Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sumpersko, uz se blyska, ale jeste to tu neni.Mate kroupy? Mam jit zaplachtovat auto?
Už dobouřilo, silný vítr, téměř nepřerušované blesky, průtrž mračen. Zahradu okouknu až ráno, v jakém je stavu. Ústecko.
Ne. Ale kamarádky posílají fotky. Jak to u nich řádí nebo řadilo a jaký mají masakr
. Je mi to líto a je mi s toho zle. Ať to hlavně neodnesou životy.
@dyňa píše:
Sumpersko, uz se blyska, ale jeste to tu neni.Mate kroupy? Mam jit zaplachtovat auto?
Zatím ne, ale asi bych plachovala…
Praha už vypadá že dobouřila, dokonce jsem mohla otevřít okno, jinak bych tu v tomhle našem zatepleném paneláku padla…
Pršelo, lítaly blesky jeden za druhým, stromy se ohýbaly, ale krup jsem si nevšimla.
Praha. Už to dobourilo, ale ze zpráv chápu, že to ještě není vše. @Kelsey jo, po loňském tornádu se člověk boji víc, na vašem místě bych byla šílená strachy.
Ceskotrebovsko bouří, vítr, déšť, bez krup… snad to horší nebude
Litvínov pár kapek, pár zablýsknutí a konec…Včera byl tady tedy horší vichr, až mi to okno vyvrátilo…
Jižní kraj Prahy. Krátká intenzivní bouřka, krátkodobý silný vítr, trochu deště. Teď dávno po všem.
@Capricorn61 píše:
Letím sklidit prádlo!!!![]()
Dík za založenou diskuzi
Hm, tak to jsem nestihla…
@Kelsey píše:
Ne. Ale kamarádky posílají fotky. Jak to u nich řádí nebo řadilo a jaký mají masakr. Je mi to líto a je mi s toho zle. Ať to hlavně neodnesou životy.
No, u vás už by to mělo být slabý, vy už snad máte vybráno od loňska…
Bydlim mezi Decinem a Ustim a nas to jen lizlo, blesky a hrmeni pomerne z dalky…z jedne strany jasno a z druhe cerno…ale zdalo se mi, ze horsi je to nad Ustim n. l…u nas celkem nic nakonec… ![]()
Tak co holky, jak to u vás vypadá? Na Svitavsko před chvílí dorazila bouřka a je to celkem mazec. Už to máte někdo za sebou? Hlaste!