Už 15 dní trvající menstruace!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
5.4.15 13:31

A jako ze potrat, to mi rekla sama dr ze je to tak brzke max 3-4 tyden ze pokud prijde ms tak se to odplavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 16:24

Tak to se omlouvám, pochopila jsem to tak, že jste nejspíš potratila a u dr vůbec nebyla. v tom případě se velmi omlouvám :zed:

• Citovat
  • Upravit
305
5.4.15 16:51

V poradku, takovy blazen zas nejsem, na kontrolu mam jit prave az v utery jestli je vse ok, ale vystrasilo me ze po dvou dnech jsem to zase dostala,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 18:07

Ahoj, mám problém s tím že jeden měsíc jsem neměla MS a teď to bude už 14 dní co to mám za tento měsíc. Nikdo neví že mam MS a ani nechci aby to někdo věděl. Problém je v tom že je mi 12 let takže těhotná být nemůžu. Máto z vás někdo stejně? Nějaká rada? :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
27.2.19 18:56

Ahoj, chtěla bych poradit. Dnes mám menstruaci 15cty den a bolesti břicha, po porodu jsem už 19mesicu. Jsem z toho už hotová nevíte čím by to mohlo být? Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
27.2.19 19:01

@Petra2408 Ahojky…to je nemile :think: A po porodu si mela pravidelnou MS?Prijde mi to hodne dlouho.....jaka je to sila???Slabe, silne?Kazdopadne asi bych volila navstevu gynekologie…muze byt hematom, ci…neni mozne ze si potratila? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.2.19 19:02

Nevíme, ale rozhodně to potřebuje vidět gynekolog. Hned zítra. Ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.22 16:58

Menstruace přes 13 dní

Ahoj, chci se zeptat, nemám s tím zkušenosti jen potřebuji poradit či je to v pohodě nebo ne
Před 2 měsíci jsem začala brát antikoncepci, po měsíci a půl mám dlouhou menstruaci přes 13dní, nemela jsem s tím ještě problém, mám to teď poprvé a chtěla bych poradit, četla jsem i ze to muže byt cysta ale je mi 16 let a po porodu nejsem. Měla jsem trombózu ve 14 letech a brala jsem prášky a injekce do bříška, tromboza se mi muže kdykoliv vrátit mi říkal doktor ale mám obavy ze mi kvůli tomu prášky nesedli, mám někdy špineni a čistou krev. dekuji za odpověď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí