Pcos, gynex a kontryhelový čaj

505
7.3.14 14:26

pcos,gynex a kontryhelovy caj

Ahoj, prosila bych o radu..Mam Pcos, dnes jsem zacla uzivat Gynex apit kontryhelovy caj, je tu nektera, ktere to pomohlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
7.3.14 14:45

Ja jedla kyselinu listovou, a včera si koupila ten čaj, dneska jsem si chtěla koupit gynex.. čaj jsem vypila jeden, a v noci jsem zjistila že jsem asi těhu, ale tomu čaji bych to nepřikládala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.3.14 14:50

@darushka Já zkoušela obojí a na pco mi to nepomohlo.Za mě nejlepší, aby ti dr předepsal clostilbegyt a kup si ovulační testy mě to tak vyšlo na druhý pokus a ten mi teď leží v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.3.14 15:26

Clostybergyt uz jsem mela :( dnes ko, folikul 11 mm, coz je pry malo, mam zase ustrogestan..Tak se obracim ze treba bylinky zaberou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
7.3.14 15:26

@Noisette gratuluji k tehu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.3.14 15:49

Já zkousim ode dneška femigard, snad to pomůže. Jinak mám první měsíc utrogestan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 10:44

@darushka
ahoj, já teda pcos nemám ale měla jsem kapky GYNEX na podporu těhu a i jsem pila kontryhelový čaj ale nepomohlo nic.. přítel má špatné spermio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.6.14 18:37

Mám taky PCO a chci užívat kontryhel a gynex najednou. Má někdo zkušenost? Jak užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.6.14 18:41
@kapyka píše:
Mám taky PCO a chci užívat kontryhel a gynex najednou. Má někdo zkušenost? Jak užívat?

kontryhel i gynex se užívají jen do ovulace..tzn od prvního dne cyklu ( první den ms ) do ovulace pokud víš kdy je, pokud sleduješ..pokud nevíš kdy je ovulace užívá se oboje od prvního dne cyklu další tři týdny..pak je pauza zase až do prvního dne cyklu a zase tři týdny..
kontryhel je max dávka 500ml denně, takže bud dva sáčky ve dvou čajích, nebo jeden velký čaj - jak ti zachutná, jak chceš..gynex se dávkuje podle potřeby..já dávala 3×7kapek denně nebo 21kapek najednou..je jedno jestli před jídlem, po jídle, ráno nebo večer..

• Citovat
  • Upravit
1076
23.6.14 18:49

@smurfka super díky, já ms nemám tak začnu užívat teď a tři týdny a týden pausu a zase dokola dokud ta mrška nedorazí :-)
A tobě pomohl k těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.6.14 18:52
@kapyka píše:
@smurfka super díky, já ms nemám tak začnu užívat teď a tři týdny a týden pausu a zase dokola dokud ta mrška nedorazí :-)
A tobě pomohl k těhu???
ne týden pauzu..
bere se první tři týdny cyklu a pak se zase čeká na mrchu a zase první tři týdny cyklu..

jinak já měla cyklus normální ale asi anovulační, takže mě pomohl k ovulaci a teda i k těhu..

• Citovat
  • Upravit
1076
23.6.14 19:01

No a když ms nemám, tak kdy mám začít užívat a co když pak mrcha nepřijde? jak užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.6.14 19:06
@kapyka píše:
No a když ms nemám, tak kdy mám začít užívat a co když pak mrcha nepřijde? jak užívat?

to je problém..bud si počkat na další ms ( at už normál nebo po vyvolávačce ), nebo je možnost začít brát kdykoliv a brát v kuse..ale tam je problém se snažením..to byste teda neměli a měli se snažit až když se ti cyklus nějak upraví..protože takhle když nevís kdy je ovulace a zda vůbec nějaká je, tak kontryhel by se neměl brát po ovulce a když nevís kdy v cyklu je a jesli vůbec je, tak tam je s kontryhelem i gynexem problém..( kontryhel který je obsažený i v gynexu ) totiž zpusobuje stahy dělohy a kdyby se nedejbože zadařilo a ty to ani nevěděla MOHLO by dojít k rannému potratu..samo nemusí..ale možnost je..zkusila bych něco co neobsahuje kontryhel..co můžeš brát pořád..když ti nepomáhá ten nosifol ani inofolic tak ale nevím no co jiného..( možná se ještě podávat na femigard nebo jeřáb ptačí jestli neobsahují kontryhel nebo pít nějaké bylinkové čaje na upravu cyklu kde není kontryhel..) :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zami
23.6.14 19:10

@kapyka
co k tomu kombinovat jeste NOSIFOL s gynexem…

• Citovat
  • Upravit
1076
23.6.14 19:13

Tak teď jsem z toho paf, inofolic nosifol ani femigard mi nepomohl. Tak sem chtěla zkusit gynex a kontryhel. Dost si to chválí v diskusích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí