Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj zdravim všechny,
Uzivam Estrofen před KETEM a boli me po nem bricho a zada jako na Ms.Mel jste to někdo při uzivani ![]()
Jj je to normální, nicméně uvidíš jak budeš reagovat, mně se to zlepšilo když jsem měla nižší dávku, i byl lepší nález.
Ja beru 1,0,1tak si myslim, ze velkou davku nemam, neznam to tak se ptam. A vam se po nem zadarilo?
@dejzi To máš dávku spíš nižší, ale nemusíš se znepokojovat. Pokud by bylo nutné nějaké příště tak zkusit místo toho třeba náplasti. Důležité je aby po něm byla pěkná kvalitní sliznice, tu jsem po něm po úpravě dávkování měla - úspěch záleží na spoustě dalších faktorů, zejména na embryích, takže odpověď by byla dost zavádějící. Je to běžný postup díky němuž tu má děti spousta holek, na stranu druhou není vhodný pro všechny, to už je věc Tvého doktora.
Ja jedu, az pristi nedeli na UZT, tak uvidíme. Jasny, zwe zalezi na embrijkach.Mame 3morulky zamrazene tak snad tam 1bojovnik bude.Ta embryoložka nam rekla, ze kdyby si nebila jista, ze zvladnou zamrazeni tak to ani delat nebude.Tak snad vi co dela ![]()
Jistotu nemá člověk nikdy, ale vitrifikace (novější druh mražení) úspěšnost rozmražení neuvěřitelně zvýšila, tak nezbývá než věřit ![]()
Ahoj holky,
já začla užívat Estrofen v sobotu a ten první den mi bylo taky trochu šoufl ale teďk už dobrý akorát si připadám taková ospalá.. ale možná je to i tím počasím.. beru 1-1-1
Holky kdy jste zacaly brat estrofen me to urcuje na druhy den menzesu
Mně bylo zezačátku dost blbě, ale tak po týdnu se to zlepšilo. Bolení břicha, mátožnost, oblblost…
Zdravím,
dnes jsem byla na gynekologii, jelikož už skoro 14 dní krvácím. Doktorka mě přímo v ordinaci dala do pytlíčku 3 tabletky, které mám teď po tři dny brát. Pak mám 10 dní brát Norethisteron. Na těch třech tabletách je označení Novo 280. Podle toho označení, mě internet vyhledal, že se jedná zřejmě o Estrofem. No a vzala jsem si ho teď dopoledne a po tom jsem začala mít děsné stavy. Syn trochu zlobil a já jsem byla nepříčetná, hrozně mě taková prkotina vytočila, cítila jsem se vážně divně. Několikrát jsem se i rozbrečela, bála jsem se, že snad synovi něco udělám
Říkám si, že ty tři dny to snad vydržím a dám si ho až syn v poledne usne. Teď se cítím líp ale jsem z toho dost rozhozená ![]()
Máte někdo podobnou zkušenost?
Tentokrát beru estrofem vaginálně, ale opět je mi dost blivno ![]()
Ahojte všichni
potřebovala bych poradit. Jsem po transferu od pondělí a beru Estrofem 2-0-2 + agolutin a bohužel jsem to špatně spočítala a nevyjde mi Aestrofen do úterý než budu mít recept
myslite , ze mužů snížit dávku ? Nevím co teď když je sobota.. předem děkuji za odpověď ![]()