Dítě od sousedů a jeho chování

Anonymní
14.2.12 17:18

Dítě od sousedů

Ahoj,

Potřebuji poradit. Naši sousedi mají dítko. Bude mít 3 roky a je hrozně nevychované, ale je to tím, že mu rodiče nedokážou nic vysvětlit a radši mu dají po zadku..v horším případě po puse :( No a kde je problém. Občas jim ho hlídám, ale je vážně nezvladatelné a já sama mám doma miminko. Manžel jim to řekl, že je raubíř a já ji nestačím. No a tatínek dítěte jde ráno na ranní a maminka bude na noční brigádě. Dítě bude asi 3 hodiny samo doma a oni už si netroufnou mi říct, ať jím ho pohlídám, ale já mám špatné svědomí :roll: mám tam jít a říct, že ho pohlídám? Bojím se, že malá něco vyvede. Mám z toho prostě špatný pocit. Navíc ta maminka ani jít do práce nemusí..nechápu to pobírá mateřskou, manžel má dobrou práci..mají vlastně stejné příjmy i stejné výdaje jako my a to si myslím, že se mají dobře. Co si o tom myslíte? Nechali by jste takto dítko samotné? Šly by jste ho pohlídat? :think:

Děkuji za reakce a rady ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
14.2.12 17:22

Takto male dite bych doma samotne urcite nenechala, prece jen se muze stat spousta veci… a 3 hodiny jsou dost dlouha doba. Kazdopadne ty bys nemela byt ta, kterou by to melo trapit. Rodice ditete by meli byt zodpovedni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.12 17:23

3h ani ne tříleté dítě samo doma? Tak to je fakt síla 8o Já bych tam asi šla, zkrátka si nedovedu představit, že bych ho tam nechala a pak by se nedejbože něco stalo, ať jim klidně zboří byt, ale v tvé přítomnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.2.12 17:25

Tohle je skoro na sociálku. Mám tříleté dítě a stačí mi ty nervy, když odběhnu věšet prádlo (a to ho pořád kontroluju) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
14.2.12 17:30

Ja bych si asi promluvila v klidu s maminkou toho ditete, rekla bych ji, ze bohuzel dite hlidat nemuzu (alespon ne pravidelne), ze to nezvladam. Ze samozrejme pokud by meli nejakou nehodu a treba museli do nemocnice, tak ho pohlidam, ale jinak ne. A ze pokud ho budou nechavat samotne doma, tak budes nucena to ohlasit na socialku. Je to hrozne tezke, ale prece se nebudes nechat vydirat tim, ze ho nechavaji doma samotne a ty se o nej bojis, a zaroven, kdyz to nechas byt, a nedejboze by se diteti neco stalo, budes si to do smrti vycitat. To prece hrozne, nechavat trilete dite samotne doma! Ja si to vubec nedovedu predstavit.

• Citovat
  • Upravit
5453
14.2.12 17:34

Tříleté dítě samo doma tři hodiny jo????To snad není možný,jak jsou ty lidi blbý.Matka by potřebovala dostat přez hubu. :cert: :cert: :cert: :cert: Chudák malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.2.12 17:34

asi bych byla mrcha, ale nehlidala bych a pri vedomi, ze je dite samo, bych okamzite volala socialku! :cert: co je to za matku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.2.12 17:35

Tříleté dítě by doma 3 hodiny každopádně být nemělo!! Já bych si promluvila s jeho maminkou a pokud by to nepomohlo tak bych zavolala na sociálku, vždyť je to pro to dítě strašně nebezpečné!

• Citovat
  • Upravit
5453
14.2.12 17:35

Jo a raději bych jí šla pohlídat.....Nikdy nevíš,co takové dítě napadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
14.2.12 17:36

Tak to je fakt mazec.Nechápu jak to rodiče můžou udělat nechat tak malé dítě samotné.Já bych jim ho asi hlídala.Doma bych byla na mrtvici a pořád přemýšlela nad tím co ten prcek doma provádí.Ale asi bych jim i něco od srdce řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
14.2.12 17:38

tak 3 lete dite bych samotne urcite doma nenechala :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 17:39

Holky díky za rady. Rodiče počítají s tím, že dítko bude spát, ale ona je vážně nevyspitatelná :nevim: Já to sama nechápu..navíc, když ty peníze ani nepotřebujou..neřeknu, kdyby byli ve finanční tísni a peníze nutně potřebovali. Nejhorší je, že oni si myslí, že jsou nejdokonalejší rodiče na světě :pocitac: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27007
14.2.12 17:40

Bože tka malé dítě a samo doma???Já byhc nenechala ani mýho 4 letáka stačí chvilka a může sse stát cokoliv!!Jsou nezodpovědní …to bych radši pohlídala neměla byhc nervy na to čekat až by se něco stalo…ale já jsem taková že jakmile se jedná o děti radši at jsou moje nervy v pr…než dítě v nebezpečí…to nevychované je to blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.12 17:41
Anonymní píše:
Ahoj,

Potřebuji poradit. Naši sousedi mají dítko. Bude mít 3 roky a je hrozně nevychované, ale je to tím, že mu rodiče nedokážou nic vysvětlit a radši mu dají po zadku..v horším případě po puse :( No a kde je problém. Občas jim ho hlídám, ale je vážně nezvladatelné a já sama mám doma miminko. Manžel jim to řekl, že je raubíř a já ji nestačím. No a tatínek dítěte jde ráno na ranní a maminka bude na noční brigádě. Dítě bude asi 3 hodiny samo doma a oni už si netroufnou mi říct, ať jím ho pohlídám, ale já mám špatné svědomí :roll: mám tam jít a říct, že ho pohlídám? Bojím se, že malá něco vyvede. Mám z toho prostě špatný pocit. Navíc ta maminka ani jít do práce nemusí..nechápu to pobírá mateřskou, manžel má dobrou práci..mají vlastně stejné příjmy i stejné výdaje jako my a to si myslím, že se mají dobře. Co si o tom myslíte? Nechali by jste takto dítko samotné? Šly by jste ho pohlídat? :think:

Děkuji za reakce a rady ;)

Počkej, rozumím dobře? Oni nechají tříleté dítě samo doma? Fakt? (Nehrají na city, abys vyměkla a hlídala?)

Příspěvek upraven 14.02.12 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
14.2.12 17:41

pokud by to byla vyjímečná akce tak bych jim asi dítě pohlídala, pokud to tak chtějí dělat pravidelně a nehodlají si sehnat hlídání asi bych to někomu oznámila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová