Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Asi to někoho pobaví, ale já už jsem zoufalá
. Už dobře 2 měsíce se mi nepovedlo koupit brambory, které by se daly jíst. Ať už je koupím kdekoli, tak jsou po uvaření pomalu bez barvy, chuťově jalové a letí do popelnice
. Už nevím co dělat, protože těstoviny nám lezou pomalu ušima
. Máte někdo nějakou radu, kde koupit dobré, chutné brambory? Hlavně mi prosím neříkejte, že se to děje jenom mně…
Kupuju v lidlu, varný typ B, pětikilový balení. Chutnají nám a to jsme nároční.
@nikinnna Neděje. Mám to stejně, supermarketové brambory jsou prostě hnusný. POkud nemá člověk sklep, aby si koupil pytel od pěstitele, je nahraný.
@nikinnna
nápodobně zrovna o víkendu jsem se vztekla, že už to není normální. Nasládlé, hnusné… Stále nadávám a pořád kupuji. Doufám, že jednou natrefím… ????
Taky čekám na nové brambory (rané jsou ještě nechutně drahé, ale chystáme se na ně do Polska - tam jsou krásné malé a loni jsme kupili opravdu levně a byly vynikající) jako na smilování.
My jsme bramboroví, takže je to peklo.
Onehdá jsem vařila brambory a manžel tvrdil, že mu páchnou jako zatuchlina. Znám plno babských rad, takže jsem do hrnce přihodila svazek libečku a byly k nerozeznání od čerstvých, letošních
. Zkuste to taky.
Touhle dobou nejsou hitparáda často ani domácí
Co takhle jíst taky něco jiného? Rýže, čočka, fazole, couscous, bulgur, kroupy, jáhly, amarant, quinoa…
Díky za reakce
. Zkusím teda ten Lidl, protože bych konečně chtěla udělat řízky s dobrýma bramborama. Květák včera dopadl tak, že se jedl bez přílohy ![]()
@radkka rýže je pro manžela hladová, fazole a čočka ok, ale jen sem tam a ten zbytek by do pusy nedal
Příspěvek upraven 28.05.18 v 17:52
Ja poslední dobou kupuji tesco finest, prodávají se v takovém lepenkovem kosicku, ty jsou docela dobré.
Svetbedynek.cz. moc dobre ovoce a zelenina. Jinak bych poradila kupivat brambory cervene, ty by mely byt chutove lepsi a zdravejsi.
Kupuju většinou 5kg z BIlly, a jsou fajn, bez kazů, nebo nový. Drahý, to nevím, minulý týden jsme kupovala v kauflandu za 10 kč kilo, a krásný, velký. Nový jako.
@Janli píše:
Kupuju v lidlu, varný typ B, pětikilový balení. Chutnají nám a to jsme nároční.
Taky tak.