Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Dojcanis bohužel asi jiná možnost neni![]()
Hodně štěstíčka
![]()
@KalamityJohn asi jo. Je to otravný, hlavně to štípání
už se i těšim na tu gyndu ![]()
Po porodu dole praskám furt. Ta tkáň prostě ztratila část své pružnosti a i když je sex sebesporadičtější, jakákoliv námaha delší než pár minut způsobí další pohmoždění. Tak dávám přednost rychlovkám a pomalu se smiřuju, že už mi „není dvacet“ ![]()
@Anonymní píše:
Po porodu dole praskám furt. Ta tkáň prostě ztratila část své pružnosti a i když je sex sebesporadičtější, jakákoliv námaha delší než pár minut způsobí další pohmoždění. Tak dávám přednost rychlovkám a pomalu se smiřuju, že už mi „není dvacet“
Jenže mně právě těch dvacet je, nerodila jsem ![]()
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jo, to bych pak ale nesměla bejt zadaná
A co to s tím má společného, tak snad když mám nějaký zdravotní problém, tak je jedno zda jsem zadaná nebo ne, ale prostě ta soulož není.
Mazat bepanthenem a důkladně masírovat. Bepanthen epitelizuje, takže praskliny výplní, ale elasticitu kůže nazenes jen mechanicky. Našla bych si návod na masáž hráze jako před porodem
Taky jsem na to trpěla a pomohl mi Clotrimazol mast..máznout, dát slipovou vložku a pak zase znovu
@Anonymní píše:
Taky jsem na to trpěla a pomohl mi Clotrimazol mast..máznout, dát slipovou vložku a pak zase znovu
Mazala jsem Imazolem a taky nic. jak dlouho mazat?
@Anonymní píše:
Už jsem vážně v koncích. Mam už hrozně dlouho problem s prasklinkou nad hrází. Zahojí se, ale vždycky při sexu praskne, pak to stipe, no děs. Doktorka mi dala Cicatritidu, prej mazat, no výsledek nula. Zkoušela jsem i vydrzet a tři týdny žádný sex, ale zase to prasklo. Zkoušela jsem protikvasinkovou dietu, také nic. A mně už tak chybí pořádnej sexnež se to stalo, tak jsem sex milovala
Teď je to hrůza a vždycky je mi až do pláče
v pondělí jdu na gyndu, ale bojim se, že už je to v koncích a já si už nikdy nezasexuju, představa hrozná
nenapadá vás něco? Neměla jste to taky nejaka?
tak asi k plastickýmu chirurgovi jedině… umí zázraky
@Anonymní píše:
Mazala jsem Imazolem a taky nic. jak dlouho mazat?
Nevím složení těchto dvou mastiček, ale u Clotrimazolu jsem měla jistotu, že do tří dnů budu zahojená
@Anonymní píše:
Nevím složení těchto dvou mastiček, ale u Clotrimazolu jsem měla jistotu, že do tří dnů budu zahojená
V imazolu je také Clotrimazol, když jsem v lékárně řekla, že chci Clotrimazol, dala mi Imazol.
@Anonymní píše:
V imazolu je také Clotrimazol, když jsem v lékárně řekla, že chci Clotrimazol, dala mi Imazol.
jj, na příbalovém letáku jsou víc sdílnější u toho Clotrimazolu..zkus to… Někomu taky nefunguje Espumisan a Infacol ano a je to taky stejné složení
@Dojcanis bohužel asi jiná možnost neni