Už nemůžu dál - tchánovci

Anonymní
23.3.12 17:42

už nemužu dál tchánovci

zdravím vás maminky.Já už nevím co mám dělat ale pěkně od začátku.S přítelem si šeříme na své bydlení. Tudíš žijeme v baráku tchánovcu máme sice svuj vlastní byt ale to je tak akorád všechno. Do všeho se nám pletou. Když je venku chladno já dám dcerce 1 rok bundu protože je nachlazená a oni to vědí tak jí stejně bundu sundají že prej je teplo. Tchýně chodí po bytě když njsem doma a hledá nepořádek a podobně. potom chodí po kamarádkách a všude říka že jsem bordelářka. přitom to není pravda. Řekla mi to její bejvalá kamarádka. Ze kterou se přesrala bavit jen proto že se baví semnou a to docela dost.prostě se nm do všeho pletou. přítel naboural naše auto ale jen trošku vlastně ho jen trochu odřel a tchán ho málem sprovodil ze světa. Řval na něj a podobně on si to nechá líbít protože má znich strach.a dneska tomu dodal perlu. CHtela jsem jet nakoupit a auto máme v opravně tak tchán jel snáma jejich autem nakupit.A začlo peklo to co jsem dala do košíku okomentoval slovama že to nepotřebujeme že je to dráhe já nesnáším zelí v pytlíku tak jsem vzala ve sklince a jeho reákce :zed: popošla jsem pro cukr a slyšela jsem jak říka příteli at veme levnější a to jen o blbou korunu. A on blbec šel a vzal to sduhé beru prací prášek ve kterém je i aviváš, a šla jsem pro normální aviváš jak po mě vystarotval že v tom pracím prášku už aviváš je že zbytečne rozhazujua podobné keci. Je to pořád dokola jsem se bála jít pro maso aby mi nic neřekl.A když mají wsemnou problém tak to řeší s přítelem.Prej se bojí že se naštvu a seberu malou a odjedu. já už nevím co mám dělat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27009
23.3.12 17:48

A ty si to necháš líbit?Já bych tohlenesnesla…nikdo mi nebude říkat co mám kupovat a pokud je chlap takovej posránek ta kděs…nezávidím ti fakt…budou se ti neustále do něčeho montovat budsi to necháš líbit nebo zakročíš ale budez lena všech frontách protože u chlapa oporu nenajdeš!Nezávidímti.Nevímcoporadit…záleží jak dlouho tam být ještě musíte..pokud jdeo chvilku vydžela bych pokud jde výhledovědýl jak o rok…asi bych promluvila s přítelem bud zakročí on což nejspíš ne nebo prostě ty..ale dobrotu to neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 17:52
@Crystal87 píše:
A ty si to necháš líbit?Já bych tohlenesnesla…nikdo mi nebude říkat co mám kupovat a pokud je chlap takovej posránek ta kděs…nezávidím ti fakt…budou se ti neustále do něčeho montovat budsi to necháš líbit nebo zakročíš ale budez lena všech frontách protože u chlapa oporu nenajdeš!Nezávidímti.Nevímcoporadit…záleží jak dlouho tam být ještě musíte..pokud jdeo chvilku vydžela bych pokud jde výhledovědýl jak o rok…asi bych promluvila s přítelem bud zakročí on což nejspíš ne nebo prostě ty..ale dobrotu to neudělá

já mu to taky říkala že si tohle nepřeju.A on řekl že prej on stim nemuže udělat nic že prej se nechce snima hádat.On to má vpohodě je celej tejden v praci jede domu až v pátek ale co já.Já ne že mám strach ale nevím co na to budou říkat když jim to vechno řeknu ale takle dál žít nechci.No a stím bydlením ještě tak rok dva a budem ve vlastním

• Citovat
  • Upravit
27009
23.3.12 17:55

To je chlapnahouby když se za tebe nepostaví tak bych mu řekla klidně i že ty tamžiješ víc než on a pokud neudělá pořádek tak se odstěhuješ!Sice tam bydlíte ale aby vám diktovali co kupovat to je fakt silný kafe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.3.12 17:56

Máte tam byt možný uzamknout? První, co by bylo, že bych měla nový zámek. A plánovala stěhování, radši v pidi bytě v klidu, než žít v tomhle teroru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
23.3.12 17:58

Vim, že je to tezke, ale lidi se k tobě chovají jen tak, jak jim to dovolis. Z vlastní zkušenosti vim, ze ti neni jednoduche, ale oak se jen trapis ty. Ja to nechávám dokud se to da zvládnout, ale čeho je moc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 18:02
@Gladys píše:
Máte tam byt možný uzamknout? První, co by bylo, že bych měla nový zámek. A plánovala stěhování, radši v pidi bytě v klidu, než žít v tomhle teroru.

no zamknout to mi je prd platné když má klíče taky- a S poštou je to to samé koupila jsem vlastní schránku ikdyž je zamklá stejně do ní leze a pošzu dává po týdnu příteli.a já potom chodím a pořád nechápu kam se pošta strácí.Nedávno nechal venku na stole dopis a já šla ven že ho vemu a tchýně ho vzala předemnou a odnesla ho ksobě domu a nic neřekla já prostě už nevím chtěla jsem se už dávno odstěhovat dokonce jsme měli i byt ale jak jsme se o tom doma zmínily tak stejně to padlo protže to příteli zatrhl tchán prostě se o nás staraj jako bych jsem se o něj já nedokázala postarat.

• Citovat
  • Upravit
1865
23.3.12 18:03

A vy máte s tchánovci společné finance nebo proč se vám pletou do toho, co a za kolik kupujete? Společné bydlení přece neznamená společné finance.
To bych vyřešila jako první, ale musí se zapojit chlap a vyříkat si to (s tvojí podporou) s rodiči.
Za druhé bydlení pokud možno oddělit, pořídit si nový zámek, a tchánovcům oznámit, že stejně jako vy respektujete jejich soukromí, tak očekáváte, že oni budou respektovat vaše.
Není to jednoduché, znám to, taky bojuju s tchýní, ale aspoň bydlíme ve vlastním. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
23.3.12 18:05
@Anonymní píše:
no zamknout to mi je prd platné když má klíče taky- a S poštou je to to samé koupila jsem vlastní schránku ikdyž je zamklá stejně do ní leze a pošzu dává po týdnu příteli.a já potom chodím a pořád nechápu kam se pošta strácí.Nedávno nechal venku na stole dopis a já šla ven že ho vemu a tchýně ho vzala předemnou a odnesla ho ksobě domu a nic neřekla já prostě už nevím chtěla jsem se už dávno odstěhovat dokonce jsme měli i byt ale jak jsme se o tom doma zmínily tak stejně to padlo protže to příteli zatrhl tchán prostě se o nás staraj jako bych jsem se o něj já nedokázala postarat.

takto bych už vraždila fakt! :twisted: Odešla bych bud se srovná chlap a zjedná pořádek nebo odejde taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 18:05
@miska09 píše:
Vim, že je to tezke, ale lidi se k tobě chovají jen tak, jak jim to dovolis. Z vlastní zkušenosti vim, ze ti neni jednoduche, ale oak se jen trapis ty. Ja to nechávám dokud se to da zvládnout, ale čeho je moc… :-)

no přesně čeho je moc.Naše společná kamarádka mi řekla že prej jí tchýně říkala že prej když se rozejdem tak že ona bude o malou bojovat. To mě tak naštvalo.Jak si tohle muže dovolit.CHCceme se vzít ale to co mi řekl švagr že prej slyšel doma jak tchn řekl že se prej asi nevemem protože bychom přišli o peníze tak je tohle normální

• Citovat
  • Upravit
31594
23.3.12 18:06
@Anonymní píše:
no zamknout to mi je prd platné když má klíče taky-

Anonymní, nový zámek. Vyměnit vložku a nedávat tchánovcům klíče, pokud je to možné. Šmejdění po bytě dělala moje babička mojí mámě, bytové jednotky oddělené jen výtahem, nakonec je výtah vyhozený z provozu, aby tam nemohla jezdit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
23.3.12 18:07
@Anonymní píše:

Jak může lízt do schránky, když je zamčená? Pokud má od ní taky klíče, tak zase vyměnit zámek, dát tam visací. Snad existuje listovní tajemství.

Doma vyměnit zámky a tchýni klíče nedávat.

Pokud se s nima nedohodnete, tak bych se stěhovala, radši bych žila v podnájmu než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 18:09

Tak ke mě se takto chová vlastní otec a taky je to k nevydržení.Budeme u našich s miminem bydlet asi tak rok než postavíme a kvůli tomu si musíme zařizovat kuchyň,prý že chce soukromí.Už tři roky tu bydlíme a užíváme společnou kuchyň a najednou to vadí.Mamce to vůbec nevadí,ale nechce se s debilem hádat tak drží hubu a krok.Neustále nás ponižuje,příteli říká,že jsem kráva jak se mnou může být.Od ségry přítel k nám ani nejezdí.S klidem se tak ke mě chová i když jsem těhotná,klidně i před kamarádkama a pak chodí do hospody a vykládá jak ho tyranizujeme.Jako mít doma chlapa co takto psychicky týrá celou rodinu je záhul.Je mi líto mojí mamky,že s takovým hňupem žije.Pro mě to ani není otec,vždycky říkám,že se jednou vystříkal neznamená,že je otec.Přítel nechápe jak se může takto k nám chovat a když je tady tak jsme nahoře a dolů ani nechodíme.Neustále čte ty jeho slevové letáky a pak tyranizuje mamku,proč to koupila dráž,když v lidlu je to o korunu levnější apod.Kdo nezažil nepochopí.Tisíckrát jsme mu řekli,že když se k nám takto bude chovat,že zůstane sám.Účinek žádný a ještě se urazí.Takže věřím,že s někým takovým nejde vyjít ani po dobrém ani po zlém.

• Citovat
  • Upravit
2529
23.3.12 18:23

Jediné, odstěhovat se do malého bytečku za co nejnižší nájemné, dodělat vlastní bydlení a ať si na návštěvy k nim jezdí jen on s malou. Akorát si ničíte vztah mezi sebou a ty se utrápíš. Oni se nikdy nezmění, nikdy nepoleví a bude to jen horší a horší. Rychle pryč a zachráníte si vztah i rodinu a časem i přítel to ocení!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.12 18:26

Jo jo s tím souhlasím,taky odsud chceme zdrhnout hned jak nám schválí hypotéku.Potřebujeme zastavit barák našich aby jsme dostali peníze na účet hned a ne po částech a až to bude v této fázi tak zdrháme k jeho rodičům do 3+1,kde nás nikdo nebude tyranizovat a budeme v klidu.I když u nás to má efekt opačný,spíš to náš vztah posiluje a víme,že se k sobě takto chovat nikdy nebudeme,jak se chovají naši k sobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová