Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak teď už mi fakt došla trpělivost. PROČ jsou tady některé ženské tak protivné???? Proč skoro v každý diskuzi se musí najít spoustu těch, co nereagují na téma, ale začnou moralizovat??? Přeci když si někdo založí diskuzi, tak čeká třeba psychyckou pomoc, nebo prostě nějaký objektivní názory, a né že si bude číst poučky nebo výsměchy!!!! Původně jsem chtěla psát anonymně, ale prdím na to, v nejhorším si zruším profil
Takže vy samozvané moralistky JDĚTE SE VYCPAT
![]()
Ahoj tak mas pravdu je tady par takových jak říkáš ale zase je tady hodne těch kteří pomůžou
a poradi ber to z nadhledem Jelikos přes internet muže bejt kazdej silák a mít blby Keci ale ve skutecnosti to jsou mile a tiché
dámy
tak kliiid
@paam Klid Paam, vždycky a všude se najde někdo, kdo je „lepší“, ví všechno a v podstatě Kolumbus shrábnul úspěch za něj při objevení Ameriky
Mně tu vždycky dobře poradili, podrželi a na moralistky prostě nereaguju. Pro ty i kdybychom byli ze zlata, tak budeme dělat něco špatně… Tak se nenervuj ![]()
No ale tomuhle se prostě ve veřejných diskuzích nikdy nevyhneš… Že si s tím vůbec děláš hlavu. Lidi nepředěláš
Jj mě to taky štve už dlouho jak moralistky hned naběhnou
![]()
Příspěvek upraven 27.05.12 v 13:14
@Barborka4 Já vím, že je hodně těch co pomůžou, ale tohle mi vadí no, a asi jak se mnou cloumají hormony tak jsem to už dneska nevydržela
Prej milé a tiché dámy
ha ha já myslím že spíš zamindrákovaný… ![]()
Za sebe musím říct, že už to není tak hrozné jako ještě nedávno
A nebo mám štěstí na diskuze do kterých lezu .)
Řekla bych, že se tu najde spousta radících diskutujících. K těm ostatním - ono taky záleží, o co jde. Pokud je tu za den založeno 10 nových diskuzí na téma „Můžu být těhotná?“ a evidentně se zakládající nepodívala do dalších 849 na chlup stejných diskuzí, tak se vůbec nedivím, že se dočká odpovědí ve stylu „věštící kouli zde nemáme“ a podobně
.
No ono už člověk pozná začátek věty.. No nezlob se na mě, ale… a jede ![]()
@berry4 Já už ji rovnou vyhodila, neboť v tomto případě odmítala přes internet odpovídat ![]()
@paam a to jsi tu teprve chvilku. Počkej,až tu budeš nějaký ten pátek a zjistíš,že většina zakladatelek neumí používat internet,natož pak třeba google,nedej bože svůj vlastní selský rozum.
Občas se těm výsměchům nedivím ,poučkám taktéž ![]()
Až tu budeš dýl,zvykneš si ![]()
hele, ono totiž záleží na tom, jakou diskuzi myslíš. Pokud typu - včera jsme se tulili a dneska mě pobolívají prsa - nemůžu být těhotnááá? tak to se nediv, že tazatelka dostane odpověď typu, že mimino vznikne po sexu
Nebo další mamina zakládá témata typu - venku je 30stupňů, ale vítr, mám dát týdenímu miminku čepičku, smím jít s dítětem tam a tam, smím… můžu… tak se nediv, že některé matky vystartují - protože jednou mám dítě a mám taky rozum a nemusím se na každou pitomost ptát na netu. Btw. čekám, kdy začnou dikuze typu jakto, že nám nikdo neřekl, že dítě musí mít od června svůj pas, můžu jet do zahraničí s dítětem na jeho RL? mám ho zapsaného v občance a na občanku jet můžu… a x odpovědí, jo jeď, RL, zdravotní průkazka nebo karta z Ikey stačí - tak se pak nediv, že je to tu kolikrát boj, protože co bys na takovéto dotazy odpovídala bez emocí a striktně k dotazu?
Ahoj, jak už tu někdo psal - ženský server je ženský server, a to mluví za vše
Ono je někdy od „rady“ hodně blízko k „moralizování“, ta pomyslná lajna je mezi těmito 2 termíny hodně tenká ![]()
Nedávno jsme se rozčílila na jedné mnou založené diskuzi nad moralizováním některých „zkušených“, i když jsem v základním příspěvku měla jen jednoduchou otázku a čekala jsme jen základní odpovědi. Nakonec jsem to pro své dobro( a dobro mého ještě nenarozeného syna) vzdala a dotyčné jsem napsala, že na její věty už reagovat nebudu.....přijde mi to jkao nejlepší reakce, než se s moralizujícími ženami dohadovat ![]()