Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky možná mi tu za to někdo vynadáte.. Ale věřím že i pochopíte.. Po 8 letech jse nam s manzelem podarilo.. Otehotnet prirozene… Nejdrive jsem byla na iui.. Nepovedlo se.. A za 3 mesice jsem otehotnela prirozene ale bohuzel to skoncilo samovolnym potratem… Potrat byl 3.9 revize 4.9 2019.. Krvacela jsem 6 dni.. Je pravda ze jsem si hodne cetla.. Ze po potratu je pohnojeno.. Kdyz jsem zacla uz jen spinit tak 4 den po revizi.. Tak jsme s manzelem spolu zacli soulozit.. Ano vim nesmi se.. Hrozi infekce atd.. Vim to holky ale uz se stalo… Diky bohu 18.9 kontrola u me gynekolozky vse v poradku… Abych presla k moji otazce holky… Uz cca 5 dni me poboliva a pycha na boku na brise a strili mi to podbrisko… Nekdy to zaboli v prsu To nemluvim o vajecniku pravem taky pycha.. Zvisena teplota 37.. 37,1 Test jsem delala 15.9 negativni… Kdybych byla tehotna znovu pani doktorka by to vydela na ultrazvuku ze? Nebo je brzo i na test? Co myslite? Mozna je to jeste po potratu… Nechci tu byt za blazna ze se mooc hlidam jen chci znat vase zkusenosti? Dekuji vam moc ????????
Jestli jsi těhotná nebo ne fakt nevím. Ale souložit v šestinedělí je pitomost. Zvýšená teplota může signalizovat nějaký zánět.
@divine woman No jo uz se stalo.. Zanet asi ne kdyz sem byla nedavno na kontrole… Znam plno holek co necekali 6 nedeli… Nevim jen sem chtela znat jine zkusenosti.. V pondeli jdu na krev.. Tak se uvidi
Zatím je to moc brzo, abys byla těhotná, max. můžeš mít ovulaci a proto ty bolesti. Vždyť jsi 14 dní po revizi, ještě se ti ani nemusel obnovit cyklus. Vydrž a uvidíš.
Je fakt brzo na cokoli, i na krev, otěhotnět jsi ještě nemohla.
@Wait Netlač tolik na pilu. Otěhotnět můžeš. Určitě se zadaří znova. ![]()
@AnastazieB ja vim taky me to napadlo… A moc vam dekuju.. Ze jste tak mile odepsala… Mam hodne precteno.. Jsou i pripady kde holky otehotni po potratu hnes ale to jde o stesti… Ale vam moc dekuji
@divine woman ano ja vim.. Muze se to podarit kdikoliv… Je pravda ze bych si to prala co nejdrive jako kazda
![]()
@Wait to sice ano, můžeš otěhotnět po potratu hned, ale i tak k tomu potřebuješ ovulaci. A opravdu není možné, abys 17 dní po revizi už měla za sebou i ovulaci a už tolik času, aby bylo poznat případné těhotenství. To je jako bys řešila jestli nejsi těhotná třeba v polovině cyklu. Prostě je ještě moc brzo, těhotná zatím nejsi nebo ne v takové fázi, aby to někdo poznal.
@AnastazieB ano asi mate pravdu.. Hold si budu muset pockat 😑 😑 je to nekonecne to cekani
@Wait a kdy czk ten sex? Test pozná něco tak 12 dní po styku a doktor ultrazvukem tak za tři týdny.
@Bubla Bůčková ano.. No asi stejne.. Tehotna asi nebudu… I kdyz mam vselijake priznak..
@Bubla Bůčková sex byl vicekrat ale poprve 5.9 a pak dva dny za sebou… A pak ob den..
@Wait píše:
@Bubla Bůčková sex byl vicekrat ale poprve 5.9 a pak dva dny za sebou… A pak ob den..
Den po revizi jo?
a ještě po tolika letech, no sexuální život máte krásnej
však počkej na první ms, hlídej ovulaci atd atd…
Podle mě teď těhotná nejsi. Ty příznaky co popisuješ budou nejspíš ovulace takže od teď za 2 týdny bys mohla mít pozitivní test pokud se zadaří.
Nechápu kam jste spěchali. Aspoň do toho 18 jste mohli počkat.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.