Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Už jsem vážně v koncích. Mam už hrozně dlouho problem s prasklinkou nad hrází. Zahojí se, ale vždycky při sexu praskne, pak to stipe, no děs. Doktorka mi dala Cicatritidu, prej mazat, no výsledek nula. Zkoušela jsem i vydrzet a tři týdny žádný sex, ale zase to prasklo. Zkoušela jsem protikvasinkovou dietu, také nic. A mně už tak chybí pořádnej sexnež se to stalo, tak jsem sex milovala
Teď je to hrůza a vždycky je mi až do pláče
v pondělí jdu na gyndu, ale bojim se, že už je to v koncích a já si už nikdy nezasexuju, představa hrozná
nenapadá vás něco? Neměla jste to taky nejaka?
Trošku ot, ale z čeho se ti to udělalo? Vůbec nevím o co jde ![]()
@Dojcanis já myslím, že skrabnutim nebo rychle přítel prirazil, jista si bohužel nejsem
ale táhne se to už dlouho ![]()
@Anonymní píše:
@Dojcanis já myslím, že skrabnutim nebo rychle přítel prirazil, jista si bohužel nejsemale táhne se to už dlouho
Aha já myslela že od porodu třeba nějak
aha, tak s tím bohužel neporadím, napadá mě jestli ho třeba nemá nějak velkého, a nebo jestli nejsi moc úzká ![]()
No, možná to bude chtít vydržet déle jak „i 3 týdny“ aby mělo šanci se to pořádně zahojit a ne to vždycky dalším sexem zas obnovit.
Jak moc velká je prasklina? Možná by pomohlo dat tam steh
cicatridina je skvělá na hojení, ale neudrží to pak pohromadě, když je opět namaha při sexu
@Dojcanis já už se ptala, doktorka řekla, že cicatritida zahojí
několikrat se ptala, jestli lubrikujeme a jsem dostatečne uvolněna, všechno splněno a prd
jak já už se těšim, až to bude všechno ok, pokud vůbec někdy
![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek tak do centrimetu
Tak to asi fakt bude chtit delší klid, ať se upevní zahojena tkáň ![]()
@Anonymní píše:
@Dojcanis já už se ptala, doktorka řekla, že cicatritida zahojíněkolikrat se ptala, jestli lubrikujeme a jsem dostatečne uvolněna, všechno splněno a prd
jak já už se těšim, až to bude všechno ok, pokud vůbec někdy
![]()
Tak zkus šestinedělí
joooooo, abstinovat ![]()
Nejlíp asi ten štych. Mám po těle spoustu jizev a někdy je fakt lepší to sešít než to nechávat furt praskat a čekat až se to zahojí.
Už jsem vážně v koncích. Mam už hrozně dlouho problem s prasklinkou nad hrází. Zahojí se, ale vždycky při sexu praskne, pak to stipe, no děs. Doktorka mi dala Cicatritidu, prej mazat, no výsledek nula. Zkoušela jsem i vydrzet a tři týdny žádný sex, ale zase to prasklo. Zkoušela jsem protikvasinkovou dietu, také nic. A mně už tak chybí pořádnej sex
než se to stalo, tak jsem sex milovala
Teď je to hrůza a vždycky je mi až do pláče
v pondělí jdu na gyndu, ale bojim se, že už je to v koncích a já si už nikdy nezasexuju, představa hrozná
nenapadá vás něco? Neměla jste to taky nejaka?