Už vám přišel tento měsíc rodičák?

Anonymní
11.4.22 12:00

Už vám přišel tento měsíc rodičák?

Už vám přišel rodičák? Okres Kolín

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15496
11.4.22 12:13

:roll:
Je toho plnej fb. Vždy týden v měsíci stále se opakující kecy jestli přišel rodičák. Ale, že už i tady? :think:
Neboj, on přijde. :roll: Místo těchto dotazů se podívej, kdy má Kolín výplatní termíny. Jestli to teda zvládneš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
11.4.22 12:28

@Šmoulice
To se tu objevuje každý měsíc už pěknou řádku let, co tak pozoruju. :mrgreen: :mrgreen: Já osobně tomu nerozumím. To jsou ti lidi úplně bez koruny, že se nemůžou dočkat kdy RP přijde??? :nevim: Až přijde, tak přijde a bude tak chodit každý měsíc. Když příchodové datum vyjde na svátek či víkend, přijde po svátku/víkendu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.4.22 12:31

@werajsik No ono plno rodin žije na hranici chudoby na tom mi nepřijde nic legračního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
11.4.22 12:31

Tak je to zajímavé, vždy chodil 11. do 11.hod a dnes zatím nic :mrgreen: chápu že není potřeba kvůli tomu zakládat nové diskuze, jiných je tu už hafo.. Ale proč se nezeptat :nevim: když mi 15. nepřišla výplata, taky jsem se ptala kolegů :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.4.22 12:34

@Šmoulice můžou vyplácet až 9 😄 😄 to je sobota. Takže nejdřív bude v úterý 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.4.22 12:35
@epsice píše:
@Šmoulice můžou vyplácet až 9 😄 😄 to je sobota. Takže nejdřív bude v úterý 😄 😄

Ale ve Zlíně už je 😄 😄 😀hec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
11.4.22 12:36
@Annabela11 píše:
@werajsik No ono plno rodin žije na hranici chudoby na tom mi nepřijde nic legračního

Nemám ani vindru, ale nafrkám si děcka … :roll:
Nemám prachy = nepořizuju si děcka. ;) Jednoduché. Ale je tu spoustu totálních socek, které neřeší a pak čumí. Ono se to nějako udělá, že? :roll:
A na té hranici chudoby jsou hlavně svým přičiněním. :roll: Já je rozhodně nelituju. Jejich boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
11.4.22 12:37
@epsice píše:
Ale ve Zlíně už je 😄 😄 😀hec

No jo, vy jste v tom Zlíně byli vždycky dál :mrgreen:
Ale psát jsi to neměla. Ta teď pukne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.4.22 12:41

@Šmoulice Jsou lidí co mají minimální mzdu a při dnešních cenách se tě chudobě nedivím už vůbec! Ono stačí kolikrat jedno dítě a lidé to utáhnou taktak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.4.22 12:52

V HK už minuly týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
11.4.22 12:55

Tak já mám děti 3 a z toho jedno prislo nečekaně-jde o dvojcata :lol:.Takže říct že si někdo nafrkal děti mě docela uráží.
Na hranici chudoby naštěstí nejsme, ale nechápu že se někdo vůbec divi že taky někdo čeká na RD nebo výplatu. To tak bylo vždycky. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13883
11.4.22 12:58
@Šmoulice píše:
Nemám ani vindru, ale nafrkám si děcka … :roll:
Nemám prachy = nepořizuju si děcka. ;) Jednoduché. Ale je tu spoustu totálních socek, které neřeší a pak čumí. Ono se to nějako udělá, že? :roll:
A na té hranici chudoby jsou hlavně svým přičiněním. :roll: Já je rozhodně nelituju. Jejich boj.

Jo, je to bezva tyhlety názory. My osobně jsme naštěstí ok (mimochodem rodicak přišel dneska :D ), ale co pises je blbost. Kromě inflace, vysokých cen paliv, jsou třeba i lidi, kterým naskocily dvakrát tolik energie. Tady se můžeme bavit o rodině, které každý měsíc zbývalo 5-10 tisíc a teď jedou šul-nul. A to není žádná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
11.4.22 13:08

Mě taky nejde rodicak.. zas mají dost času :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
11.4.22 13:14
@Maminanamatersky píše: