Kdo je taky ode dneška doma z práce?

3624
14.3.20 06:57

Kdo je taky ode dneška doma z práce?

Tak ode dneška nám zavřeli spoustu obchodů, mně se to taky týká, pracuju v obchodě s oblečením. Akorát už opravdu nevím, co má člověk čekat, večer ve zprávách tvrdí, že obchody zavirat nebudou a do rána je všechno jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lynx.lynx
14.3.20 07:05

Partner taky, dělá kuchaře :nevim: prostě de člověk ráno probudí a je bez práce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.20 07:06

Co čekat? Čím více vláda opakuje určitou věc, že se nestane a opravdu si dává záležet na tom, aby to neustále zdůrazňovala, tak přesný opak toho je pravdou a očekávanou realitou. Nejsem šiřič paniky!!! Ale jak Babiš už x dnů zarytě rozhlašuje, že všeho je dost, sklady jsou plné, nenakupujte, nezavřeme… už jak to poprvé zdůraznil… tak jsem si řekla, tak tady už přestala sranda.

• Citovat
  • Upravit
74217
14.3.20 07:06

Ted jsem cetla, ze v Rakousku maji opatreni, ze budou obchody otevreny do 15h. a zakaz vychazeni po 19h.
Jde o zdravi. Tak jsou opatreni na miste, nez to prejde. Zatim se drzime dobre a nastesti nejsou u nas umrti. Zareagovali rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.20 07:12

A udělali dobře! Lidi nemají rozum! Je víkend, šli by zase korzovat do nákupních center, jak jsou zvyklí, udělali to v pravý čas. A partner není bez práce!!! Je to jen na deset dnů. A do práce určitě půjde, budou muset pořešit sklad, suroviny atd.

• Citovat
  • Upravit
41196
14.3.20 07:17

Holky, už jsem z toho blázen, takže restaurace jsou zavřený úplně?? já myslela, že jen po 20 hod? :think: netušíte někdo jak je to třebas Ikeou?
Se dvěma malýma dětma na měsíc jsem chtěla ještě něco pokoupit, abychom si to učení trošku zpříjemnili…
A když budu makat dopoledně v práci, tak ani na oběd nezajdu? takže nejen děti doma, ale do toho i vaření, vaření a vaření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.20 07:19

Vše zavřeno! S okamžitou platností až do 24.3.2020. Otevřeny potraviny, lékárny a ještě nějaký seznam, kde byly otiky, elektronika, žrádlo pro zvířata. Obchodní centra (samozřejmě i Ikea) zavřeno. Internetový obchod funguje.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
14.3.20 07:20

@Lynx.lynx I můj partner je kuchař, normálně do prace šel :nevim:. Nám by to tedy žádnou čáru přes rozpočet neudělalo a prostě se to nějak vyřešilo, hlavně ať je zdravej, jen teda moc nechápu - jsou zavřený všechny restaurace (hotelové, soukromníci, atd) nebo pouze stravování v OC? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.20 07:20

Máme restauraci, partner je kuchař, já cukrářka… Do toho jsem onemocněla dlouhodobě… No bude teď veselo… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.20 07:23

Hotelové restaurace asi ne… jinak komplet všechno.

• Citovat
  • Upravit
3323
14.3.20 07:24

Tak ty restaurace byla jen otázka času. Manžel taky pracuje v pohostinství a jelikož denně dělali 100-150 obědú tak zákaz otevření jen večer neměl moc smysl. Já osobně jsem ráda, že je doma. Mám měsíc do porodu a ano měla jsem strach jak o něj tak o nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.3.20 07:24

Jste sobci, myslite jen na sebe, nastesti vlada premysli sireji v zajmu cele populace.

Kdyby narod nemel pocit, ze je s opatrenimi stale potreba vydrbavat, k nicemu takovemu by se nepristoupilo.
Decka byla doma a co se stalo? Rodice je nahnali do nakupaku na jidlo, korzovani apod.
Tak toto jsou dusledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.20 07:25
@Anonymní píše:
Hotelové restaurace asi ne… jinak komplet všechno.

Komu budou varit, kdyz maji cizinci zakaz vstupu?
Leda zamestnancum. Hotely moc obsazene nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.3.20 07:26

@Kelsey fakt myslis, ze cesi do hotelu na pobyty nejezdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
14.3.20 07:26
@Keyllah píše:
Holky, už jsem z toho blázen, takže restaurace jsou zavřený úplně?? já myslela, že jen po 20 hod? :think: netušíte někdo jak je to třebas Ikeou?
Se dvěma malýma dětma na měsíc jsem chtěla ještě něco pokoupit, abychom si to učení trošku zpříjemnili…
A když budu makat dopoledně v práci, tak ani na oběd nezajdu? takže nejen děti doma, ale do toho i vaření, vaření a vaření…

Je to zavřený, celý. Všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+