Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak ode dneška nám zavřeli spoustu obchodů, mně se to taky týká, pracuju v obchodě s oblečením. Akorát už opravdu nevím, co má člověk čekat, večer ve zprávách tvrdí, že obchody zavirat nebudou a do rána je všechno jinak ![]()
Partner taky, dělá kuchaře
prostě de člověk ráno probudí a je bez práce ![]()
Co čekat? Čím více vláda opakuje určitou věc, že se nestane a opravdu si dává záležet na tom, aby to neustále zdůrazňovala, tak přesný opak toho je pravdou a očekávanou realitou. Nejsem šiřič paniky!!! Ale jak Babiš už x dnů zarytě rozhlašuje, že všeho je dost, sklady jsou plné, nenakupujte, nezavřeme… už jak to poprvé zdůraznil… tak jsem si řekla, tak tady už přestala sranda.
Ted jsem cetla, ze v Rakousku maji opatreni, ze budou obchody otevreny do 15h. a zakaz vychazeni po 19h.
Jde o zdravi. Tak jsou opatreni na miste, nez to prejde. Zatim se drzime dobre a nastesti nejsou u nas umrti. Zareagovali rychle.
A udělali dobře! Lidi nemají rozum! Je víkend, šli by zase korzovat do nákupních center, jak jsou zvyklí, udělali to v pravý čas. A partner není bez práce!!! Je to jen na deset dnů. A do práce určitě půjde, budou muset pořešit sklad, suroviny atd.
Holky, už jsem z toho blázen, takže restaurace jsou zavřený úplně?? já myslela, že jen po 20 hod?
netušíte někdo jak je to třebas Ikeou?
Se dvěma malýma dětma na měsíc jsem chtěla ještě něco pokoupit, abychom si to učení trošku zpříjemnili…
A když budu makat dopoledně v práci, tak ani na oběd nezajdu? takže nejen děti doma, ale do toho i vaření, vaření a vaření…
Vše zavřeno! S okamžitou platností až do 24.3.2020. Otevřeny potraviny, lékárny a ještě nějaký seznam, kde byly otiky, elektronika, žrádlo pro zvířata. Obchodní centra (samozřejmě i Ikea) zavřeno. Internetový obchod funguje.
@Lynx.lynx I můj partner je kuchař, normálně do prace šel
. Nám by to tedy žádnou čáru přes rozpočet neudělalo a prostě se to nějak vyřešilo, hlavně ať je zdravej, jen teda moc nechápu - jsou zavřený všechny restaurace (hotelové, soukromníci, atd) nebo pouze stravování v OC? ![]()
Máme restauraci, partner je kuchař, já cukrářka… Do toho jsem onemocněla dlouhodobě… No bude teď veselo… ![]()
Tak ty restaurace byla jen otázka času. Manžel taky pracuje v pohostinství a jelikož denně dělali 100-150 obědú tak zákaz otevření jen večer neměl moc smysl. Já osobně jsem ráda, že je doma. Mám měsíc do porodu a ano měla jsem strach jak o něj tak o nás.
Jste sobci, myslite jen na sebe, nastesti vlada premysli sireji v zajmu cele populace.
Kdyby narod nemel pocit, ze je s opatrenimi stale potreba vydrbavat, k nicemu takovemu by se nepristoupilo.
Decka byla doma a co se stalo? Rodice je nahnali do nakupaku na jidlo, korzovani apod.
Tak toto jsou dusledky.
@Anonymní píše:
Hotelové restaurace asi ne… jinak komplet všechno.
Komu budou varit, kdyz maji cizinci zakaz vstupu?
Leda zamestnancum. Hotely moc obsazene nebudou.
@Keyllah píše:
Holky, už jsem z toho blázen, takže restaurace jsou zavřený úplně?? já myslela, že jen po 20 hod?netušíte někdo jak je to třebas Ikeou?
Se dvěma malýma dětma na měsíc jsem chtěla ještě něco pokoupit, abychom si to učení trošku zpříjemnili…
A když budu makat dopoledně v práci, tak ani na oběd nezajdu? takže nejen děti doma, ale do toho i vaření, vaření a vaření…
Je to zavřený, celý. Všechno.