Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Na elektro se to nevztahuje, pripadne eshopy jedou normalne dal.
Nevim jestli jsou otevrene, myslim ze ne, ale pracku si muzes objenat pres eshop
Psali, že obchodu s elektroniku se to netýká, ne? Podle mě jsou otevřené. Ale já bych si to objednala v e-shopu
Tam frmol nebude, v utery to mas doma.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 atudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny?
Stačí si přečíst dalších pár řádků jakéhokoliv článku na toto téma. Ale když skončíte u nadpisu, tak se pak takto blbě ptáte.
Elektro by mělo být otevřené a určitě fungují eshopy a dovoz ![]()
Rano mi chlap koupil v elektru konvici, takze otevreno urcite maji. A v tom narizeni nejsou jen potraviny
trafika, lekarna, zverimex drogerka…
Já myslím, že jsou otevřené, psali že eletro bude, stejně jako optika, trafiky atd.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 atudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny?
Pokud ti v jeden den odešla pračka i lednička, tak bych v první řadě volala elektrikáře… A jinak obchody elektra zatím otevřené jsou, e-shopy taky.
@zrcadlo píše:
Pokud ti v jeden den odešla pračka i lednička, tak bych v první řadě volala elektrikáře… A jinak obchody elektra zatím otevřené jsou, e-shopy taky.
Jestli bude nekdo rozvazet. Ted ctu v jine diskusi, ze i zasilkovna ma prac. pauzu.
@Anonymní píše:
To je taková smůla, že zrovna v ten den, pár hodin po vyhlášení zavření obchodů, anonymce z emimimina přestane fungovat pračka i lednička.
Tss. Taková smůla, až se tomu nechce věřit…
@Kelsey píše:
Jestli bude nekdo rozvazet. Ted ctu v jine diskusi, ze i zasilkovna ma prac. pauzu.
Protože mají pobočky, oni nerozvážejí domů.
Ahoj maminky, jako matka 3 děti se potkám s vážným problémem - v jeden den nám přestala fungovat pračka i lednička. Mám 3 děti (rok, 4 a
tudíž se opravdu bez těchto 2 spotřebiču neobejdou. Ovšem vím že obchody jsou zavřené, proto se chci zeptat co obchody jako planeo, datart, okay. jsou take uzavřeny?