Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Už jsem vážně v koncích. Mam už hrozně dlouho problem s prasklinkou nad hrází. Zahojí se, ale vždycky při sexu praskne, pak to stipe, no děs. Doktorka mi dala Cicatritidu, prej mazat, no výsledek nula. Zkoušela jsem i vydrzet a tři týdny žádný sex, ale zase to prasklo. Zkoušela jsem protikvasinkovou dietu, také nic. A mně už tak chybí pořádnej sexnež se to stalo, tak jsem sex milovala
Teď je to hrůza a vždycky je mi až do pláče
v pondělí jdu na gyndu, ale bojim se, že už je to v koncích a já si už nikdy nezasexuju, představa hrozná
nenapadá vás něco? Neměla jste to taky nejaka?
Hele a nemáš nějakou změnu za sebou? Myslím změna prasku, pradla, těsných kalhot, tanga…cokoli, co je jinak? Ta pokozka je dole extra citlivá. Muze ji poškodit cokoli a ona pak ztrati svou obranyschopnost a obnovyschopnost. Ještě bych zkusila nejaly doplněk stravy se zinkem, obnovuje pokozku. A pak klasika, vitamin Bekomplex. Jako prasklina koutku, ta se taky dokáže táhnout dlouho a Bkomplex pomáhá. A poslední by me napadl nějaký hydrogel. Dává se na popraskane bradavky pri kojeni, jojo, obnovuje…
@j.a.n.i1 píše:
No, možná to bude chtít vydržet déle jak „i 3 týdny“ aby mělo šanci se to pořádně zahojit a ne to vždycky dalším sexem zas obnovit.
Taky bych tak poradila. A po zahojení promazávat a lehce masírovat, aby se ta tkáň jizvičkou nestáhla, ale naopak byla pružná. ![]()
@majki.r určitě to ještě řeknu znovu v pondělí na gynde a když neporadí, tak nechám pořádně zahojit ![]()
@Anonymní píše:
@majki.r určitě to ještě řeknu znovu v pondělí na gynde a když neporadí, tak nechám pořádně zahojit
Tak držím palce, ať jsi co nejdřív fit.
Byla jsem na gynde, dostala jsem kortikoidy a mám mazat a vydržet ![]()