Uzavření obchodu

Anonymní
14.3.20 11:43

Uzavření obchodu

Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 a 8) tudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
14.3.20 11:44

Na elektro se to nevztahuje, pripadne eshopy jedou normalne dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.3.20 11:45

Nevim jestli jsou otevrene, myslim ze ne, ale pracku si muzes objenat pres eshop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
14.3.20 11:45

Datart je otevřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.3.20 11:46

Psali, že obchodu s elektroniku se to netýká, ne? Podle mě jsou otevřené. Ale já bych si to objednala v e-shopu ;) Tam frmol nebude, v utery to mas doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
14.3.20 11:54
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 a 8) tudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny? :think:

Stačí si přečíst dalších pár řádků jakéhokoliv článku na toto téma. Ale když skončíte u nadpisu, tak se pak takto blbě ptáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
14.3.20 11:57

Elektro je otevřeno. Kamenné i internetové prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.20 12:35

Elektro ma zustat otevrene. Takze hura vybrat nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.3.20 12:49

Elektro by mělo být otevřené a určitě fungují eshopy a dovoz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884

Rano mi chlap koupil v elektru konvici, takze otevreno urcite maji. A v tom narizeni nejsou jen potraviny :nevim: trafika, lekarna, zverimex drogerka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916

Já myslím, že jsou otevřené, psali že eletro bude, stejně jako optika, trafiky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16214
14.3.20 12:52
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 a 8) tudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny? :think:

Pokud ti v jeden den odešla pračka i lednička, tak bych v první řadě volala elektrikáře… A jinak obchody elektra zatím otevřené jsou, e-shopy taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.20 12:55
@zrcadlo píše:
Pokud ti v jeden den odešla pračka i lednička, tak bych v první řadě volala elektrikáře… A jinak obchody elektra zatím otevřené jsou, e-shopy taky.

Jestli bude nekdo rozvazet. Ted ctu v jine diskusi, ze i zasilkovna ma prac. pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.3.20 12:56
@Anonymní píše:

To je taková smůla, že zrovna v ten den, pár hodin po vyhlášení zavření obchodů, anonymce z emimimina přestane fungovat pračka i lednička.

Tss. Taková smůla, až se tomu nechce věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
14.3.20 13:06
@Kelsey píše:
Jestli bude nekdo rozvazet. Ted ctu v jine diskusi, ze i zasilkovna ma prac. pauzu.

Protože mají pobočky, oni nerozvážejí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí