Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nemusíš tomu věřit.. Chápu, že takové příběhy jsou pro lidi, kteří to nezažili, těžko uvěřitelné.. Ale bohužel, děje se to.Nevím, co to s tím souvisí, ale u policie jsem nedělala.. Studuji ale forenzní vědy.. Pracuji zatím ještě normálně v obchodě s módou.
Psala jsi tam, žes dělala u policie ![]()
Přeji ti obrat k lepšímu, zvládla jsi toho v životě opravdu hodně, zvládla ses osamostatnit, vystudovat, mít normální vztah, byla by škoda se na to teď vykašlat, můžeš toho dokázat v životě ještě hodně! A hlavně to řeš s psychologem, není to ostuda a pomůže ti se srovnat sama se sebou o se svou minulostí. Měj se ráda, chval se a zkus si to štěstí přát jak pro sebe, tak pro tvé blízké ![]()
Tvoje matka nemá právo se nazývat Tvou matkou. Je to bezcitna píča. To samé jsem si prožila taky. Odstřihnout se od podrazacky navždy a zapomenout, že vůbec je. Aspoň v maximální možné míře. Úplně to nejde. Ale odstřihnout ji, ať se do Tebe už nemůže montovat. Bezcitna svině.
@Anonymní píše:
Nemusíš tomu věřit.. Chápu, že takové příběhy jsou pro lidi, kteří to nezažili, těžko uvěřitelné.. Ale bohužel, děje se to.Nevím, co to s tím souvisí, ale u policie jsem nedělala.. Studuji ale forenzní vědy.. Pracuji zatím ještě normálně v obchodě s módou.
Psala jsi, že jsi dělala u policie, kde ses seznámila s kolegou.
Nemusíš tomu věřit.. Chápu, že takové příběhy jsou pro lidi, kteří to nezažili, těžko uvěřitelné.. Ale bohužel, děje se to.
Nevím, co to s tím souvisí, ale u policie jsem nedělala.. Studuji ale forenzní vědy.. Pracuji zatím ještě normálně v obchodě s módou.