na té gyndě, protože stále krvácím a nic se u mě nezměnilo! Šla jsem tam z neuvěřitelným strachem, navíc k jínému doktorovi, než chodím obvykle, protože můj je tam jen ve středy. Vše jsem mu popsala tak jako vám tady. Jelikož krvácím tak mě dole nevyšetřoval, ale hned mi udělal UTZ dělohy a vaječníků a vše je prý v naprostém pořádku :palec: a jeho slova, po mých o strachu z neplodnosti, řekl nádhernou větu: „No jasně, že budete mít další dítě! Nemáte se čeho bát, slečno!“ :dance: :dance: :dance: …holky, ani nevíte jak šťastná jsem v tu chvíli byla! Jedná se tedy jen o hormonální nerovnost, která je 2 měsíce po ukončení kojení prý naprosto běžná. Nasadil mi tedy Norethisteron tbl. na zastavení krvácení a po dobrání by se mělo vše vrátit do pořádku! Uf…tak uvidíme :think: !!! V březnu na kontrolu! … takže s těma hormonama jste měly pravdu!!! Jste úžasné :palec: !!! Ještě jednou díky a brzy zase u nějakého mého dotazu :mavam: :mavam: :mavam:

Skvělá zpráva :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamka 01
13.12.11 17:24

ahojky. Chtěla jsem se zeptat, jsem 3 měsíce po porodu. První menstruaci jsem měla normálně a po měsíci jsem dostala znovu a už mi trvá 11dnů. Není to nějak silné krvacení. Tak se chci zeptat jestli to není něco vážného děkuji

• Citovat
  • Upravit
5453
20.1.12 07:43

Ahoj,tak jak to u tebe dopadlo??Já mám stejný problém :cert: ,dnes už 13.den :roll: .v pondělí se jdu objednat na gyndu.První dvě menstruace v pohodě,ale ta třetí začala o týden dřív a trvá už 13 dní,ještě jsem k tomu začala brát antikoncepci,ale nevím mám pocit,že bych krvácela stejně,když to začalo o týden dřív :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.1.12 09:08

Ahoj teď jsem to měla stejné od 1.1 do 14.1 první 4 dny jen slabě pak tak nějak normálně mám nitroděložní tělísko už rok a mudr říkal že mám počkat na další krvácení a uvidí se hlavně se nebát jít k doktorovi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
10.3.15 14:55

Ahojky holky, chtela bych ozivit diskuzi a zeptat se, jetli mate nekdo nejakou zkusenost. Jsem ted 7 mesicu od porodu, ale ms uz jsem mela nekolikrat. Je pravda, ze nikdy pravidelnou. Mivam ji tyden, pak 14 dnu nic, pak tyden, tyden nic, pak 27 dnu nic. Ale spis mi ted vadi to, ze ji mam jiz 20. den. Tak na 2 tampony denne, ale zadna stara krev nebo spineni, ale cista krev. 14 dnu z toho hodne silnou. Uz si prijdu malatna a gyndar ted nema cas. V patek az jdu na kontrolu, moc se mi tam ale nechce, kdyz to mam. Problemy zacaly, kdy jsem zacala brat HA v 1. den MS, jeste mi neskoncila. Chceme s manzelem 3. a HA jsme dostali pro srovnani cyklu, ale nejak je to kontraproduktivni. Rikam si, abych nemusela treba na kyretaz :zed:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
10.3.15 14:58

@Smajlina_2012 mám to samé, jen ms jsem dostala když byly malému 3 m - po antikoncepci. A neskončilo to doteď. Dokud kojím, mám prý vydržet, že to u někoho HA dělá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.3.15 15:49

@Smajlina_2012
Měla jsem to dost podobně, po porodu jsem začala brát Azalii, ale měla jsem nepravidelnou ms. Jednou mi trvala skoro dva měsíce v kuse, doktor poradil brát ascorutin a vydržet. No a po dobrání balení jsem se na HA vykašlala, protože jsem z toho byla vyčerpaná. Ms pak trvala ještě týden a teď se to postupně dostává do normálnu, piju kontryhel, aby se srovnal cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.15 16:47

@Smajlina_2012
Já jsem asi měsíc po porodu dostala MS, hned první den MS jsem začala brát antinu. Krvácela jsem 25dní v kuse-tak nějak normálně-pak týden lehké špinění a pak zase asi 15dní a tak nějak pořád dokola. Doktor mi na to jen řekl, že je to způsobené těhotenstvím a tou antikoncepcí, než si tělo zase zvykne-hormony. Pak jsem měla měsíc klid..a tento měsíc (5 měsíců po porodu) MS trvala 5dní..pak 7dní nic..a teď už zase asi 14dní špiním. Hrůza.. a hlavně chlap nadává :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
1857
11.3.15 07:06

Zapomnela jsem napsat, ze vubec od porodu nekojim (prisla jsem o mliko kvuli zanetum) a tyden jiz beru 3× denne 1 tabletu ascorutinu. To jste me, holky, nepotesily. My chceme co nejdrive 3. mimi, tak nemuzu cekat, az se to srovna, na otehotneni mam cas jen do konce roku. No, zkusim se poradit s dr v ten patek, jestli nebude lepsi vysadit antinu a radsi nenasadit kapicky Gynex, ktere mam pripravene na podporu ovulace. Chjo. No, me to sejri taky kvuli chlapovi, on by chtel, ja taky, konecne bez plastenky a stale nic. Vcera to uz vypadalo, ze tomu bude konec a zase cista krev :roll: Ja jsem tise doufala, ze existuje nejaka injekce na ukonceni ms. Jinak mam problemy se stitnou zlazou, ale hodnoty jsou v poradku, takze fakt nevim. Je ale i mozne, ze je to vycerpanim organismu, mladsi totiz vstava ve 4 a uz neusne. A jak lozi, vzdy se nekam zasprcne a ja ho taham, takze se taky nevyspime s manzelem ani jedem :zed: Kazdopadne dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.4.15 03:42

Ahoj, potrebovala bych znat nazor nebo podobne skusenosti, 24.3 mi z krve dr potvrdila tehotensvi ake na utz nic jeste nebylo, jenze den na to jsem dostaka menzes tudis potrat, a trvala az do teto stredy… ale vcera se rozjela znova tentokrat o neco silnejsi a hodne svetka cerstva krev, pred tim byla spis az do cerna, dr je tam az utery a nevim jestli mam cekat nebo jet do nemocnice… nemuze se jednat treba o mimodelozni?! Nebo pred tim to bylo potratove krvaceni a ted je to menstruace?! dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.15 07:49

Co je to za otázku? 8o Jdi honem do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.4.15 13:14

Myslis ze de o neco vaznejsiho?! Kdyz je mi divny ze ted mam normalni priznaky menzes… lehka bolest podbrisku a krize a hlavne akne… jesli je proste mozny ze se to Jen samo docistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.15 13:16

@lenka.kob Myslím že by mohlo…Raději nečekej a jdi hned v uterý. Nic tím nepokažíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 13:22

@lenka.kob ´já osobně bych teda jela hned do nemocnice, kdybych krvácela a měla z krve potvrzené těhu :think:..píšeš to tak vklidu-jakože potrat..miminko jsi nechtěla? promiň-nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
305
5.4.15 13:30

Chtela, ale jsem 3 mesice po zamklem tehotenstvi v 15tt, takze tohle planovany zatim nebylo, chteli sme pockat az se to vse zahoji jak ma… a pisu v klidu? Jak to z pisma poznas? Ze to pisu ve 3 rano pac z toho ani spat nemuzu…Chtela jsem jen znat nazory, asi je trosku pochopitelny ze do nemocnice se mi zas nechce tak jestli pokud nenastanou naky extremni bolesti nebo krvaceni to pocka do utery dr…co tu ctu tak sposta zen to tu ma zvlasni, ale po porodu, tak sem jen chtela znat nazory jestli to muze byt i po samovolnem potratu…tak prominte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí