Už Vám přišel rodičák?

34
6.10.16 14:15

Už Vám přišel rodičák -

Maminky, už máte někdo, kdo spadá do prvního výplatního termínu na účtu rodičovský příspěvek? Dnes jsem byla na úřadu práce a odmítli mi sdělit, jestli odešel. Navíc na mě neustále tlačí ve školce, že jim neprochází inkaso na synovi obědy, které má být až k 10.10. a už nevím, co jim mám říkat. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
6.10.16 14:20
@Lantanna píše:
Maminky, už máte někdo, kdo spadá do prvního výplatního termínu na účtu rodičovský příspěvek? Dnes jsem byla na úřadu práce a odmítli mi sdělit, jestli odešel. Navíc na mě neustále tlačí ve školce, že jim neprochází inkaso na synovi obědy, které má být až k 10.10. a už nevím, co jim mám říkat. Děkuji za odpovědi.

Nechej si tam na ty obědy rezervu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.10.16 14:22
@Lantanna píše:

Tak pokud to má být zaplaceno do 10.10., tak bych jim normálně řekla, že je teprve 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.10.16 14:23

Rezerva tu leží přede mnou v hotovosti, ale ve školce to musí jít prej přes inkaso, ikdyž školní řád to má uvedeno jinak. Malý je ve školce tak trochu podmíněně, moc mu to nesedlo, tak bych nerada, aby ho kůvli blbosti vyloučili. Ocenila bych odpověď na dotaz ne rýpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.10.16 14:31

@Lantanna Nezlob se na mě, ale já nijak nerýpu. Myslela jsem to zcela vážně. Pokud mi někdo dá nejzašší termín, do kdy mám danou věc splnit (a je jedno, jestli je to placení nebo cokoliv jiného), pak to nemá nárokovat dřív :nevim: Pokud to chtějí dřív, mají posunout ten termín a nebo mi umožnt to zaplatit jinak. S ostatním neporadím, mám výplatní termín až kolem toho 10. :nevim: Ale přijde mi divné, že chtějí něco jiného, než mají ve školním řádu. U nás naštěstí můžeš zvolit způsob placení, jaký chceš a klidně to i střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.10.16 14:32

Ještě nepřišel. Jsem na rodičáku teprve od února, vždy chodil max. do 7. v měsíci, poslední dobou až kolem 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.10.16 14:40

Nevím jestli to je podle okresu, kraje atd., ale já jsem v prvním výplatním termínu a rodičáky byli rozesílány dnes, tkž zítra jsou na účtě. Chodí to tak každý měsíc kolem toho 7. - 8. podle délky měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.10.16 17:55

Mě chodí až k 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.10.16 19:35

Ahojky tak me dneska uz rodicak prisel a sestre taky.tak se mrknete na internetbanking.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
17.11.16 09:23

přídavek na dítě

A nevíte kdy chodí přídavky na dítě? žádala jsem v říjnu, schválené to máme, ale zatím na účtu nic není, nemám s tím zkušenost, žádala jsem poprvé, takže netuším kdy je výplatní termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.11.16 10:24

My už to přišlo v pondělí, zadala jsem 31.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.11.16 10:27
@Amaly8 píše:
Nevím jestli to je podle okresu, kraje atd., ale já jsem v prvním výplatním termínu a rodičáky byli rozesílány dnes, tkž zítra jsou na účtě. Chodí to tak každý měsíc kolem toho 7. - 8. podle délky měsíce.

Jak vis v jakým výplatním termínu si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.11.16 15:05

Podle toho, kdy mi chodí peníze :) Vím, že jsou tři výplatní termíny, pro RD. Toho 7.-8., pak je to kolem 16. a pak 22. tuším. Ale nejsem si přímo těmi daty jistá, vidím to vždycky na Fb ve skupince Prostějov - přišel, nepřišel…atd. Jak píšu v předchozím, možná je to podle okresu. Já osobně nevím, jak jsem se dostala do prvního termínu, vše za nás vyřizovala účetní, tkž toto netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová