Hlídání dětí budoucí švagrové - už mě to přestává bavit!

Anonymní
14.2.12 17:49

Už mě to přestává bavit!

Asi toto téma zakládám hlavně, abych se vypovídala, ale už mě to dneska fakt nakrklo :cert: No uznejte: Vzdycky jsem ochotne a rada hlidala deti budoucí švagrové..I když jsem těhule, ač už je nemel kdo hlidat, at meli horecku, vzdycky jsem hlidala i kdyz jsem nebyla posledni dobou nadsena (hlavne kvuli tem nemocem :roll: ) coz bylo v posledni dobe tak 2× za mesic… navic jsou to fakt rozmazlene deti, takze rozcilovani k tomu taky nepridalo :cert: navic starsi dcera ma uz 12 let a dokazala by se o sebe a sveho 4 leteho sourozence postarat, ale proste toho vyuzivaji…Pred chvili jsem se dozvedela ze tento tyden zase budeme hlidat, aby oni si mohli jet uzivat na hory ( to ze my meli s partnerem taky nejake plany jim absolutne nevadi :,( ) dala jsem najevo, ze z toho fakt nejsem nadsena, ale rekla mi, ze jinou moznost nemaji, pokud by na ty hory chteli jet, takze kdybych odmitla, jsem spatna ta ja :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
792
14.2.12 17:51

Dost dobrý! Co na to říct, pokud řekneš, že ne, budou vyloženě nasraní a jak říkáš, špatná budeš ty… situace na prd… ale já bych to asi udelala, pak budeš mít doma mimčo a budou u tebe nasáčkovaní i ty děti… a podle sebe soudím, že budeš chtít mít čas jen a jen pro sebe a svého mimouška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
14.2.12 17:52

Proč neberou děti sebou_?

• Citovat
  • Upravit
3332
14.2.12 17:53

Zaprvé: klid 8)
Zadruhé: jasné a rezolutní NE. žádné vysvětlování, omlouvání, prostě jen NE pěkně s úsměvem. A že budeš za špatnou? Mě kdyby nějací sobci označili za špatnou, brala bych to jako kompliment :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.2.12 17:56

No pěkně bych se na ně vysrala,to se nedělá :cert:

• Citovat
  • Upravit
15080
14.2.12 17:56

Taky bych řekla ne,nehodí se mi to,vemte si děti na hory sebou.Kdyby jeli třeba do nemocnice a podobně,bylo by to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.2.12 17:57
poppaea píše:
Zadruhé: jasné a rezolutní NE. žádné vysvětlování, omlouvání, prostě jen NE pěkně s úsměvem. A že budeš za špatnou? Mě kdyby nějací sobci označili za špatnou, brala bych to jako kompliment :)

Tak nějak. :palec:
Neustoupit, nenechat se vydírat.
Děcka ať vezmou s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
14.2.12 17:59

Bych jim řekla že mají děti tak at je vezmou sebou a tečka! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.2.12 18:01
poppaea píše:
Zadruhé: jasné a rezolutní NE. žádné vysvětlování, omlouvání, prostě jen NE pěkně s úsměvem. A že budeš za špatnou? Mě kdyby nějací sobci označili za špatnou, brala bych to jako kompliment :)

pod tohle se mužu podepsat ;)
myslim že by jsi měla myslet hlavně na vas mam něco podobneho v rodině a věř že až ty budeš jednou potřebovat oni ti určitě nepomužou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007

Kurník co to je za rodiče????J8 když nemusím k dr nebo ěnco takového tak děti beru sebou všude…na obědě v restauraci jsem nebyla 2 roky..jo nákupy před Vánocema byly bez staršího ale prostě pokud to jde beru je sebou nebo alespon jednoho!Nikdy by mě nenapadlo dkyž mám děti nechávat je jinde a jezdit si užívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

jenze ja jsem asi tak hodna, az jsem blba :lol: a kyvla jsem na to :? nejde o to, ze by jsme s partnerem sedeli na zadku a hlidali jejich deti, budeme je muset vzit sebou, ale uz si to proste neuzijeme, tak jak by jsme si to uzili sami..
nejde o to, ze by jsme je nemohli pohlidat, i kdyz me to stve, ale proste oni to berou jako hotovou vec…ja verim tomu, ze az budeme mit my toho prcka mezi nami, takova nebudu a uz si dupnu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
683
14.2.12 18:04

jestliže jste si to s dostatečným předstihem nedomluvili a neodsouhlasili, odmítla bych, jak říkáš, máte své plány, a že jim to naruší ty jejich, je pouze jejich problém, tohle se nedělá, dovolila by sis to někomu udělat ty? ne že? tak vidíš… nedej se a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.2.12 18:04

Musíš být asertivní. A´t si najdou jiné hlídání. A pokud tě v tom manžel nepodporuje, tak ať si je hlídá sám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.2.12 18:05
poppaea píše:

Perfektně napsáno
:potlesk:
Taky absolutně nechápu, proč děti nevezmou sebou :nevim: Vždyť hory jsou na „užívání“ ideální právě pro děti........ Se mi zdá, že ta tvá „švagrovka“ je tak trochu bezohlednej sobec.......Takže bys měla začít bejt taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
14.2.12 18:05

To radši budu ta špatná já. Jako promiň, ale proč ti oni určují kdy ty jim budeš hlídat jejich děti? Prostě bych řekla, že ne a ať se třeba staví na hlavu. ;)
A taky nechápu, proč je nevezmou sebou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová