Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takto male dite bych doma samotne urcite nenechala, prece jen se muze stat spousta veci… a 3 hodiny jsou dost dlouha doba. Kazdopadne ty bys nemela byt ta, kterou by to melo trapit. Rodice ditete by meli byt zodpovedni!!!
3h ani ne tříleté dítě samo doma? Tak to je fakt síla
Já bych tam asi šla, zkrátka si nedovedu představit, že bych ho tam nechala a pak by se nedejbože něco stalo, ať jim klidně zboří byt, ale v tvé přítomnosti…
Tohle je skoro na sociálku. Mám tříleté dítě a stačí mi ty nervy, když odběhnu věšet prádlo (a to ho pořád kontroluju) ![]()
Ja bych si asi promluvila v klidu s maminkou toho ditete, rekla bych ji, ze bohuzel dite hlidat nemuzu (alespon ne pravidelne), ze to nezvladam. Ze samozrejme pokud by meli nejakou nehodu a treba museli do nemocnice, tak ho pohlidam, ale jinak ne. A ze pokud ho budou nechavat samotne doma, tak budes nucena to ohlasit na socialku. Je to hrozne tezke, ale prece se nebudes nechat vydirat tim, ze ho nechavaji doma samotne a ty se o nej bojis, a zaroven, kdyz to nechas byt, a nedejboze by se diteti neco stalo, budes si to do smrti vycitat. To prece hrozne, nechavat trilete dite samotne doma! Ja si to vubec nedovedu predstavit.
Tříleté dítě samo doma tři hodiny jo????To snad není možný,jak jsou ty lidi blbý.Matka by potřebovala dostat přez hubu.
Chudák malá…
asi bych byla mrcha, ale nehlidala bych a pri vedomi, ze je dite samo, bych okamzite volala socialku!
co je to za matku ![]()
Tříleté dítě by doma 3 hodiny každopádně být nemělo!! Já bych si promluvila s jeho maminkou a pokud by to nepomohlo tak bych zavolala na sociálku, vždyť je to pro to dítě strašně nebezpečné!
Jo a raději bych jí šla pohlídat.....Nikdy nevíš,co takové dítě napadne ![]()
Tak to je fakt mazec.Nechápu jak to rodiče můžou udělat nechat tak malé dítě samotné.Já bych jim ho asi hlídala.Doma bych byla na mrtvici a pořád přemýšlela nad tím co ten prcek doma provádí.Ale asi bych jim i něco od srdce řekla.
Holky díky za rady. Rodiče počítají s tím, že dítko bude spát, ale ona je vážně nevyspitatelná
Já to sama nechápu..navíc, když ty peníze ani nepotřebujou..neřeknu, kdyby byli ve finanční tísni a peníze nutně potřebovali. Nejhorší je, že oni si myslí, že jsou nejdokonalejší rodiče na světě
![]()
Bože tka malé dítě a samo doma???Já byhc nenechala ani mýho 4 letáka stačí chvilka a může sse stát cokoliv!!Jsou nezodpovědní …to bych radši pohlídala neměla byhc nervy na to čekat až by se něco stalo…ale já jsem taková že jakmile se jedná o děti radši at jsou moje nervy v pr…než dítě v nebezpečí…to nevychované je to blbý…
Anonymní píše:
Ahoj,Potřebuji poradit. Naši sousedi mají dítko. Bude mít 3 roky a je hrozně nevychované, ale je to tím, že mu rodiče nedokážou nic vysvětlit a radši mu dají po zadku..v horším případě po puse
Děkuji za reakce a radyNo a kde je problém. Občas jim ho hlídám, ale je vážně nezvladatelné a já sama mám doma miminko. Manžel jim to řekl, že je raubíř a já ji nestačím. No a tatínek dítěte jde ráno na ranní a maminka bude na noční brigádě. Dítě bude asi 3 hodiny samo doma a oni už si netroufnou mi říct, ať jím ho pohlídám, ale já mám špatné svědomí
mám tam jít a říct, že ho pohlídám? Bojím se, že malá něco vyvede. Mám z toho prostě špatný pocit. Navíc ta maminka ani jít do práce nemusí..nechápu to pobírá mateřskou, manžel má dobrou práci..mají vlastně stejné příjmy i stejné výdaje jako my a to si myslím, že se mají dobře. Co si o tom myslíte? Nechali by jste takto dítko samotné? Šly by jste ho pohlídat?
Počkej, rozumím dobře? Oni nechají tříleté dítě samo doma? Fakt? (Nehrají na city, abys vyměkla a hlídala?)
Příspěvek upraven 14.02.12 v 17:42
pokud by to byla vyjímečná akce tak bych jim asi dítě pohlídala, pokud to tak chtějí dělat pravidelně a nehodlají si sehnat hlídání asi bych to někomu oznámila
Ahoj,
Potřebuji poradit. Naši sousedi mají dítko. Bude mít 3 roky a je hrozně nevychované, ale je to tím, že mu rodiče nedokážou nic vysvětlit a radši mu dají po zadku..v horším případě po puse
No a kde je problém. Občas jim ho hlídám, ale je vážně nezvladatelné a já sama mám doma miminko. Manžel jim to řekl, že je raubíř a já ji nestačím. No a tatínek dítěte jde ráno na ranní a maminka bude na noční brigádě. Dítě bude asi 3 hodiny samo doma a oni už si netroufnou mi říct, ať jím ho pohlídám, ale já mám špatné svědomí
mám tam jít a říct, že ho pohlídám? Bojím se, že malá něco vyvede. Mám z toho prostě špatný pocit. Navíc ta maminka ani jít do práce nemusí..nechápu to pobírá mateřskou, manžel má dobrou práci..mají vlastně stejné příjmy i stejné výdaje jako my a to si myslím, že se mají dobře. Co si o tom myslíte? Nechali by jste takto dítko samotné? Šly by jste ho pohlídat? 
Děkuji za reakce a rady