Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anitaw píše:
@Kajule21 o co vam jde?ano snazili jsme se nekolik mesicu…neotehotnela jsem..a delala jsem si testy kazdou chvilku pac jsem moc chtela byt tehotna
nakonec jsme se s pritelem domluvili, ze teda pockame a koupime byt a zaridime
jela jsem k dr. A ta mi rekla ze jsem ve 2.mesici… tezky pochopit? Nebo se jen nudite a musite za kazdou cenu rejpat v kazdy kravine?
Tak za prvé - nikdo do tebe nerýpe. Jen bylo pár věcí, které mi nešly do hlavy, tak jsem se zeptala, jelikož to tady nebylo zmíněno!!A za druhé - chceš dítě, ale mám pocit, že bys chtěla slyšet „ano jsi těhotná“,ale uděat si test je pro tebe „zbytečné“,což mi taky nejde do hlavy.Tak když víš, že máš testy negativní a myslíš si, že druhé těhotenství je stejné jako to prdní, tak počkej a pak běž na gyndu. Nevím, co jsem k tomu měl říct jiného?
@Minnies no koukam
me je jasny, ze musim na gyndu
jen me prostě zajímalo jestli to naka taky tak mela a nemuže to být jen něco s hormonama
těhotná jsem byla jen jednou a opravdu nerušim jestli má na další těhu ňáký vliv předchozí císař
..
@Minnies píše:
@Anitaw nudej a musi rejpat v každé kravině![]()
@Minnies píše:
@Anitaw jasne napsala jsi ze ti za test prijde zbytecne vyhazovat penize coz chápu me prijde za spoustu věcí zbytečne vyhazovat penize i přesto ze na ně mám, nojo tady si musis zvyknout ze se to vzdy otočí proti toběProstě nemáš na test nedělej si dítě
![]()
Tady se nic netočí. Na její otázku těžko někdo odpoví. Chce vědět, ale možnosti, jak se to dovědět jsou pro ni zbytečné. Tak co chceš radit??? Vždyť je to pořád stejný. TEST, KREV, MUDr. I kdyby tady měl někdo nějakou podobnou zkušenost, tak jí to není nic platné. Takže chtít vědět, jestli jo, ale test ne - tak to já nechápu!!!
@Anitaw tak si dojdi na krev ale těhotná nejspíš nebudeš, spíš rozhozené hormony ![]()