Už jsem v koncích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.17 16:17

@Dojcanis bohužel asi jiná možnost neni :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
3662
19.1.17 16:18
@Anonymní píše:
@Dojcanis bohužel asi jiná možnost neni :nevim: :D

Hodně štěstíčka :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 16:19

@KalamityJohn asi jo. Je to otravný, hlavně to štípání :pocitac: už se i těšim na tu gyndu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:19

@Dojcanis Děkuji :kytka: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:24

Po porodu dole praskám furt. Ta tkáň prostě ztratila část své pružnosti a i když je sex sebesporadičtější, jakákoliv námaha delší než pár minut způsobí další pohmoždění. Tak dávám přednost rychlovkám a pomalu se smiřuju, že už mi „není dvacet“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:26
@Anonymní píše:
Po porodu dole praskám furt. Ta tkáň prostě ztratila část své pružnosti a i když je sex sebesporadičtější, jakákoliv námaha delší než pár minut způsobí další pohmoždění. Tak dávám přednost rychlovkám a pomalu se smiřuju, že už mi „není dvacet“ :nevim:

Jenže mně právě těch dvacet je, nerodila jsem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102490
19.1.17 16:37
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 jo, to bych pak ale nesměla bejt zadaná :lol:

A co to s tím má společného, tak snad když mám nějaký zdravotní problém, tak je jedno zda jsem zadaná nebo ne, ale prostě ta soulož není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
19.1.17 16:37

Mazat bepanthenem a důkladně masírovat. Bepanthen epitelizuje, takže praskliny výplní, ale elasticitu kůže nazenes jen mechanicky. Našla bych si návod na masáž hráze jako před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 16:40

@Helileli to už mě taky napadlo, tak zkusím  :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:42

Taky jsem na to trpěla a pomohl mi Clotrimazol mast..máznout, dát slipovou vložku a pak zase znovu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:45
@Anonymní píše:
Taky jsem na to trpěla a pomohl mi Clotrimazol mast..máznout, dát slipovou vložku a pak zase znovu

Mazala jsem Imazolem a taky nic. jak dlouho mazat?

• Citovat
  • Upravit
3224
19.1.17 16:46
@Anonymní píše:
Už jsem vážně v koncích. Mam už hrozně dlouho problem s prasklinkou nad hrází. Zahojí se, ale vždycky při sexu praskne, pak to stipe, no děs. Doktorka mi dala Cicatritidu, prej mazat, no výsledek nula. Zkoušela jsem i vydrzet a tři týdny žádný sex, ale zase to prasklo. Zkoušela jsem protikvasinkovou dietu, také nic. A mně už tak chybí pořádnej sex :pocitac: než se to stalo, tak jsem sex milovala :lol: Teď je to hrůza a vždycky je mi až do pláče :pocitac: v pondělí jdu na gyndu, ale bojim se, že už je to v koncích a já si už nikdy nezasexuju, představa hrozná :D nenapadá vás něco? Neměla jste to taky nejaka?

tak asi k plastickýmu chirurgovi jedině… umí zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 16:47
@Anonymní píše:
Mazala jsem Imazolem a taky nic. jak dlouho mazat?

Nevím složení těchto dvou mastiček, ale u Clotrimazolu jsem měla jistotu, že do tří dnů budu zahojená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:49
@Anonymní píše:
Nevím složení těchto dvou mastiček, ale u Clotrimazolu jsem měla jistotu, že do tří dnů budu zahojená

V imazolu je také Clotrimazol, když jsem v lékárně řekla, že chci Clotrimazol, dala mi Imazol.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.17 16:58
@Anonymní píše:
V imazolu je také Clotrimazol, když jsem v lékárně řekla, že chci Clotrimazol, dala mi Imazol.

jj, na příbalovém letáku jsou víc sdílnější u toho Clotrimazolu..zkus to… Někomu taky nefunguje Espumisan a Infacol ano a je to taky stejné složení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa