Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga Ha, tak to jsem asi zase vedle jak ta jedle
. No nic myslela jsem, že je to jen výplod bujarého štěstí.
@stinga Mazec noooo. O víkendu tady zas někdo sháněl hormony na stimulaci vaječníků, že by si je madam sama naordinovala, když by je sehnala tady. Proč chodit na gyndu nebo do CAR. To už asi admin smazal komplet ![]()
Proc jste tedy tady na emiminu? Kdyz mate takove kecy?
Muzete jit koukat na ordinaci a budete mit klid!!!
@Nixxx ordinaci v tuhle dobu nedávají. napsala si dotaz a dostala odpovědi ve stejném duchu jako byl dotaz, tak co se ti nelíbí?
@Nixxx píše:
Protoze je tu zabava
Co jsi cekala? Na hloupou otazku, hloupa odpoved…
@mijala píše:
Jasně vše v pořádku a bude to kluk
v dospělosti 1,9m, 92 kilo, modrošesdé oči, plavé vlasy, trochu křivý nos, úzké rty, boty 43
@Nixxx píše:
Tak on tvůj dotaz je dost „mimo mísu“. Hodit sem UZ a zeptat se „je vše v pořádku?“ ![]()
Kdybys alespoň rozvedla tu otázku, jako třeba: doktor mi řekl to a to, že se mu něco nezdálo třeba a ty máš starost, tak se ptáš dejme tomu jak vypadal naš (jiných uživatelek) UZ v 6.týdnu… ale prostě primárně ti snad doktor dal informace. Jako lidi sem nedávají třeba rentgen plic nebo zlomený nohy s dotazem „co na to říkáte?“
@Mutlice píše:
Tak on tvůj dotaz je dost „mimo mísu“. Hodit sem UZ a zeptat se „je vše v pořádku?“
Kdybys alespoň rozvedla tu otázku, jako třeba: doktor mi řekl to a to, že se mu něco nezdálo třeba a ty máš starost, tak se ptáš dejme tomu jak vypadal naš (jiných uživatelek) UZ v 6.týdnu… ale prostě primárně ti snad doktor dal informace. Jako lidi sem nedávají třeba rentgen plic nebo zlomený nohy s dotazem „co na to říkáte?“
Davaj ![]()
@Baba píše:
Davaj
fakt jooooo, tak to jsou stejný „mimoni“. Ono tady je k vidění fakt leccos. ![]()
@Baba píše:
v dospělosti 1,9m, 92 kilo, modrošesdé oči, plavé vlasy, trochu křivý nos, úzké rty, boty píše: Více
jé, toho si zamlouvám pro dceru, to bude fešák
@Mutlice příště si někdo samo domo vyoperuje slepák podle rad z emimina ![]()
@Nixxx píše:
jo, proč jsme tady, už ti to psaly, protože je tu zábava
v televizi tolik srandy nevymyslejí