Brambory z obchodu se nedají jíst, tipy?

836
28.5.18 17:35

Už jsem se naštvala...

Asi to někoho pobaví, ale já už jsem zoufalá :zed:. Už dobře 2 měsíce se mi nepovedlo koupit brambory, které by se daly jíst. Ať už je koupím kdekoli, tak jsou po uvaření pomalu bez barvy, chuťově jalové a letí do popelnice :roll:. Už nevím co dělat, protože těstoviny nám lezou pomalu ušima :nevim:. Máte někdo nějakou radu, kde koupit dobré, chutné brambory? Hlavně mi prosím neříkejte, že se to děje jenom mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
28.5.18 17:39

Kupuju v lidlu, varný typ B, pětikilový balení. Chutnají nám a to jsme nároční.

• Citovat
  • Upravit
6534
28.5.18 17:40

Taky kupuju 5 kilový balení z Lidlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
28.5.18 17:40

@nikinnna Neděje. Mám to stejně, supermarketové brambory jsou prostě hnusný. POkud nemá člověk sklep, aby si koupil pytel od pěstitele, je nahraný.

• Citovat
  • Upravit
650
28.5.18 17:42

@nikinnna :mrgreen: nápodobně zrovna o víkendu jsem se vztekla, že už to není normální. Nasládlé, hnusné… Stále nadávám a pořád kupuji. Doufám, že jednou natrefím… ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.5.18 17:43

Holky, je konec sezony. To už nebývají košér ani domácí.

• Citovat
  • Upravit
5455
28.5.18 17:48

Taky čekám na nové brambory (rané jsou ještě nechutně drahé, ale chystáme se na ně do Polska - tam jsou krásné malé a loni jsme kupili opravdu levně a byly vynikající) jako na smilování.

My jsme bramboroví, takže je to peklo.

Onehdá jsem vařila brambory a manžel tvrdil, že mu páchnou jako zatuchlina. Znám plno babských rad, takže jsem do hrnce přihodila svazek libečku a byly k nerozeznání od čerstvých, letošních :mrgreen:. Zkuste to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Touhle dobou nejsou hitparáda často ani domácí :mrgreen: Co takhle jíst taky něco jiného? Rýže, čočka, fazole, couscous, bulgur, kroupy, jáhly, amarant, quinoa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836

Díky za reakce :-). Zkusím teda ten Lidl, protože bych konečně chtěla udělat řízky s dobrýma bramborama. Květák včera dopadl tak, že se jedl bez přílohy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
28.5.18 17:51

@radkka rýže je pro manžela hladová, fazole a čočka ok, ale jen sem tam a ten zbytek by do pusy nedal

Příspěvek upraven 28.05.18 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.18 17:52
@nikinnna píše:
@radkka rýže je pro manžela hladová a ten zbytek by do pusy nedal
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.5.18 18:02

Ja poslední dobou kupuji tesco finest, prodávají se v takovém lepenkovem kosicku, ty jsou docela dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.5.18 18:03

Svetbedynek.cz. moc dobre ovoce a zelenina. Jinak bych poradila kupivat brambory cervene, ty by mely byt chutove lepsi a zdravejsi.

• Citovat
  • Upravit
31672
28.5.18 18:50

Kupuju většinou 5kg z BIlly, a jsou fajn, bez kazů, nebo nový. Drahý, to nevím, minulý týden jsme kupovala v kauflandu za 10 kč kilo, a krásný, velký. Nový jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79924
28.5.18 18:52
@Janli píše:
Kupuju v lidlu, varný typ B, pětikilový balení. Chutnají nám a to jsme nároční.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport