Už nevím co si o tom myslet

7
5.9.16 13:23

Už nevím co si o tom myslet ...

Dobrý den, jsem tu nová a ani nevìm jak začít… před cca půl rokem jsem byla darovat vajíčka…s mým novým přítelem chceme moc miminko..ale už jsem měla pár situací, že tomu už ani neveřim :( jednou jsem měla na testu ducha pak i dvě silné čárky a těhotná jsem nebyla.. v srpnu jsem to měla dostat 23. Ale dostala jsem to už 16.a trvalo to jen jeden den a půl… od tý doby mám naběhlý břicho..bolí mě občas jizva ( po císaři -už mám 3letého chlapečka),bolí mě bradavky..od včerejška mi z nich i teklo „mlezivo“.. ráno jsem zvracelo… no proč to píšu..při 1.těhu jsem si dělala TT několikrát a vždy jen jedna čárna..šla jsem si k Dr. Pro antinu a byla jsem už ve druhým měsíci…menstruaci jsem měla podobně jako teď jen trošku a špinění… bojím se, že zas půjdu na gyndu a nebudu těhotná a testy si dělat nechci-pro mě vyhozené peníze… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
5.9.16 13:27

@Anitaw tak jdi na krev ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
5.9.16 13:29

Vždyť test stojí 50,– kč. :roll:

Jinak je dost možný, že máš třeba rozhozený hormony z toho dárcovství. Stejně to jinak, než z vyšetření nezjistíš.

• Citovat
  • Upravit
7527
5.9.16 13:38

Tak ono si myslím, že můžeš mít rozhozené hormony po tom dárcovství, jako tohle je krok který bych si sakra rozmyslela, je to šílená hormonální bouře pro tělo. Jinak test nestojí tolik peněz abys mohla mluvit o vyhazování peněz za test, pokud nemáš na test, tak nemáš dle mého ani na další mimčo. Toť pouze můj názor co se financí týče :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:41
@Anitaw píše:
Dobrý den, jsem tu nová a ani nevìm jak začít… před cca půl rokem jsem byla darovat vajíčka…s mým novým přítelem chceme moc miminko..ale už jsem měla pár situací, že tomu už ani neveřim :( jednou jsem měla na testu ducha pak i dvě silné čárky a těhotná jsem nebyla.. v srpnu jsem to měla dostat 23. Ale dostala jsem to už 16.a trvalo to jen jeden den a půl… od tý doby mám naběhlý břicho..bolí mě občas jizva ( po císaři -už mám 3letého chlapečka),bolí mě bradavky..od včerejška mi z nich i teklo „mlezivo“.. ráno jsem zvracelo… no proč to píšu..při 1.těhu jsem si dělala TT několikrát a vždy jen jedna čárna..šla jsem si k Dr. Pro antinu a byla jsem už ve druhým měsíci…menstruaci jsem měla podobně jako teď jen trošku a špinění… bojím se, že zas půjdu na gyndu a nebudu těhotná a testy si dělat nechci-pro mě vyhozené peníze… :(

A co ti teda máme poradit? Testy si kupovat nechceš, protože jsou to vyhozené peníze a k doktorovi se bojíš jít…Myslím, že moc možností nemáš…Navíc už jedno dítě máš, tak určitě víš, jaké jsi měla příznaky u prvního. Příznaků na těhu máš víc než dost, ale falešné naděje ti dávat nebudu…Pokud si neuděláš test, tak nic nezjistíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 13:43

A vajíčka jsem byla darovat 2× a nikdy jsem po darování „těhotenské příznaky“ jako máš ty neměla, taže si nemyslím, že by to bylo tímhle…Navíc už je to přece jen půl roku, což je dost dlouhá doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.9.16 13:43

@medunka23 ale vždyť ona nepíše ze na ten test nema pouze ze ji přijde zbytečne za nej utracet peníze tak proč do toho motas ze podle tebe nebude mit ani na mimco kdyz nema na test?! Trochu zscestna odpoved… :roll:

@Anitaw zašla bych na gyndu na krev a poradila bych se tam… ;) budes mit jistotu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.9.16 13:45

Ja nenapsala, ze na ten test ani na druhy mimi nemam :roll: psala jsem, ze i pri prvnim jsem si testy delala..a nikdy mi nevysel pozitivni..taky mi je jasny, ze musim k dr. Jen me zajimal nazor jestli to z vas naka taky tak mela :) jsem proste nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.9.16 13:46

Navic pri prvnim tehu jsem zadny priznaky krom bliti nemela :) ja nevim jestli treba po cisari druhy tehu boli..proto se ptam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
5.9.16 13:47

Vždyť ale žádné těhotenství není stejné. Ž enic testy neukázaly v prvním, neznamená, že to u druhého bude stejně.

nevím, co chceš tady za rady, prostě holt musíš k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
5593
5.9.16 13:51

@Anitaw jasne napsala jsi ze ti za test prijde zbytecne vyhazovat penize coz chápu me prijde za spoustu věcí zbytečne vyhazovat penize i přesto ze na ně mám, nojo tady si musis zvyknout ze se to vzdy otočí proti tobě :lol: Prostě nemáš na test nedělej si dítě :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.9.16 13:54
@Anitaw píše:
Navic pri prvnim tehu jsem zadny priznaky krom bliti nemela :) ja nevim jestli treba po cisari druhy tehu boli..proto se ptam :)

každý těhotenství je jiný, já u první na TT měla i po týdnu zpoždění pouze ducha, nezvracela jsem vše ok, u druhé jsem měla tušení hned a udělala jsem si test dřív než jsem měla zpoždění a dálnice a blila jsem jak amina. Takže to žes to u prvního neměla, neznamená že teď se ti to neukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.9.16 14:01

@Minnies ano napsala :) ale taly ze kdyz jsem byla po prvi tehule tak jsem si tech testu delala 10a vzdy jen jedna carka a kdyz jsem jela k dr. Pro antikoncepci, ze na to teda kaslu tak uz jsem byla v 2.mesici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.9.16 14:08
@Anitaw píše:
@Minnies ano napsala :) ale taly ze kdyz jsem byla po prvi tehule tak jsem si tech testu delala 10a vzdy jen jedna carka a kdyz jsem jela k dr. Pro antikoncepci, ze na to teda kaslu tak uz jsem byla v 2.mesici :)

Chtěla jsi dítě a když jsi měla negativní těhotenské testy, tak sis jela nechat napsat antikoncepci? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.9.16 14:11

@Kajule21 o co vam jde? :D ano snazili jsme se nekolik mesicu…neotehotnela jsem..a delala jsem si testy kazdou chvilku pac jsem moc chtela byt tehotna ;) nakonec jsme se s pritelem domluvili, ze teda pockame a koupime byt a zaridime :) jela jsem k dr. A ta mi rekla ze jsem ve 2.mesici… tezky pochopit? Nebo se jen nudite a musite za kazdou cenu rejpat v kazdy kravine? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí