Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lalelale ty to nechápeš, viď? Celosvětově se šíření viru zastavit nedá, ale je důležitý předejít tomu, co se děje v itálii a nenechat si to přerůst přes hlavu. Pozdržet vypuknutí epidemie do doby, než bude vskcína nebo lék. Obojí se už testuje. Já jsem ráda, že jsem tady a ne u vás. Nechci se dostat do fáze, kdy lékaři stojí nad pacienty a rozhodují komu dají kyslík a koho nechají umřít, protože mají málo přístrojů.
JA TO CHÁPU, O VÍKEND BY SE VŠICHNI NAHRNULI DO oc A TA KONCENTRACE LIDÍ NA JEDNOM MÍSTĚ..UŽ TAKHLE I V TÝDNU TAM BYLO MRAKY LIDÍ, ŠKoláci tam trávili čas místo školy..nevim, jak to může někomu vadit, lepší ted a na nějakou chvíli než pozdě a mít to tak měsíce, snad ty opatření, když lidi to budou dodržovat, zaberou..
nechápu lidi, co tají, že byli v zahraničí, nejdříve házeli rameny, proč bychom nejeli a ted to tají a ohrožují tím okolí, zdravotníky.. ![]()
@Janli Itálie je punk, proto jsou tam kde jsou, nikdo jiný na tom není tak zle, Italové jako vždy nezklamali, co se týče jejich neschopnosti. Co se léku týče, zprávy o tom, jak se testuje a bude brzo venku se objevují už od prosince
ČR si tímhle nevybojuje nic, jen to odkládá, udělala opatření moc brzy a jelikož je jediná spolu s Itálií, virus se jí zase vrátí
@Lalelale Přečti si tohle, třeba to pochopíš: Koronavirus: Proč musíme jednat hned
Příspěvek upraven 14.03.20 v 09:39
@Lalelale píše:
Zajímalo by mě, jak dlouho Češi hodlají tuhle apokalypsu kvůli 150 nemocným mít. Jelikož spolu s Itálií jsou jediné země, kdo to zavedl, prostě teď lidi budou trpět a za měsíc dva jim to přivezou turisti znova, pokud teda nehodlají pohřbít ekonomiku země úplně a jít do karantény na rok. Jsem strašně ráda, že jsem v Anglii a ne v tomhle.
150? chápeš, že reálně je to mnohem vyšší číslo? těch testování je málo, to co stihnou otestovat je nic a spousta lidí ani příznaky nemá, či je má minimální, ale virus se stále šíří a když to nechají, vypukne to naplno a odnesou to ti slabí a nemocní, staří a to bude pak ten průser, možná by někteří měli zapojit hlavu..ta křivka jde nahoru, mrkni na grafy, co bude za 14 dní, těmi opatřeními se tomu snaží zabráit
@Lalelale píše:
@Janli Itálie je punk, proto jsou tam kde jsou, nikdo jiný na tom není tak zle, Italové jako vždy nezklamali, co se týče jejich neschopnosti. Co se léku týče, zprávy o tom, jak se testuje a bude brzo venku se objevují už od prosinceČR si tímhle nevybojuje nic, jen to odkládá, udělala opatření moc brzy a jelikož je jediná spolu s Itálií, virus se jí zase vrátí
nemusíš mít obavy. Za chvíli bude stejně jako Itálie vypadat většina Evropy, kde včas nepřijali taková opatření jako v ČR. ČR tím vybojuje hodně - zachráněné lidské životy.
Když se lidi neumí chovat, musí to stát holt regulovat. Jsem ráda, že je zavřeno. Jedině mě štve, že u nás nefungují dovozy potravin, takže pro pečivo, maso a ovozel budu muset občas do obchodu. Kdyby to šlo, radši si objednáme nákup domů a nechodíme nikam.
Těch 150 lidí je počet reálně diagnostikovaných… ale počet nakažených v rámci ČR už jde dávno do stovek/tisícovek. Jsme tam, kde byla Itálie cca před měsícem. Buďme rádi za “modelový příklad” ze zbytku Evropy, mohli jsme tak zareagovat rychle. Stejně se to rozšíří a promoří, jinak to ani nejde. Ale předejde se tímto kolapsu zdravotních služeb… snad…
@Janli píše:
@Lalelale ty to nechápeš, viď? Celosvětově se šíření viru zastavit nedá, ale je důležitý předejít tomu, co se děje v itálii a nenechat si to přerůst přes hlavu. Pozdržet vypuknutí epidemie do doby, než bude vskcína nebo lék. Obojí se už testuje. Já jsem ráda, že jsem tady a ne u vás. Nechci se dostat do fáze, kdy lékaři stojí nad pacienty a rozhodují komu dají kyslík a koho nechají umřít, protože mají málo přístrojů.
@Lalelale píše:
Zajímalo by mě, jak dlouho Češi hodlají tuhle apokalypsu kvůli 150 nemocným mít. Jelikož spolu s Itálií jsou jediné země, kdo to zavedl, prostě teď lidi budou trpět a za měsíc dva jim to přivezou turisti znova, pokud teda nehodlají pohřbít ekonomiku země úplně a jít do karantény na rok. Jsem strašně ráda, že jsem v Anglii a ne v tomhle.
@Lalelale píše:
Ježiš marja
no tak už chapu proč je nerealné to zastavit, protože lidi uvažujou jako ty ![]()
@divine woman píše:
@Lalelale Tak se těš, brzy to chytíš.
Wow, to je teda fakt ubohé
hele já pracuji z domova a do toho je většina lidí v self izolaci včetně nás, tak tě bohužel zklamu, ale moc příležitostí se nakazit nemám. Jaká škoda viď?
No holky radím vám místo českých webů články who nebo trošku prestižnější zahraniční tisk, když vás tu vidím.
@Lalelale nejvíc ubohá tady jsi ty a to tím jak jsi sobecká a hloupá