Pošťačka - sleduje jen zvonky?

2288
14.2.12 12:49

Pošťačka-sleduje jen zvonky?

Zdravím :mavam: tak nějak nevím jak to je,ale když bydlím v paneláku v pronájmu a nemám venku na zvonku své jméno,tak pošťačka jako nejde dovnitř a nedívá se na schránky??Tam jméno mám a už dva měsíce čekám na peníze :zed: Minulý měsíc to šlo zpět na poštu s důvodem „adresát neznámý“ a zpátky odesílateli,ten v pátek znovu složenku poslal a pořád nic.To jsou posťandy tak lenivé nebo opravdu musím mít jméno i na zvonku? :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
14.2.12 12:52

A to je takový problém si dát jméno na zvonek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.2.12 12:52

No pokud máte schránky vevnitř a zvonky venku, tak jak jí má (pokud není Sybila) dojít, že tam opravdu bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.2.12 12:53

Jakože by zvonila na cizí jména a dožadovala se tebe ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
14.2.12 12:54

Nevím jak kde, ale obvykle se pošťačka do domu jen tak nedostane…musí zazvonit na někoho z nájemníků… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

no, to by asi bylo nejlepší, dát jméno i na zvonek. je ale zase pravda, že určitě nenosí poštu jen tobě, takže ke schránkám určitě chodí. možná by bylo dobré, zajít na tu poštu osobně a říci to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Tak já ci si pamatuju,když jsem bydlela u našich,tak tam ty zvonky byly tak roztřískaný a na půlce nebylo poznat co to je za jméno :mrgreen: .Neřekla bych,že kouká jen na zvonky,to je blbost.Taky nemám na zvonku své jméno,jenom přítel a pošta i peníze chodí normálně.Přece když stojí u těch schránek tak kouká po jménech,venku u zvonků by jí to bylo k ničemu asi :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
14.2.12 12:57

tak protože to není můj byt a na zvonku je jméno majitele,který ho tam potřebuje mít.nemám tady ani trvalé bydliště a jen se ptám bože 8o se mnou jsou na schránce ještě další lidi (známý majitele a jeho přítelkyně) a pošta jim sem normálně chodí a to jméno na zvonku taky nemají :zed: nevím jestli jsem tady jediná která potřebuje přijímat poštu,ale určitě nosí poštu dovnitř i ostatním lidem,tak by se mohla na těch pět schránek podívat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.2.12 12:57

No ale přece ne každému v baráku chodí v tu samou dobu pošta, takže pokud se nesejde s jiným dopisem tak pochybuju, že by si vzpomněla, že ááá tato paní nemá zvonek ale schránku vevnitř má - zazvoním na někoho cizího ať mi otevře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
14.2.12 12:58
kamikaa píše:
Tak já ci si pamatuju,když jsem bydlela u našich,tak tam ty zvonky byly tak roztřískaný a na půlce nebylo poznat co to je za jméno :mrgreen: .Neřekla bych,že kouká jen na zvonky,to je blbost.Taky nemám na zvonku své jméno,jenom přítel a pošta i peníze chodí normálně.Přece když stojí u těch schránek tak kouká po jménech,venku u zvonků by jí to bylo k ničemu asi :lol: .

přesně tak,poštu hází do schránek a nepotřebuje k tomu zvonky,každá pošťačka má klíče od vchodů,určitě nezvoní dole,že se potřebuje dostat do paneláku s poštou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.2.12 13:00
U nás teda mají klíče.A když jako nikdo není doma,tak tam tu poštu nedá jo???To je blbost.Co jsem kde bydlela vždycky měly klíče.
Jazune píše:
Nevím jak kde, ale obvykle se pošťačka do domu jen tak nedostane…musí zazvonit na někoho z nájemníků… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.2.12 13:01

Pokud vim, tak postačky maji klice, ale kdyz neco nesou osobne, tak zvoni dole, nahoru nejdou. Ja si taky musela oznacit zvonek - a to jsem jeste na schrance nechavala listecek, ktere cislo zvonku to je. Byla to hodne tupa osoba :zed:

z urcitych duvodu jsem taky nechtela mit zvonek oznaceny.

do schranky by ti ale mela dat upozorneni 8o , tomu nerozumim proc neudelala, zavolej na spadovou postu, nebo dojdi za postmistrovou a pozeptej se, casto to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
14.2.12 13:02

Tak kdyby byla nějaká akční tak by zkoukla i ty schránky, ale predstav si ze v kazdém baráku je někdo takový jako ty kdo nemá na zvonkách jméno. :) takze urcite za to nemuze ona. Mozná kdyby sis to domluvila na poste a rekla ze na zvonku jmeno nemas tak uz priste bude vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
14.2.12 13:03

No pracovala jsem při škole brigádně na poště a peníze se předávají do rukou… a taky jak pak by jako vyčmuchala, kterej ten zvonek je tvůj, když by tě teda našla na té schránce ??? A opravdu pošťačka není detektiv ve většině případech!!! Poštu má rozdělenou podle schránek ale to co musí předat do vlastních rukou má zvlášť ve složkách… doporučená pošta, peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.2.12 13:03

U nás nemá klíč od jediného paneláku, to by byl sakra svazek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie