Už vám přišel tento měsíc rodičák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15500
11.4.22 13:34
@Lily-of-the-valley píše:
Jo, je to bezva tyhlety názory. My osobně jsme naštěstí ok (mimochodem rodicak přišel dneska :D ), ale co pises je blbost. Kromě inflace, vysokých cen paliv, jsou třeba i lidi, kterým naskocily dvakrát tolik energie. Tady se můžeme bavit o rodině, které každý měsíc zbývalo 5-10 tisíc a teď jedou šul-nul. A to není žádná sranda.

No, kéž by to bylo takto optimistické a bavily by jsme se jen o této skupině lidí … :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.4.22 13:36
@Lily-of-the-valley píše:
Jo, je to bezva tyhlety názory. My osobně jsme naštěstí ok (mimochodem rodicak přišel dneska :D ), ale co pises je blbost. Kromě inflace, vysokých cen paliv, jsou třeba i lidi, kterým naskocily dvakrát tolik energie. Tady se můžeme bavit o rodině, které každý měsíc zbývalo 5-10 tisíc a teď jedou šul-nul. A to není žádná sranda.

Přesně…případně přišlo mimčo nečekaně (jako třeba u nás -pres prášky) a v blbe chvíli kdy sme veškeré úspory vrazili do rekonstrukce, takže momentálně třeba nemáme žádnou vetsi rezervu…i když že bysme vyloženě jeli na doraz to zas ne…
A třeba ani zakladatelka nepotřebuje nutne peníze..jen se prostě ptá jestli třeba není chyba u ní v bance…nebo má dostat poprvé a třepe se jestli zapsala správné údaje
Není potřeba být hned ošklivý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.22 13:43

@Šmoulice Kdyz nechces tak nereaguj :wink: Nikdo nerekl ze jsem bez penez… To uz se clovek nemuze ani zeptat aby z nej nebyla hned socka? 😂 🤣 Neboj mame rezervu, ale neradi na ni sahame..
Laskave prestan z lidi delat socky.. hlavne kdyz je neznas :wink: Neboj.. mame se dobre.. Mame milovane vytouzene dite :) zadny nafrkany harant :wink: stavime dum, mame byt a myslim si ze je to normalni ze nekdy jsou necekane vydaje a clovek ceka na penize aby nemusel sahat na rezervu :D
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.22 13:45

@Vladusxx Souhlasim, dekuji :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4072
11.4.22 13:45
@Šmoulice píše:
Nemám ani vindru, ale nafrkám si děcka … :roll:
Nemám prachy = nepořizuju si děcka. ;) Jednoduché. Ale je tu spoustu totálních socek, které neřeší a pak čumí. Ono se to nějako udělá, že? :roll:
A na té hranici chudoby jsou hlavně svým přičiněním. :roll: Já je rozhodně nelituju. Jejich boj.

Tak, mas pravdu, jako vzdy a jinak to byt nemuze. Hlavne zadny slitování, zadny pochopeni, kdo si troufne nemit prachy, je socka a odpad. Co na tom, ze je teď vse nasobne drazsi, ze mohly nekomu skocit energie nasobne? Mozna se podívej, kolik vynalezcu a vyznamnych osobnosti vyrostlo v chudobe, nez zacnes prosazovat program sociálních sterilizaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.4.22 14:00

Mají na to do konce měsíce, tak klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15500
11.4.22 14:07
@debra.morgan píše:
Mají na to do konce měsíce, tak klídek.

To chtěla slyšet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
11.4.22 14:19

Jako já chápu že někdo nemá peníze. Ale diskuze jestli už došel rodičák nebo ne, mě přijde úplně deblni. Jako jeden den nepřijde a už je kvůli tomu tolik keců, že zas mají čas. Toto mě hlava nebere. Tyto diskuze mě přijdou debinejsi nez lovkyně duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.4.22 14:21
@Šmoulice píše:
To chtěla slyšet :mrgreen:

Nekdo ji to říct musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15500
11.4.22 14:42
@Enicka píše:
Jako já chápu že někdo nemá peníze. Ale diskuze jestli už došel rodičák nebo ne, mě přijde úplně deblni. Jako jeden den nepřijde a už je kvůli tomu tolik keců, že zas mají čas. Toto mě hlava nebere. Tyto diskuze mě přijdou debinejsi nez lovkyně duchu.

Asi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.4.22 15:18
@Enicka píše:
Jako já chápu že někdo nemá peníze. Ale diskuze jestli už došel rodičák nebo ne, mě přijde úplně deblni. Jako jeden den nepřijde a už je kvůli tomu tolik keců, že zas mají čas. Toto mě hlava nebere. Tyto diskuze mě přijdou debinejsi nez lovkyně duchu.

Nene…lovkyne duchů jsou TOP… :potlesk: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.4.22 16:57

Nevím holky, dneska je to poprvé za 9 let, co nepřišel v termínu 8o :nevim: mám strach, jestli se jim tam něco nestalo :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
11.4.22 18:18
@Enicka píše:

Už si někdy zkusila přinést nějaké dokumenty, platby na úřad o den dva později? To hned posílají výhrůžky a penále. Když má jít něco naopak, tak mají úředníci času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
11.4.22 18:24
@Maminanamatersky píše:
Už si někdy zkusila přinést nějaké dokumenty, platby na úřad o den dva později? To hned posílají výhrůžky a penále. Když má jít něco naopak, tak mají úředníci času dost.

Ale oni nic pozdě neposlali, v tom je ten podstatný rozdíl. Mají na to 30 dní a většinou posílají rodičák o víc jak 15 dní dříve!!!

Madam si tady stěžuje, že rodičák neposlali s 18 denním předstihem.

Bože.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15500
11.4.22 18:32
@Maminanamatersky píše:
Už si někdy zkusila přinést nějaké dokumenty, platby na úřad o den dva později? To hned posílají výhrůžky a penále. Když má jít něco naopak, tak mají úředníci času dost.

Tak tohle se ti moc nepovedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital